Продажі Assassin’s Creed Black Flag Resynced перевищили два мільйони копій за 24 години

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Earanak: 11.07.2026 15:54 Xaker-1911-, не все живут на зарплату где нужно работать пару дней на игру :facepalm:
Гра коштує, ну нехай умовних 2000 гривень, у місяці 22-23 робочих дні, 2000*23=46000, от стільки ти повинен заробити в місяць за вирахуванням всіх податків, які стягують з тебе конкретно (23%) і платить роботодавець (+ десь ще 30), це щоб заробити гру за 1 повний робочий день, як гадаєш, який % українців реально має таку зарплату?
Середня зарплата в Україні 31000, але середня це коли одні їдять капусту а інші мясо то разом наминають голубці.
Якщо 20% українців (сумніваюся) мають 46000 в місяць то це дуже добре, ну і 10% з цих 20 грають ігри.
Подумай перед тим як писати, і звика дивитися на інших.
Востаннє редагувалось 11.07.2026 17:14 користувачем yariksom, всього редагувалось 1 раз.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Earanak
Nekros
Знаю людей із платнею 25-30к грн. на місяць і вони все одно купують ігри якщо бажають пограти. Хоча насправді часу на ігри практично немає. І як ви розумієте такий цінник на ігри не всім доступний.
Xaker-1911-
Все що ви напишете це банальне виправдовування. Не можете купити гру то вам не грати потрібно, а заробляти! Насправді, чим більше працюєш тим більше грошей і тим менше часу на забавки.
fxgg
Junior

Повідомлення

Nekros: 11.07.2026 16:55
Xaker-1911-: 11.07.2026 15:51 Покупать офлайн игру чтобы пройти и забыть это nonsense.
Тем более живя в стране где на неё нужно работать один-два полноценных дня что бы заполучить)
Ти що підлоги миєш що для тебе виділити 45$ раз у місяць це нонсенс? :gigi:
за мытье полов обычно платят 5-6к грн. но правда там и не надо весь день торчать на работе, а только с утра и вечером, когда все ушли.

Оригинал в свое время облазил вдоль и поперек, он и сейчас норм играется, не знаю зачем был нужен ремастер. Лучше бы ремастер Изгоя сделали, вот там он действительно нужен.
yariksom
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 11.07.2026 17:12Xaker-1911-
Все що ви напишете це банальне виправдовування. Не можете купити гру то вам не грати потрібно, а заробляти! Насправді, чим більше працюєш тим більше грошей і тим менше часу на забавки.
Фігня, ті хто в нас мають дійсно великі гроші працюють авторучкою та клавіатурою не більше години в день і так вболівають за державу, що не знають куди сумки з грошима складати, пашуть якраз ті що мають 30 і це добре як 30 а не 20-25.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

yariksom
Мій посил був до банального простий та прагматичний, - не важливо скільки заробляєш, - хочеш пограти, купуй. Виключенням може бути тільки варіант коли придбав гру, а її в сервісі вже немає. Наприклад старенькі NFS. Мені байдуже хто скільки грошей заробляє і чи заробляє, до теми це має мало відношення. Питання в тому як людина міркує, що можна піратити бо забавка "дорога".
erkins007
Member

Повідомлення

den888: 11.07.2026 11:36 Ти диви як продажі ростуть, коли негрів в Японію не завозити, чи супер-бабу не робити.
Там и бабы все красивые. Вот что угроза банкротства животворящая делает

Отправлено спустя 3 минуты 16 секунд:
Vladys77: 11.07.2026 15:35Assassin's Creed Shadows одна з кращих ігор в серії.
Худшая игра в принципе. Говорю как фанат серии у которого все части (даже 2д) и который их на релизе проходил.
Графика красивая, да. Мир очень красивый. Но на этом и все. Геймплей за Наое за пределами стелса так себе. Геймплей за Ясуке полное дно, сюжет отвратительный, персонажи отвратительные, активности сделаны отвратительно. Это единственная часть серии которую я добил с трудом и больше туда возвращаться не планирую.
Earanak
Member

Повідомлення

yariksom: 11.07.2026 17:05Гра коштує, ну нехай умовних 2000 гривень, у місяці 22-23 робочих дні, 2000*23=46000, от стільки ти повинен заробити в місяць за вирахуванням всіх податків, які стягують з тебе конкретно (23%) і платить роботодавець (+ десь ще 30), це щоб заробити гру за 1 повний робочий день, як гадаєш, який % українців реально має таку зарплату?
Середня зарплата в Україні 31000, але середня це коли одні їдять капусту а інші мясо то разом наминають голубці.
Якщо 20% українців (сумніваюся) мають 46000 в місяць то це дуже добре, ну і 10% з цих 20 грають ігри.
Если ты какие то рассчеты строишь что бы игру купить, налоги считаешь - у тебя какие то проблемы, не надо мне оправдания свои писать. Я тут причем ? Вот серьезно, что я должен с этим сделать, денег тебе бедолаге скинуть ? Пожалеть ? Вопрос риторический. Это твои сугубо проблемы. И еще не меня цитируй а пчела которому я отвечал. Я причем тут, мне этот бредик не пиши, пожалуйста ;) А я ничего провокационного или негативного в своем сообщении не писал, не подразумевал.
Fen1xz
Member

