Буде як зажди пів партії браку
Новини
Останні статті і огляди
ASUS представила ігрові монітори ROG Swift OLED PG27UCWM та PG32UCWM з матрицями Tandem RGB OLED
-
Usagi
Member
Пропоную обговорити ASUS представила ігрові монітори ROG Swift OLED PG27UCWM та PG32UCWM з матрицями Tandem RGB OLED
-
alex_sul
Advanced Member
Usagi
можливо так, але думаю що чухня - Асус хоч якийсь контроль якості має)
Доречі, я сам маю 32" монітор і скажу прямо - йому не потрібна нога з регулюванням висоти. Тупо настільки великий при відтсані 75-125см що його нема сенсу підіймати чи опускати.
Доречі, я сам маю 32" монітор і скажу прямо - йому не потрібна нога з регулюванням висоти. Тупо настільки великий при відтсані 75-125см що його нема сенсу підіймати чи опускати.
- А так взагалі то я кожному рекомендую перехід на великий монітор. Це реально круто! після 27' - рай! (фотка для розуміння масштабів)
Востаннє редагувалось 16.07.2026 12:09 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
-
Барбарис
Member
alex_sul, теж маю 32 і його таки треба регулювати - на 75 точно.
-
Filabatya
Member
Мало людина за 32кою сидить, якщо каже що по висоті не треба регулювати. 42 чи 55 напевно не треба, бо вони і не регулються це ж телікі)
-
FirstTDM
Member
С таким % браком - это дешевые китайские нонеймыUsagi: ↑ 16.07.2026 11:28Буде як зажди пів партії браку
У Асуса всё нормально, как и у других хороших брендов...
Да ладно... мы же все разного роста - регулировка по высоте нужна обязательно...alex_sul: ↑ 16.07.2026 11:40Доречі, я сам маю 32" монітор і скажу прямо - йому не потрібна нога з регулюванням висоти.
-
Sanьka
Member
Фахівці поясніть
А це що за фігня тоді?
На скільки я розумію в Олед моніки йдуть матриці 2 типів WOLED від ЛЖ і QD-OLED від Самса.На відміну від традиційних WOLED-дисплеїв, тут використовується структура True RGB Stripe OLED без білого субпікселя
А це що за фігня тоді?
-
FirstTDM
Member
True RGB Stripe OLED - это матрицы 4-го поколения от LG - WOLED или просто Tandem RGB OLEDSanьka: ↑ 16.07.2026 13:31А це що за фігня тоді?
-
-falconer-
Member
Наче нова матриця від LG. Її анонсуали ще на початку року і казали, що перші пристрої з'являться влітку. Схоже, що це вона і є.Sanьka: ↑ 16.07.2026 13:31 А це що за фігня тоді?
-
Sanьka
Member
FirstTDM,
-falconer-
Дякую
Я так розумію останнє покоління QDOLED що в продажу теж 4те?
-falconer-
Дякую
Я так розумію останнє покоління QDOLED що в продажу теж 4те?
-
FirstTDM
Member
Да, уже в доступности 4-е поколение QD-OLEDSanьka: ↑ 16.07.2026 13:39Я так розумію останнє покоління QDOLED що в продажу теж 4те?
И скоро выйдет 5-е - анонсированы MSI MPG 341CQR QD-OLED X36 и Dell Alienware AW3426DW...
-
RoMiLiUs
Member
О, накінець гідна заміна моєму PG32UCDM.
-
Олег963
Member
тут добре що є . Є такі люди різного зросту, комплектності, вподобань сидіти по різному .alex_sul: ↑ 16.07.2026 11:40 Usagi
- А так взагалі то я кожному рекомендую перехід на великий монітор. Це реально круто! після 27' - рай! (фотка для розуміння масштабів)
- IMG_20260716_113956020_HDR.jpg
-
Vpupkin
Member
Не зовсім, у Tandem є біда з сірим і просіла пікова яскравість, тому не без погіршень і велике питання чи варто переходити з 3 покоління на 4.RoMiLiUs: ↑ 16.07.2026 13:54 О, накінець гідна заміна моєму PG32UCDM.
-
Voozy
Member
Подождём - посмотрим отзывы на Реддите. Первая партия тандемов была с ужасным бендингом.
А вообще - жду тандема 4к - 1440p. Надеюсь будет такой от Асуса с глянцевым покрытием
А вообще - жду тандема 4к - 1440p. Надеюсь будет такой от Асуса с глянцевым покрытием