Ждём завтра dlc на alters ,единственная классная игра на уринаенжин
Новини
Останні статті і огляди
Продажі Assassin’s Creed Black Flag Resynced перевищили два мільйони копій за 24 години
-
powerpizza
Member
Миллионы копий,от и сказочке конец,показывает то,что гои даже калл с лопаты готовы жрать в красивой коробочке, а мы все ждём нормальные и качественные игры,ага,щас 
-
Геральт
Member
Гарна забавка. Хочеш фортеці захоплюй, хочеш грабуй кОрОвани, хочеш на акул полюй, а можеш собі просто плавати. Графіка шикарна, оптимізація також. Бойовка досить простенька, але постійно заклікувати не вийде. Стелс стандартний для асасінів: болванчики сліпі, глузі і кмітливсітю не відзначаються. Прокачки для ГГ як такої і нема, але можна розбудувати базу і покращити корабель. Грінд не обов'язковий. Трапились 2 амулета: 1 - на автоматичний лут навколо, 2 - на збільшення отримуваних грошей. З золотом проблем нема. Саме фармиться.
В сабжі UA локалізацію викотив один ентузіаст за день до релізу гри. Так, ШІ, але цілком пристойна. Один, Карл!
Старфілд я з UA грав і для TES6, скоріш за все, щось придумають
Це не так процює. В сабжі є ru. Для чого видавцю додавати UA, якщо купують і з ru? І як він відрізнить гру, "куплену через наявність ru" від гри, "купленої через наявність UA+ru"? Крім того, скільки там ЮБІ на укр. ринку, >10 рочків? Скільки їхніх забавок за цей час вийшло з оф. UA локалізацією? Ото ж бо. І я в житті не повірю, що не було продано достатньо копій, які б компенсували бодай текстову локалізацію.AlexWest: ↑ 12.07.2026 07:33 Якби в нас частіше купували ігри, то, може, в тих іграх частіше з'являлася б українська локалізація чи навіть озвучка.
В сабжі UA локалізацію викотив один ентузіаст за день до релізу гри. Так, ШІ, але цілком пристойна. Один, Карл!
Старфілд я з UA грав і для TES6, скоріш за все, щось придумають
-
AlexWest
Member
Вони бачать з якою локалізацією люди грають – їм надходить купа різних даних. І в нас 30-40% покупців (беру від балди) вже принципово не візьмуть заради ru.Геральт: ↑ 12.07.2026 13:56 Гарна забавка. Хочеш фортеці захоплюй, хочеш грабуй кОрОвани, хочеш на акул полюй, а можеш собі просто плавати. Графіка шикарна, оптимізація також. Бойовка досить простенька, але постійно заклікувати не вийде. Стелс стандартний для асасінів: болванчики сліпі, глузі і кмітливсітю не відзначаються. Прокачки для ГГ як такої і нема, але можна розбудувати базу і покращити корабель. Грінд не обов'язковий. Трапились 2 амулета: 1 - на автоматичний лут навколо, 2 - на збільшення отримуваних грошей. З золотом проблем нема. Саме фармиться.
Це не так процює. В сабжі є ru. Для чого видавцю додавати UA, якщо купують і з ru? І як він відрізнить гру, "куплену через наявність ru" від гри, "купленої через наявність UA+ru"? Крім того, скільки там ЮБІ на укр. ринку, >10 рочків? Скільки їхніх забавок за цей час вийшло з оф. UA локалізацією? Ото ж бо. І я в житті не повірю, що не було продано достатньо копій, які б компенсували бодай текстову локалізацію.AlexWest: ↑ 12.07.2026 07:33 Якби в нас частіше купували ігри, то, може, в тих іграх частіше з'являлася б українська локалізація чи навіть озвучка.
Старфілд я з UA грав і для TES6, скоріш за все, щось придумають![]()
До Старфілда пристойна локалізація вийшла за місяць-два, і то ru. А ua досі роблять (за сприяння одного українського ігрового блогера з бородою), наскільки я знаю. Так, TES6 чекаємо вже вічність, тож почекаємо ще й шматочок вічності локалізацію від ШІ. Вся надія на прогрес ШІ, а не на свідомого українського покупця, на жаль.
