В Європі знову спостерігається зростання цін на модулі оперативної пам’яті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
cacos
Junior

Повідомлення

MqM: 16.07.2026 20:31 Купуєш в селі будинок, копаєш криницю – безмежна кількість води
спойлер
Зображення

Зображення
lw_007
Member

Повідомлення

cacos: 16.07.2026 19:46
MqM: 16.07.2026 19:03Я от боюся моє місце з моддингом та колекціонуванням бета версій ігор швидко завершиться
Ой, не зато ты переживаешь. Разве не видно к чему всё идёт? Дело не только в ПК. Дорожает всё. Всё идёт к жизни по подписке: квартира в аренду, автомобиль в аренду, вода платная, еда только из магазина, все эти вебсервисы, игры и пр. - по подписке. Нет ничего своего. Работаешь на корпоратов, чтобы оплачивать аренду.
BoKl: 16.07.2026 16:20Переживу, посиджу на 16ГБ, почекаю ще
Уже дешевле не будет.
Ну прям кіберпанк якийсь)
kabostebeztak
Member

Повідомлення

MqM: 16.07.2026 19:03Я от боюся моє місце з моддингом та колекціонуванням бета версій ігор швидко завершиться
Ой, не зато ты переживаешь. Разве не видно к чему всё идёт? Дело не только в ПК. Дорожает всё. Всё идёт к жизни по подписке: квартира в аренду, автомобиль в аренду, вода платная, еда только из магазина, все эти вебсервисы, игры и пр. - по подписке. Нет ничего своего. Работаешь на корпоратов, чтобы оплачивать аренду.
А мінуси будуть?
dead_rat
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 16.07.2026 21:29
А мінуси будуть?
Будеш пахать поки не помреш. Як і твої діти(якщо вони в тебе є)
Alexsandr
Member

Повідомлення

Барбарис: 16.07.2026 16:12 BoKl, коли ходили чутки, то 64 всюди були від 15, лише на олх бувало менше і сумнівно.
Тут лише одна пропозиція була за 11, тому я, наприклад, оновився просто шоб були. :D
знаю про поддельную пару с олх, на радиаторе наклейка 2*16, а по факту 2*4.
Відповісти