Корпус Cooler Master HAF II 500 отримав 180-мм та 220-мм вентилятори

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
man1242
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Корпус Cooler Master HAF II 500 отримав 180-мм та 220-мм вентилятори

За свої кошти 9000 грн щось не дуже якось, класно що хтось допетрав на задню стінку встановити 180мм кулера але усе інше :shuffle:
Li
Member

Повідомлення

Фигня. У меня 400мм вентилятор из 2008го года :gigi:
спойлер
345345.jpg
Олег963
Member

Повідомлення

О класно мастери завжди мали пару корпусів з 200мм вертушками і це круто мені особисто завжди подобалось, надоїсиь мені моя міні збірка куплю такий корпус, атх материнку і зберу в такому корпусі.
zalizo_org
Member

Повідомлення

Li
Прикольний сетапчик :up:
The_Rusik
Member

Повідомлення

Хороший корпус, но не без минусов, за такие деньги могли уже сделать с возможностью установки btf материнок. Не на один год же берется такой кейс.
dead_rat
Member

Повідомлення

The_Rusik: 14.07.2026 11:12 Хороший корпус, но не без минусов, за такие деньги могли уже сделать с возможностью установки btf материнок. Не на один год же берется такой кейс.
А нашо WTF материнки? Я вже й не спамʼятаю коли бачив щось в PCI слотах окрім відеокарти.
Li
Member

Повідомлення

The_Rusik: 14.07.2026 11:12 Хороший корпус, но не без минусов, за такие деньги могли уже сделать с возможностью установки btf материнок. Не на один год же берется такой кейс.
Любой ATX корпус + болгарка= BFT корпус :gigi:
The_Rusik
Member

Повідомлення

dead_rat
BTF, подключение сзади платы. Я про вырезы под эти разъемы и место сзади для контактов и кабелей. Но с другой стороны, логика есть, корпус и так широкий, а так станет еще шире.

Отправлено спустя 6 минут 36 секунд:
И вообще смотрю, еще со времен первых haf, практически не выпускают корпуса с таким размером вертушек. Заменить их проблема, смотрю ноктуа есть 200мм, а вот 180 и 220 проблема.
S0N1C
Member

Повідомлення

я переплутав BTF з BTX і довго намагався впетрати навіщо це комусь в 2026 та ще й на майбутнє :lol:

P.S. взагалі як людина у якої всього чотири 120ки охолоджують профільний комп і корпус фактично опен стенд - дивлюся на такі корпуси з посмішкою
Востаннє редагувалось 14.07.2026 11:36 користувачем S0N1C, всього редагувалось 1 раз.
Filabatya
Member

Повідомлення

Для аеродинаміки всередині :D
werneo
Member

Повідомлення

Ех... Нема вже тих CM, що раніше...
Sanьka
Member

Повідомлення

Дизайн цікавий, але практичність під питанням, в тих проміжках буде пил.
В мене був HafХ, і навіть там ребра треба було гарно чистити.
The_Rusik: 14.07.2026 11:27Заменить их проблема, смотрю ноктуа есть 200мм, а вот 180 и 220 проблема.
За часів HafХ вибір 200мм вентилів м'яко кажучи був ніяким. Добре, що стокові КМ МегФлоу були доволі непоганими.
Ті ж стокові 200ки в корпусі ТТейк V71 були значно шумніше.
werneo: 14.07.2026 11:33Нема вже тих CM,
Не згодний
Н500м з сіткою на морді був вдалим, лінійка Космос дуже гарно себе почуває (хоча останній як на мене став більш простим по дизайну порівняно з попередником)
Afit
Member

Повідомлення

А шо там зверху, так і не показали/не сказали
werneo
Member

Повідомлення

Sanьka: 14.07.2026 11:42 Не згодний
Н500м з сіткою на морді був вдалим, лінійка Космос дуже гарно себе почуває (хоча останній як на мене став більш простим по дизайну порівняно з попередником)
h500m можна вважати відголосками тої ери CM. Все, що залишилось, це Haf700 і Cosmos, які актуальні, мабуть, тільки для поціновувачів бренду. ІМХО.
xIIImaL
Member

Повідомлення

Кому необходимо установить радиатор на переднюю панель , о вас к сожалению не подумали
спойлер
P.s. установить оказывается можно 360-ку через встроенные отдельные костыли , но только сняв эти мега-карлсоны . Тогда всеравно главный понт этого корпуса теряется , есть варианты поинтереснее
The_Rusik
Member

Повідомлення

xIIImaL
Какие?
Присмотрел себе nzxt h3 flow, но качество материалов не впечатляет, тонкий металл (вес меньше 5кг) и lancool 207, но тоже не идеальный, ну и be quiet 501 airflow, но не нашел норм обзоров с температурами, есть только со сток вертушками.
Интересуют именно 140 и больше вентили.
xIIImaL
Member

Повідомлення

The_Rusik: 14.07.2026 14:55 xIIImaL
Какие?
да хоть тотже корсар что у меня в профиле . правда он немного подороже наверное будет
mraleks
HWBOT OC Team

Повідомлення

Sanьka: 14.07.2026 11:42
Н500м з сіткою на морді був вдалим
Якби ще й зверху була опційна сітка, взагалі шик, а так довелося її колхозити.
Відповісти