-
Геральт
Member
AlexWest
Ну от 60-70% (віднімаю від взятого від балди) купили сабж і не грають в UA (бо її нема). Щоб видавець якісь там висновки зробив йому треба бодай 1 асасіна продати з UA. А таких нема, якщо не помиляюсь. Мені пропонують купувати франшизу з року в рік по досить пристойному прайсу, виставити En і сподіватись, що видавець через n років таки піде мені на зустріч. А може й не піде, а може й взагалі зникне.
Так можна ж простіше зробити: безкоштовно стягнути мод з nexus і не приймати участь в статці видавця, граючи з ру чи англ, а виставити en (бо мод її заміняє) в грі з зеленого магазину і грати з солов'їною.
Прогрес ШІ допоможе лише модерам, але аж ніяк не видавцю, який ще й свій магазин донедавна локалізувати не хотів
На українську локалізацію нових ігор Ubisoft найближчим часом розраховувати не варто.
Ну от 60-70% (віднімаю від взятого від балди) купили сабж і не грають в UA (бо її нема). Щоб видавець якісь там висновки зробив йому треба бодай 1 асасіна продати з UA. А таких нема, якщо не помиляюсь. Мені пропонують купувати франшизу з року в рік по досить пристойному прайсу, виставити En і сподіватись, що видавець через n років таки піде мені на зустріч. А може й не піде, а може й взагалі зникне.
Так можна ж простіше зробити: безкоштовно стягнути мод з nexus і не приймати участь в статці видавця, граючи з ру чи англ, а виставити en (бо мод її заміняє) в грі з зеленого магазину і грати з солов'їною.
Прогрес ШІ допоможе лише модерам, але аж ніяк не видавцю, який ще й свій магазин донедавна локалізувати не хотів
На українську локалізацію нових ігор Ubisoft найближчим часом розраховувати не варто.
-
AlexWest
Member
Геральт, ну, тоді хай ті Юбісофт гуляють. Могли б хоча б пробно дати кудись укр. локалізацію.
-
kairo
Member
Геральт
На 2018 рік продажі ігор по країнам:
Україна $179M.
Рашка $1650M.
Тобто український ринок менший в 9 разів. Більше того, в нас значна частина гравців буде обирати російську навіть при наявній українській локалізації.
На 2018 рік продажі ігор по країнам:
Україна $179M.
Рашка $1650M.
Тобто український ринок менший в 9 разів. Більше того, в нас значна частина гравців буде обирати російську навіть при наявній українській локалізації.
-
erkins007
Member
У вас после 3-4 лишний ноль.AlexWest: ↑ 12.07.2026 15:09в нас 30-40% покупців (беру від балди) вже принципово не візьмуть заради ru.
-
Xaker-1911-
Member
Мозги включи и пробей статистику сколько в Украине зарабатыют такие большие деньги как ты наш великий человекEaranak: ↑ 11.07.2026 15:54 Xaker-1911-, не все живут на зарплату где нужно работать пару дней на игру![]()
-
Xaker-1911-
Member
Не другие люди мне полы моют а я не трачу деньги на то на чём можно сэкономить)Nekros: ↑ 11.07.2026 16:55Ти що підлоги миєш що для тебе виділити 45$ раз у місяць це нонсенс?Xaker-1911-: ↑ 11.07.2026 15:51 Покупать офлайн игру чтобы пройти и забыть это nonsense.
Тем более живя в стране где на неё нужно работать один-два полноценных дня что бы заполучить)![]()
И потому они имеются...
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Ты там пьяный или как? У нас нищенская страна третьего мира где 90% людей живут на грани бедности а ты хочешь сказать что все себе могут позволить игру за 50$ как жители стран первого мира да??Earanak: ↑ 12.07.2026 20:03 Xaker-1911-, так я и пишу что какой смысл с статистики если все это индивидуально![]()
-
Earanak
Member
Так, я понял. Слишком тугой. Как скажешь, проехали 
-
erkins007
Member
Если ты живёшь за чертой бедности, то тебе нужно работать, а не в игры игратьXaker-1911-: ↑ 12.07.2026 20:06 У нас нищенская страна третьего мира где 90% людей живут на грани бедности
-
Nekros
Member
Що таке для тебе 45$? Це тупо 1 раз у магазин сходити. Кажеш наче ти купу грошей зєкономивXaker-1911-: ↑ 12.07.2026 20:06Не другие люди мне полы моют а я не трачу деньги на то на чём можно сэкономить)
И потому они имеются...