Повідомлення

Что-то антипиратчики в последнее время сильно разошлись.
Вам не пофиг ли ? Пиратят из вашего кармана ?
В стране 5тый год полномасштабная война, многие не имеют лишних денег что бы платить тысячи за игрушку на пару вечеров, а если и имеют, то тратят это на волонтерство или вещи связанные с войной или расходы которых не было бы если бы не война. Что-то, а уж игры это точно не первичная необходимость во время войны что бы на них тратить деньги. Но развлекаться дабы отвлечься от сумасшествия реального мира людям надо. Пиратят ну и пускай, есть возможность купить - да пускай покупают. Вам то какая разница на что другие люди тратят или не тратят деньги ? То что у 99% домашних ПК винда спираченая или крякнутая "официальной активацией" за 100 грн это почему то никого никогда не волновало, а как игру спиратить так вой стоит на пол форума. :laugh:
Earanak
Member

Повідомлення

Fen1xz, вот бы еще писал конкретно по никам про кого ты это... Ну там или с цитатами.
Ну так, что бы зафиксировать мнение. Добавить там в друзья, недруги, ну такое. Шучу, конечно же )))

Антипиратчики, я чуть не подавился, метафизически )) Что они могут сделать в рамках форума.
Поругать ? Осудить ? Угрожать D: ? Поплакать на плече админа ? Написать издателю ? Поплакать ? :lol:
AlexWest
Member

Повідомлення

vsx: 11.07.2026 11:57
AlexWest: 11.07.2026 11:48 Якщо вам взагалі плювати на лор, сюжет про ассасинів і тамплієрів
Почему ему не должно быть наплевать когда Ubisoft давно пустила серию под откос? Тем более если он не играл дальше первой части, ему не очень все это и интересно
Не будемо вирішувати за людину. Чого нє плєвать? Бо між першою і четвертою частиною лежать найкращі частини, створені в період, коли Юбісофту ще було не плювати.
erkins007
Member

Повідомлення

Fen1xz: 11.07.2026 20:33Вам то какая разница на что другие люди тратят или не тратят деньги
Никакой, но когда я пиратил 99% контента будучи школьником и студентом я не писал что я пирачу потому что игра плохая/издатель не тот/язык не тот/фаза луны не та.
Современные же пираты пробуют переложить ответственность за свои действия на других, а это лицемерие, которое мало кому нравится.
S0N1C
Member

Повідомлення

це все не піратство а історична презервація ігор :idea: :gigi:
kairo
Member

Повідомлення

В наш час виправдовувати піратство зарплатами смішно. По-перше, для України діють регіональні ціни, по-друге, в Стім постійно проходять розпродажі, АС Одісея на днях вартувала 135 грн. Через пару місяців на Блек Флег буде -30%. Ще й патчами гру підправлять до того моменту.
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 11.07.2026 23:31В наш час виправдовувати піратство зарплатами смішно
Після от цього
https://www.ign.com/articles/ubisoft-ex ... o-take-off
Я виправдовую це тим, що ubisoft need to get comfortable not getting paid :rotate:
З принципу жодну з їх ігор ніколи більше не куплю (не те щоб було бажання в них грати також, щоправда :gigi: ).
kairo: 11.07.2026 23:31АС Одісея на днях вартувала 135 грн
Я так ждав аутлос за -90%, а вона вже у зеленому вільному доступі з'явилась (хоча щось до неї натхнення немає взагалі) :(
kairo
Member

Повідомлення

daesz
Пройшов Одісею та Юніті і вирішив, що з мене вдосталь Юбі ігор. Вальгалла не зіграна вже який рік лежить на ЕГС. Геймплей ще більш-менш ок, але сюжет та персонажі повний аут. Місцями було відчуття, що сюжет писала прибиральниця, якій заплатили два додаткові долари за це.
Kassatka
Member

Повідомлення

yariksom: 11.07.2026 11:53головне нехай це між нами залишиться (кругом затяті антипіратчики) :gigi:
Я затятий пірат - як бачу будь-який копісрач на форумі - пріоритетно всім піратам ставлю лайки, а антипіратам - дизлайки. Аж поки плюсомет повністю не розрядиться.

