MessiaH
Та все отлично, сегодня утром только обновился. Попробуй через DDU снести все и начисто поставить.
Новини
Останні статті і огляди
У NVIDIA готовий свіжий Game Ready драйвер — GeForce 610.74 WHQL
-
neo89skynet
Member
-
MessiaH
Member
neo89skynet
всегда так и делаю
всегда так и делаю
-
Filabatya
Member
а просто відкотитися в диспечері пристроїв не простіше на попередню версію?
-
MessiaH
Member
Filabatya
Даже нвидиа АПП не открывается, что с впн, что без
Даже нвидиа АПП не открывается, что с впн, что без
-
Filabatya
Member
її і не треба, як і впн для цього)
-
MessiaH
Member
Filabatya
Та це я просто уже почвы випробувати усі варіанти, не робить. Взагалі у надії дрова кончалижні, дрова вид мені подобаються більше, нажаль тільки картину вид поки що дуже слабкі
Та це я просто уже почвы випробувати усі варіанти, не робить. Взагалі у надії дрова кончалижні, дрова вид мені подобаються більше, нажаль тільки картину вид поки що дуже слабкі
-
kabostebeztak
Member
Skill issue.Gelonyrum: ↑ 07.07.2026 19:56 Doom 2016 реально був найкращим із сучасних Doom. Там можна було всю гру собі з кайфом пробігати з двостволкою, якщо тобі це подобалося. В тому ж Eternal тебе змушували використовувати різну зброю і постійно добивати ворогів бензопилою, бо інакше патронів у тебе не буде. Не люблю, коли ігри диктують мені, як у них грати. І це я ще не кажу про Маріо, якого додали в левелдизайн. З брутального Doom, де ти відривав усім голови всіма можливими способами, гру перетворили на клоунаду...
Dark Age пішов ще далі. Там мало того, що потрібно використовувати різну зброю, так ще й різна зброя під різних ворогів. А політ на драконі, де він зависав на місці і треба було ухилятися від якоїсь енергетичної фігні, ніби в аркаді 90-х, відчувався як униле дно геймдизайну.