Новини
Останні статті і огляди
Продажі Assassin’s Creed Black Flag Resynced перевищили два мільйони копій за 24 години
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Продажі Assassin’s Creed Black Flag Resynced перевищили два мільйони копій за 24 години
Спробую пограти, коли знижки будуть, бо оригінал мені не зайшов через те, що грати почав зразу після третього де мені морські бої вельми сподобалися.
Спробую пограти, коли знижки будуть, бо оригінал мені не зайшов через те, що грати почав зразу після третього де мені морські бої вельми сподобалися.
-
VovaII
Member
Так он для чого їх звільнили! Щоб премії від продажів їм не виплачувати, а собі лишити. Хитро.
-
enRo
Junior
Якщо крім першої частини не грав в серію, чи варто розпочати з цієї?
-
den888
Member
Ти диви як продажі ростуть, коли негрів в Японію не завозити, чи супер-бабу не робити.
-
Xaker-1911-
Member
Зачем тебе скидки когда уже по гивервизору все играют))yariksom: ↑ 11.07.2026 11:27 Предлагаю обсудить Продажі Assassin’s Creed Black Flag Resynced перевищили два мільйони копій за 24 години
В ином случае можно подождать здравого парня Voksi_38 с его нереальными таблеточками
-
AlexWest
Member
Якщо вам взагалі плювати на лор, сюжет про ассасинів і тамплієрів, і ви хочете просто піратського движняка, то можна з цієї. А так, перша частина і трилогія про Еціо - це мастхев, і ліпше вже не буде в цій серії. Третя частина закриває ключові сюжетні арки. Піратська частина відкриває нову арку в теперішньому, але в ремейку теперішнє вирізали, наскільки я чув.enRo: ↑ 11.07.2026 11:35 Якщо крім першої частини не грав в серію, чи варто розпочати з цієї?
Востаннє редагувалось 11.07.2026 11:53 користувачем AlexWest, всього редагувалось 1 раз.
-
yariksom
Member
Може й так спробую, але до виходу всіх ДЛЦ не буду, головне нехай це між нами залишиться (кругом затяті антипіратчики)Xaker-1911-: ↑ 11.07.2026 11:45Зачем тебе скидки когда уже по гивервизору все играют))
В ином случае можно подождать здравого парня Voksi_38 с его нереальными таблеточками
-
vsx
Member
Почему ему не должно быть наплевать когда Ubisoft давно пустила серию под откос? Тем более если он не играл дальше первой части, ему не очень все это и интересноAlexWest: ↑ 11.07.2026 11:48 Якщо вам взагалі плювати на лор, сюжет про ассасинів і тамплієрів
-
dead_rat
Member
З риксою 570 краще взяти щось старішеenRo: ↑ 11.07.2026 11:35 Якщо крім першої частини не грав в серію, чи варто розпочати з цієї?
Одісєю продавали за 10$ на днях
-
kairo
Member
Все що за межами трилогії, конвеєрні Екшн-РПГ де лор Асасинів лише для галочки.enRo: ↑ 11.07.2026 11:35 Якщо крім першої частини не грав в серію, чи варто розпочати з цієї?
-
LordTornado
Member
Можно. Я считаю 4 часть лучшей в серии. И сюжетно она не особо привязана к другим.enRo: ↑ 11.07.2026 11:35 Якщо крім першої частини не грав в серію, чи варто розпочати з цієї?
-
Earanak
Member
Мне в целом пофиг что там меняли, че там раньше было. Не фанат серии. Мне лично вот сам глав герой не понравился, да и его дружки, его мотивы и в целом его сюжетные решения. Играешь будто за какого то отсталого психопата, который убивает всех подряд без повода и с поводом, с дебильноватой ухмылкой на лице, в каждом баре устраивает драки ломая шеи в драках. Вместо 'оглушения' (которое указано в действии) перерезает глотки невинным стражникам. Вообще ноль сопереживания этому гною, надеюсь его как то позорно убьют в финале. И да, не нужно мне тут рассказывать что игра про пиратов, я в курсе.
Еще, по прогрессии - как то слишком уж я привык к РПГ составляющей в всяких разных играх подобных. Прям так и не хватает какого то древа прокачки, экспы. Игра как то ощущается, как бы это сказать... Простой, не в плане сложности а в плане глубины. Еще я как любитель чистить карту под 100%, крайне опечален тому что игра прям заставляет проходить сюжет. Ты можешь находить клады, ресурсы, просто сотни тысяч реалов (денег) собирать. Но на всех улучшениях у тебя будет ограничение, требующее продвижение по сюжету. Я люблю как в условном KCD вынести в ноль всю карту, стать самым богатым и самым сильным в игре, и начать делать первые сюжетные задания
По итогу выходит что как бы условный Windrose мне как то ближе по игровой составляющей.