Відправлено через 15 хвилин 36 секунд:
Xaker-1911-: 11.07.2026 15:51 Покупать офлайн игру чтобы пройти и забыть это nonsense.
Тем более живя в стране где на неё нужно работать один-два полноценных дня что бы заполучить)
Не граю жодних мультиплеєрів. Навіть якщо гра з мультиплеєром, граю проти проти ботів і водиночку.
Купую в першу чергу пріоритетно те, де дуже потрібно допомагати студії/жанру, створювати популярність певним видам ігор - перебушно мій улюблений жанр RTS. Також якщо щось потрапляє під руку по смачним знижкам і іноді такі ігри, які в принципі не виходить роздобути/роздобути в повністю функціональному вигляді (мультиплеєрні функції/ачівки не цікавлять), але останні в моїх жанрах дуже зрідка трапляються.

Я плюшкін і дуже люблю все накопичувати. Тож якщо гра подобаться, то вона для мене не по принципу "один раз пройшов і забув" а "йой, най буде про всяк випадок на майбутнє, може захочеться". Та й проходжу я ігри надзвичайно рідко відразу після покупки, часто просто потрапляють в бібліотеку до випадку "коли руки дійдуть".
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 11.07.2026 23:55Пройшов Одісею та Юніті і вирішив, що з мене вдосталь Юбі ігор.
Я, здається, грав у всі крім вальгалли та шедоус. Реально запам'ятались тільки 2 (хороша історія) і 3 (на той час було не багато ігор де можна було будували власні маєтки і тд в оупен ворлд іграх, тим і запам'яталась; а ще тим що історія як тільки почала набирати оберти і ставати цікавою - так гра в тому ж місці і закінчилась; ще полювання в ній було, але крім туторіалу воно ніде не було потрібне рофл).
Єдинині 2 гри від юбіків за які віддав би 50% вартості (ну тобто, реалістично, десь за пів року після релізу) - це дівіжн 3 (це якраз той випадок про прибиральницю на сценаристі, особливо останні сезони в дівіжн 2) та р6с.
Всім іншим навіть ресурс ссд неохота "зношувати", не те що за це ще й платити лол. Радий що людям подобається ас4 (який на мою думку дуже переоцінений, ті ж корсари були набагато цікавіші і в плані квестів, і в плані морських боїв, і в плані мілішки), але сторі там відмінний трешак також :gigi:
Kassatka
Member

Повідомлення

Fen1xz: 11.07.2026 20:33В стране 5тый год полномасштабная война, многие не имеют лишних денег что бы платить тысячи за игрушку на пару вечеров, а если и имеют, то тратят это на волонтерство или вещи связанные с войной или расходы которых не было бы если бы не война. Что-то, а уж игры это точно не первичная необходимость во время войны что бы на них тратить деньги. Но развлекаться дабы отвлечься от сумасшествия реального мира людям надо.
Я от і просуваю філософію, що для українця зараз краще "спірать гру - занодать ці гроші на ЗСУ", щось на Заході не дуже щедрі в допомозі нам, незважаючи на те, що ми є їхнім форпостом проти варварів. То чому ми повинні бути настільки принципові в тому, щоб вливати наші гроші в їх економіку? А гру купи в першу чергу ту, що дійсно дуже сильно заслуховує, потребує підтримки активом та допомагає виживанню студії чи рідкісному жанру або оригінальній ігровій ідеї, інакше може загнутися. А не просто якийсь проходняк, який все одно у схожому вигляді будуть випускати з року в рік, не важливо яка студія саме. Чи те що й так надзвичайно популярне й чудово обійдеться й без підтримки з боку українців.
Навпаки, має бути соромно у такий скрутний для нашої країни час витрачати багато грошей на ігри, які не так вже сильно цього заслуговують чи потребують!
M1Z0
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst
Ну если какой-то тип на форуме сказал, что надо покупать, то наверное теперь все так и сделают. К чему эту тему заводить вообще не понимаю. Все равно что спорить кто круче Месси или Роналду :lol:
AlexWest
Member

Повідомлення

M1Z0: 12.07.2026 01:56 Ekz0rcyst
Ну если какой-то тип на форуме сказал, что надо покупать, то наверное теперь все так и сделают. К чему эту тему заводить вообще не понимаю. Все равно что спорить кто круче Месси или Роналду :lol:
Якби в нас частіше купували ігри, то, може, в тих іграх частіше з'являлася б українська локалізація чи навіть озвучка. Це очевидно у всіх цивілізованих країнах. STARFIELD без укр. локалізації - хтось переживе. А TES 6 без зрозумілих вам локалізацій? Бо, імовірно, так і буде.
Ігри дорогі, це так, але про їх релізи відомо за місяці: можна без проблем підзбирати, не відриваючи від однієї зарплатні всю суму. Ну й не обов'язково скуповувати всі ААА, якщо тільки ви не живете за комп'ютером чи приставкою. Вища математика.
Відповісти