Вибір роутера

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
BigTypoon
Member

Повідомлення

thunder_blade
що цікаво, по передзамовленню всього 183 юзд. (відносно курсу НБУ)

а на Eserver вабще шара :gigi: 174 юзд.
Вкладення
be3.JPG
be 3 2.JPG
thunder_blade
Member

Повідомлення

:insane:
Screenshot_20260708-105801.AliExpress.png
Мабуть таки візьму погратись.... :weep:
В свій час тп-лінк mr3020 з ram модом на 64мб досить непогано себе показував на опен врт.... :rolleyes:
SashkoS
Member

Повідомлення

BigTypoon: 08.07.2026 10:51 що цікаво, по передзамовленню
так предзамовлення з січня, а перши пристрої тільки з'явилися, тому реально очикувати у вересні.
artko
Member

Повідомлення

thunder_blade: 08.07.2026 10:56 Мабуть таки візьму погратись.... :weep:
В свій час тп-лінк mr3020 з ram модом на 64мб досить непогано себе показував на опен врт.... :rolleyes:
так чого б він себе погано показував (openwrt one) платформа відома, працює добре. це більше "донат" на підтримку openwrt фактично.
thunder_blade
Member

Повідомлення

artko: 08.07.2026 11:25 так чого б він себе погано показував (openwrt one) платформа відома, працює добре. це більше "донат" на підтримку openwrt фактично.
Я про 3020 під ОпенВрт мову вів, але це було років 13 назад ) :gigi:
Васильович
Member

Повідомлення

Tenda firmware (multiple versions) contains hidden authentication backdoor
tl;dr
У прошивках кількох маршрутизаторів Tenda виявлено критичний прихований бекдор автентифікації (CVE-2026-11405), який може дозволити отримати права адміністратора через вебінтерфейс без знання справжнього логіна чи пароля. Уразливість стосується моделей AC6 V2, AC5 V1, AC10 V1, W15E та FH1201
Frakis
Junior

Повідомлення

Чи варто брати flint 2 під двох провайдерів? Як у нього покриття вуфу? И яку краще юзати прошивку сток чи бету чи ванильну.
mult
Member

Повідомлення

Чи є такі роутери, щоб працювали від сімки і поповнювати її можна було не виймаючи з роутера?
Я маю на увазі, воно працює, ти поповнив його як мобільник, воно автоматично списало кошти і далі працює.
Треба матері в селі поставити щось таке.
Там інтернет провайдерів нема, є тільки мобільний звязок.
Звязок нормальний, зовнішньої антени не потрібно.
Васильович
Member

Повідомлення

mult: 16.07.2026 09:32Чи є такі роутери, щоб працювали від сімки і поповнювати її можна було не виймаючи з роутера?
Я маю на увазі, воно працює, ти поповнив його як мобільник, воно автоматично списало кошти і далі працює.
Та будь-який роутер з підтримкою 4G.
Замовляєш собі додаткову SIM карту для інтернету/планшета (може по різному називатися в різних операторів).
Ставиш її в роутер, далі просто поповнюєш свій мобільний і користуєшся.
Знайомий на дачу купив такий роутер, використовує в парі з Київстар основною карткою:
https://ek.ua/ua/CUDY-LT400.htm
MSiAventador
Member

Повідомлення

mult: 16.07.2026 09:32 Чи є такі роутери, щоб працювали від сімки і поповнювати її можна було не виймаючи з роутера?
У мене до TUF BE3600 підєднано 5 метровий USB-подовжувач до вікна і якщо гігабітний провайдер в ауті - просто підєдную смартфон до шнура і на роутері автоматом працює Режим відмовості (Failover) dual WAN.
mult
Member

Повідомлення

Васильович
Якщо так, то це добре, дякую.
Треба подивитись на ці роутери.
MSiAventador
Мені для матері, там треба щоб все працювало само, без втручань
Відповісти