Вибір підсилювачів

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
MSiAventador
Member

Повідомлення

Пропоную обговорювати різноманітні варіанти підсилювачів по реальним моделям.
Без паяльників і ізоленти. B-)
Зображення

А розпочати пропоную з екскурсії по заводу Hypex / Mola Mola
спойлер
Filabatya
Member

Повідомлення

Я чув, що Макінтош круті підсилювачі, може в когось на форумі є :gigi:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Filabatya
Але без жартів :D Я буду слідкувати. Он з тих кущів.
Зображення
Востаннє редагувалось 16.07.2026 13:44 користувачем MSiAventador, всього редагувалось 1 раз.
StTechnik
Member

Повідомлення

MSiAventador
Лично я прицелился на Marantz Model 60n.
Для полочной акустики. Встроенный HEOS добавил очков. На НГ подарю себе.

Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
Либо еще как более компромисный в чем то вариант - Marantz Stereo 70. И нет - это не такой прям ресивер. Это больше все таки усилитель с расширенной коммутацией hdmi.
MSiAventador
Member

Повідомлення

StTechnik
Останні великі оновлення дизайну HEOS пійшли на користь, мені стало приємно зі смартфона керувати дізером, спотіфаєм та радіостанціями.
Особливо приємно на маранцах слухати онлайн радіостанції з посереднім бітрейтом, слухається приємніше ніж на підсилювачах в Д класі.

Відправлено через 7 хвилин 35 секунд:
У Marantz Stereo 70S трансформатор Ш-подібний, а це "територія Денона а не Маранца". B-)
Евгений King
Member

Повідомлення

Цілком достатньо активної акустики/моніторів на D класі, окремий підсилювач це просто лишні меблі для збору пилу :rotate:
MSiAventador
Member

Повідомлення

StTechnik
Навіть у маранцевському Пуріфай Ейгентакті (Marantz MODEL 10) на вхідні каскади поставили тороїд. Фірмовий підпис маранца вимагає наявність тороїда.

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
Евгений King: 16.07.2026 13:56 Цілком достатньо активної акустики/моніторів на D класі, окремий підсилювач це просто лишні меблі для збору пилу :rotate:
Нажаль активні монітори в Д класі на Пуріфаї коштують як Акуфейс підсилювач. :weep:
StTechnik
Member

Повідомлення

MSiAventador: 16.07.2026 14:02Навіть у маранцевському Пуріфай Ейгентакті (Marantz MODEL 10) на вхідні каскади поставили тороїд. Фірмовий підпис маранца вимагає наявність тороїда.
Знаю я все это.. Поэтому и написал насчет Stereo 70 что это компромисный вариант. Денон пока не хочу. Пока основной выбор - модел 60н. И он для моих целей прям вот класный.

Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
MSiAventador
Они выпустили недавно модел 70. Но не вставили в него HEOS. Ну не казлы?
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

Pascal Class D очєнь даже грає. Принаймні в Focus 10. Досить суттєво підрізав мій початковий скептицизм стосовно D класу. Я прям нормально так прифігів.
Хоча в майбутніх PMC Active Twenty5.22i стоїть ICEPower. Буде цікаво порівняти.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Доречі, в тему "Ідеальних підсилювачів не існує" - самий відомий "Цвях" і "ЕндГейм" за сумісництвом - Benchmark AHB2 $3500
Відео начиння :
Yurius
Member

Повідомлення

Колись хворів цією темою , був непоганий Nad S300+Dynaudio Focus 140 і якийсь кастомний цап Ленс на АК4490 (робив тіп с хайфайфіделіті).
Дуже хотів вінтажні Technics sb1000 і якийсь двухблочний Accuphase......але слава богу перехворів :gigi:
SERGBILL
Member

Повідомлення

навряд я найближчим часом буду міняти замозбірний з китайських блоків д-клас та трохи перероблену s-30b :laugh: не тому, що воно супер, а тому що неначасі і на 90% мене задовольняє. і дійсно стереообраз формує значно краще ніж більшість комп'ютерної акустики, хоча зона фокуса не настільки велика як хотілося б, через конструкцію самих вч та нч головок, по ачх є великі питання, але з s-30b більшого не вижмеш.
Z440_User
Member

Повідомлення

Я теж поки що досяг свого дзену і не маю потреби в подальшому русі в плані підсилювача+АС, бо то буде вже дуже боляче по фінансах.

All FET вінтаж клас АВ + металеві АС :-P
Відповісти