А тут гг который бесит, сюжет который не вызывает интриги, и ограниченная прогрессия.
Ну а так, игра конечно красивая и морские бои динамичные, хоть и аркадные до ужаса.
Может быть и осилю игру. Но пока на ~10-ом часу отложил ее на попозже.
Еще, по прогрессии - как то слишком уж я привык к РПГ составляющей в всяких разных играх подобных. Прям так и не хватает какого то древа прокачки, экспы. Игра как то ощущается, как бы это сказать... Простой, не в плане сложности а в плане глубины. Еще я как любитель чистить карту под 100%, крайне опечален тому что игра прям заставляет проходить сюжет. Ты можешь находить клады, ресурсы, просто сотни тысяч реалов (денег) собирать. Но на всех улучшениях у тебя будет ограничение, требующее продвижение по сюжету. Я люблю как в условном KCD вынести в ноль всю карту, стать самым богатым и самым сильным в игре, и начать делать первые сюжетные задания
По итогу выходит что как бы условный Windrose мне как то ближе по игровой составляющей.
А тут гг который бесит, сюжет который не вызывает интриги, и ограниченная прогрессия.
Ну а так, игра конечно красивая и морские бои динамичные, хоть и аркадные до ужаса.
Может быть и осилю игру. Но пока на ~10-ом часу отложил ее на попозже.
-
kairo
Member
Earanak
В Одісеї те саме. Кассандра вирізає чуваків направо та наліво тисячами без якихось на те причин просто бо може. В плані сюжету повний маразм.
В Одісеї те саме. Кассандра вирізає чуваків направо та наліво тисячами без якихось на те причин просто бо може. В плані сюжету повний маразм.
-
hohlid19
Member
enRo
Они самостоятельные друг от друга. Разве что от третьей части там есть кусочки, но они скорее для фансервиса
Они самостоятельные друг от друга. Разве что от третьей части там есть кусочки, но они скорее для фансервиса
-
S0N1C
Member
ну гру про піратів спіратіти - це канонічноyariksom: ↑ 11.07.2026 11:53Може й так спробую, але до виходу всіх ДЛЦ не буду, головне нехай це між нами залишиться (кругом затяті антипіратчики)Xaker-1911-: ↑ 11.07.2026 11:45Зачем тебе скидки когда уже по гивервизору все играют))
В ином случае можно подождать здравого парня Voksi_38 с его нереальными таблеточками![]()
Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
а ще і якщо вже навіть разрабів звільнили тих шо писали - так ще і поетично
-
Феофан Мухин
Member
Так сталося, що вперше грав у оригінал роки зо 2 тому. І не здалося що воно потребуєремастеру - візуал на мій смак був непоганий.
-
Vladys77
Member
То коли там вже будуть шалені знижки на гру?
Відправлено через 2 хвилини 53 секунди:
Assassin's Creed Shadows одна з кращих ігор в серії. Що за масштабом, що за проробкою світу і головне за оптимізацією. Тому і в новій грі на цьому рушії має бути крута графіка з розумними вимогами.den888: ↑ 11.07.2026 11:36 Ти диви як продажі ростуть, коли негрів в Японію не завозити, чи супер-бабу не робити.
А все що було без RPG складової досить нуднеkairo: ↑ 11.07.2026 12:08Все що за межами трилогії, конвеєрні Екшн-РПГ де лор Асасинів лише для галочки.enRo: ↑ 11.07.2026 11:35 Якщо крім першої частини не грав в серію, чи варто розпочати з цієї?
-
Xaker-1911-
Member
Покупать офлайн игру чтобы пройти и забыть это nonsense.yariksom: ↑ 11.07.2026 11:53Може й так спробую, але до виходу всіх ДЛЦ не буду, головне нехай це між нами залишиться (кругом затяті антипіратчики)Xaker-1911-: ↑ 11.07.2026 11:45Зачем тебе скидки когда уже по гивервизору все играют))
В ином случае можно подождать здравого парня Voksi_38 с его нереальными таблеточками![]()
Тем более живя в стране где на неё нужно работать один-два полноценных дня что бы заполучить)
-
Earanak
Member
Xaker-1911-, не все живут на зарплату где нужно работать пару дней на игру