Новини
Останні статті і огляди
Датчик Hotspot-температури для GeForce RTX 50 доступний через сервісне ПЗ. Його показники значно перевищують основну температуру, але це допомагає діагностувати проблеми
-
oversteve
Member
Vlaad13
там конкретно з їх картою проблеми були, тому і така дельта
там конкретно з їх картою проблеми були, тому і така дельта
-
Kassatka
Member
Щось якось ТСН не дуже вражає......було виявлено суху зону з поганим контактом на поверхні кристала. Заміна термоінтерфейсу допомогла знизити пікові температури зі 107°C до 100°C.
-
kabostebeztak
Member
А якщо я хочу вижати з неї більше?MVE: ↑ 13.07.2026 14:51Саме так і повинно бути з нормальною технікоюГеральт: ↑ 13.07.2026 14:45Юзеру взагалі нічого не обов'язково знати. Ні про частоти ні про хотспот ні про тротлінг. Купив карту, поставив. Вийшла з ладу - поміняв. Не вийшла - користується, як є. Все ніби просто )![]()
-
MVE
Member
Можеш робити що завгодно, тільки "вижати більше" не повинно бути обовʼязковою частиною юзер експірієнсуkabostebeztak: ↑ 13.07.2026 18:19А якщо я хочу вижати з неї більше?
-
mult
Member
Хтось з нашого форуму вже сам перевіряв хот спот цією прогою?
Хотілося б глянути на свій asus tuf 5070 ti
Бо суто по користуванню, то карту зовсім не чути під навантаженнях в іграх.
Вентилятори не завивають навіть при майже 100% навантаженні в якійсь тяжкій грі.
Хотілося б глянути на свій asus tuf 5070 ti
Бо суто по користуванню, то карту зовсім не чути під навантаженнях в іграх.
Вентилятори не завивають навіть при майже 100% навантаженні в якійсь тяжкій грі.
-
Shaolin_Style
Member
зачем куда-то лезть? есть готовые решения с предустановленным водоблокомEcho_Night: ↑ 13.07.2026 16:30Когда карта имеет три года гарантии, лезть в неё так себе идея. Я б с удовольствием свою 5070ти разобрал и поставил что-то из топового термоинтерфейса, может даже ЖМ если радиатор никелирован. Но до конца гарантии не полезу как бы руки не часались. А за год до окончания выставлю на продажу выше средней по рынку (гарантия же) и перейду на следующее поколение с новым трёхлетним сроком гарантии.Shaolin_Style: ↑ 13.07.2026 10:41
а смысл? накидываешь водоблок с водянкой и 420мм радиатором и кайфуешь![]()
- спойлер
- (у гнилобайта Gigabyte RTX 5090 Waterforce WB с водоблоком от EKWB или INNO3D GeForce RTX 5090 iCHILL Frostbite Pro с водоблоком от Alphacool)
-
kabostebeztak
Member
1. Виробники мають надавати весь необхідний інструментарій для цього.MVE: ↑ 13.07.2026 18:22Можеш робити що завгодно, тільки "вижати більше" не повинно бути обовʼязковою частиною юзер експірієнсуkabostebeztak: ↑ 13.07.2026 18:19А якщо я хочу вижати з неї більше?
2. Чєл, цей форум називається ОВЕРКЛОКЕРС юа
-
DuckRider
Member
Им видяхи теперь нейронки делают? Зачем прятать сервисный датчик?
-
xIIImaL
Member
У себя выше 68 в играх никогда не вижу. 70+ разве что в 3дмарках если хорошо постаратся
-
XXXshadyXXX
Member
-
Nouriel
Member
от і нашо блочити було? воно ж не заважало і допомаголо б ослуговувати відеокарти вчасно.
таке враження шо спецомзаблокували, бо це якась масова проблема
таке враження шо спецомзаблокували, бо це якась масова проблема
-
FarCry
Member
Повторюсь, что я переключил рычажком БИОС видеокарты в тихий режим. В обычном она холоднее, но реактивный самолёт. =)xIIImaL: ↑ 13.07.2026 22:03 У себя выше 68 в играх никогда не вижу. 70+ разве что в 3дмарках если хорошо постаратся
-
kabostebeztak
Member
А спробуй налаштувати самFarCry: ↑ 14.07.2026 00:39Повторюсь, что я переключил рычажком БИОС видеокарты в тихий режим. В обычном она холоднее, но реактивный самолёт. =)xIIImaL: ↑ 13.07.2026 22:03 У себя выше 68 в играх никогда не вижу. 70+ разве что в 3дмарках если хорошо постаратся
Чи на нвідії не можна самому криву вентиляторів налаштовувати?
-
man1242
Member
Було б бажання, особисто важаю що потрібно піднімати оберті для карти лише після 68градусів для таргету 74 градусів при повному навантажені. Тиха карта, безпечні рендж по температурі, хоча рефи тримають таргет 82 градуси взагалі на 1600 обертах.kabostebeztak: ↑ 14.07.2026 00:57А спробуй налаштувати самFarCry: ↑ 14.07.2026 00:39
Повторюсь, что я переключил рычажком БИОС видеокарты в тихий режим. В обычном она холоднее, но реактивный самолёт. =)
Чи на нвідії не можна самому криву вентиляторів налаштовувати?
-
OldBoyUA
Member
Як на мене, мати відеокарту і не юзати андервольт і мінорний розгін — це не вміти нею користуватись.MVE: ↑ 13.07.2026 18:22Можеш робити що завгодно, тільки "вижати більше" не повинно бути обовʼязковою частиною юзер експірієнсуkabostebeztak: ↑ 13.07.2026 18:19А якщо я хочу вижати з неї більше?
-
Filabatya
Member
OldBoyUA
Швидше не використовувати її повний потенціал, люди ж на райзенах без андервольту теж сидять
Швидше не використовувати її повний потенціал, люди ж на райзенах без андервольту теж сидять
-
byaka
Member
Схоже ASUS RTX5060TI Dual 16gb це комбо-вомбо з гарячої х*йнікс пам'ятi 95C+ та пекельного хот споту 100C+