Останні статті і огляди
Новини
сколько электричества вы используете в месяц ?
-
DaKaR
Member
TJey
Мабуть, більш правильно не "повністю згідний", а "цілком згоден". Хоча особисто я не бачу в цьому великої помилки.
Хоча ні, правильніше все ж "цілком погоджуюсь", дієприкметників слід уникати.
Мабуть, більш правильно не "повністю згідний", а "цілком згоден". Хоча особисто я не бачу в цьому великої помилки.
Хоча ні, правильніше все ж "цілком погоджуюсь", дієприкметників слід уникати.
Востаннє редагувалось 20.01.2011 23:05 користувачем DaKaR, всього редагувалось 2 разів.
-
RazR
Member
За декабрь - 351 кВтч. Многовато.
-
viperest1
Member
Скільки кіловатт не знаю но за минулий місяць заплатив 82 грн.
-
TJey
Member
ну це приблизно 336 +/- квт по тарифу 0,2436 , якщо електрична плита то дешевшеviperest1:Скільки кіловатт не знаю но за минулий місяць заплатив 82 грн.
-
viperest1
Member
TJey
ні плитка газова,а по якому тарифу не знаю бо роздруківки не маю тут,але напевно що стільки виходить.
ні плитка газова,а по якому тарифу не знаю бо роздруківки не маю тут,але напевно що стільки виходить.
-
GD42
Junior
При потреблении 300кВт·ч в месяц, переплата составит около 11грн. от старых тарифов.
-
viperest1
Member
а що буде ще коли я до свого пилососа ще куплю відеокарту 570-ту + розгін і т.д. то напевно буде більше 400кВт.
-
TJey
Member
якщо газова то по такому тарифу як я писав вище, а не забаром по 0,68коп за 1квт.TJey:ну це приблизно 336 +/- квт по тарифу 0,2436 , якщо електрична плита то дешевшеviperest1:Скільки кіловатт не знаю но за минулий місяць заплатив 82 грн.
-
viperest1
Member
TJey
це повний просто слів нема підходящих лише матюки.
Добавлено спустя 1 минуту 24 секунды:
З такими тарифами повна ..опа.
це повний просто слів нема підходящих лише матюки.
Добавлено спустя 1 минуту 24 секунды:
З такими тарифами повна ..опа.
-
GD42
Junior
TJey
Можно узнать от куда инфа про 0,68коп за 1квт?
Можно узнать от куда инфа про 0,68коп за 1квт?
-
Litva
Member
3-комнатная квартира летом было1000- 1100 квт .МЫ как белая ворона в доме у всех не больше 150 квт.А у нас за касарь в элементе . Я так присмотрелся процентов 80 отматывают+левые резетке .Мне еще друзья по дому говорят мол не пали хату сам отматывай ,а то весь дом спалиш
-
doCENTik85
Advanced Member
А у меня счетчик в очередной раз остановился на Новый Год и начался льготный период .
-
TJey
Member
новини дивлюсьGD42:Можно узнать от куда инфа про 0,68коп за 1квт?
[mod="StasTODD"]В правила конференции тоже заглядывайте. Последнее предупреждение за оверквотинг[/mod]
-
GD42
Junior
Продолжай в том же духе, смотритель)))TJey:новини дивлюсьGD42:Можно узнать от куда инфа про 0,68коп за 1квт?
-
DaKaR
Member
GD42
Тарифы действительно поднимут до 68 копеек но постепенно, на это уйдет 1-2 года.
Тарифы действительно поднимут до 68 копеек но постепенно, на это уйдет 1-2 года.
-
viperest1
Member
Приходить час коли починаєш поступово задумуватися про альтернативні джерела енергії,бо як не крути,а до цього йде.Хіба що придумають податок і на це -і поступово підемо за динозаврами ,просто виздихаємо.
Добавлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Вибачте може грубо написав но це факт.
Добавлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Вибачте може грубо написав но це факт.
-
GD42
Junior
Пока травка подрастет, лошадка с голода помрет.))) То что будет через N-количество лет знает только Нострадамус....так что надо жить сегодняшним днем и меньше смотреть зомбоящик.DaKaR:GD42
-
Vlad_35
Member
за прошлый месяц 433 Квт.
Непрерывно: сервак (до 70Вт/час), холодильник, морозильная камера.
Остальное от случая- к случаю.
ИМХО МНОГО!!!
Непрерывно: сервак (до 70Вт/час), холодильник, морозильная камера.
Остальное от случая- к случаю.
ИМХО МНОГО!!!
-
BossUA
Member
К слову о двухзонных счётчиках : за июль заплатил 750 грн., а если б был старый однозонный то ещё плюс 115 грн., итого было бы 865 грн.
-
_SerGe_
Member
BossUA
а скільки ферма заробляє?
а скільки ферма заробляє?