AMD експериментує із багатокадровою генерацією з підтримкою режимів до 8X

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
hohlid19
Member

Повідомлення

Shepard1985: 13.07.2026 11:42 Тут хтось критикує 8 кратну генерацію, але те, що я бачив на ютубі по тестам від Нвідіа та Інтел, на х4, х8 працює все нормально. І кадри добавляються нормально. Якщо наприклад з х2 було 60, то на х6 вже є 130-150. Головне, аби хоча б стабільні 60 були, чого на жаль сьогодні не завжди можна отримати.
На Ютубе может и выглядит хорошо, но в ирл это скорее как быть на лодке или впервые в активную игру на ВР сыграть. Плавит конкретно вестибулярку
Shepard1985
Member

Повідомлення

vsx: 13.07.2026 13:09
Shepard1985: 13.07.2026 11:42 Тут хтось критикує 8 кратну генерацію, але те, що я бачив на ютубі по тестам від Нвідіа та Інтел, на х4, х8 працює все нормально. І кадри добавляються нормально. Якщо наприклад з х2 було 60, то на х6 вже є 130-150. Головне, аби хоча б стабільні 60 були, чого на жаль сьогодні не завжди можна отримати.
на ютубе, да, отлично будет работать
Власники консолі на процесорі Інтел, або від Нвідіа не відчували велику затримку, не відчули ніякого дискомфорту. Я навіть бачив, як людина грає на консолі, як натискає кнопки і особисто я не побачив, аби щось плавало, чи тормозило, чи затримувалось.
Якщо буде така можливість від АМД, то я зможу скласти власну думку на основі власного досвіду. Але мати таку можливість я гадаю плюсом.
doc-oc
Member

Повідомлення

dead_rat: 13.07.2026 13:12
:lol:
Мати лаг як на 30, але годувати своє хворе его і психологічну довжину цифрою 150…
Кретины утверждают, что их инпутлаг вообще не беспокоит, зато какая плавность 🤣🤣🤣
Ну, когда больше нечего предложить, душевнобольным будут и х16 дегенерацию тулить! Они причмокивая будут хавать :laugh:
Shepard1985
Member

Повідомлення

Мати лаг як на 30, але годувати своє хворе его і психологічну довжину цифрою 150…
Ви особисто користувались цим MFG? Перевіряли, як воно працює?
Rosberg
Member

Повідомлення

Скоро будуть як китайці, які писали на магнітофонах 1500w.
Filabatya
Member

Повідомлення

Shepard1985
На х2 60 норм, навіть 50 в сінглах, а далі вже треба 80 на х3 100 на х4 і тд)
dead_rat
Member

Повідомлення

Shepard1985: 13.07.2026 13:56
Ви особисто користувались цим MFG? Перевіряли, як воно працює?
Щоб сказати, що підкинутий кирпич впаде вниз не обов´язково самому його підкидувати ;)

Якщо там 30 фпс, то лаг буде як у 30. Для стратегій нормально, для екшона це треба бути гурманом.
unique-neon
Member

Повідомлення

Vasyanya1: 13.07.2026 11:37Краще б запровадили підтримку Vulkan для FSR 4. Якщо є така технічна можливість.
Можливість є, бажання нема. Все як з FSR4 на RDNA3, RDNA2, та різних APU. В той же час з OptiScaler FSR4 INT8 можна запустити і на Intel і на NV, і навіть через вулкан (але є пеналті по перформенсу)
DuckRider
Member

Повідомлення

hohlid19: 13.07.2026 10:39 Генерация конечно классно, но контора солнышек Вольво не желает добавлять её нативно даже в дедлок
спойлер
ровно как и нормальную версию ФСР
У них все игры соревновательные, в них нейрослоп не имеет смыла

Отправлено спустя 2 минуты 46 секунд:
Shepard1985: 13.07.2026 13:51
vsx: 13.07.2026 13:09

на ютубе, да, отлично будет работать
Власники консолі на процесорі Інтел, або від Нвідіа не відчували велику затримку, не відчули ніякого дискомфорту. Я навіть бачив, як людина грає на консолі, як натискає кнопки і особисто я не побачив, аби щось плавало, чи тормозило, чи затримувалось.
Якщо буде така можливість від АМД, то я зможу скласти власну думку на основі власного досвіду. Але мати таку можливість я гадаю плюсом.
Консольщики и 30 фпс жрут нормально
erkins007
Member

Повідомлення

Это шутка такая? Без антилага у АМД и х2 смотрится печально, какое х8?
denizen
Member

Повідомлення

AMD у всьому має бути попереду! :D
mycolaevich
Member

Повідомлення

Shepard1985: 13.07.2026 13:56 Ви особисто користувались цим MFG? Перевіряли, як воно працює?
Я пробував звичайну Х2 генерацію, і вважаю що навіть вона вже є сумнівною: при нативних 60к/с з генерацією виходило 90, але керування вже відчувається ніби персонаж в желатині. Щоб інпут лаг був прийнятний треба 80-90 нативних кадрів, але тоді виникає питання: а воно взагалі треба? 90к/с на моніторі з VRR вже досить плавно виглядають, пожертвувати інпут-лагом для трохи кращої плавності :dontknow: ... на любителя.
Filabatya
Member

Повідомлення

mycolaevich
на нвідії 2х з рефлексом шикарно працює, латенсі часто менше ніж без фг, бо з ним включається рефлекс :rolleyes:
Відповісти