Швидше ніяка. Ідея випускати дві великі гри на рік була дуже поганою.Васильович: ↑ 09.07.2026 14:13 А що, друга частина така жахлива? Перша мені сподобалася в свій час, а до другої ще не скоро добіжу, щоб самому оцінити![]()
Новини
Останні статті і огляди
Після звільнень Obsidian скасовує Avowed 2, щоб зосередитися на новій частині Fallout
-
waryag
Member
-
zaqik
Member
А что, абобе была настолько удачной, что стали вторую часть делать, или им всё б-жья роса? Вообще, слабо себе представляю какую-нибудь "недооценённую" современную игру, которую спустя 20 лет будут считать "классикой", как это было в своё время с провальными играми, от которых аж студии закрывались.
-
Барбарис
Member
VovaII, та й на момент виходу графіка та гамма у Ф3/НВ були такі, що краще очі вирвати, але сама гра цікава. А решейди та моди правили картинку на приємнішу оку.
-
BravoLA
Member
Там как раз старичков куча сейчас, в том чиле и автор великолепной Neverwinter Nights 2: Mask of the BetrayerTyler: ↑ 09.07.2026 14:34 Враховуючи скільки там людей залишилось від старого Обсідіана - то я х знає шо з цього вийде. Можливо, Сойер набере норм команду
-
VovaII
Member
Барбарис

Та нажаль не дуже. Занадто старий там рушій. — Нагадує як грати в перший Дум лише на клавіатурі (без миші).А решейди та моди правили картинку на приємнішу оку.
-
daesz
Member
Це буде черговий симулятор загрузочних екранів.alex_sul: ↑ 09.07.2026 14:13я маю дуже обережну надію що Тодд таки дасть по шапці баранам з нинішньої Obsidian
-
Барбарис
Member
VovaII,
Не розумію чому більшість людей не думають, що читають. Я пишу, що на момент виходу її можна було підтягнути. По сучасних мірках не знаю як там, не ставив.
Не розумію чому більшість людей не думають, що читають. Я пишу, що на момент виходу її можна було підтягнути. По сучасних мірках не знаю як там, не ставив.
-
waryag
Member
Чому ні? Шедевра не буде, але як мінімум непогану і комерційно успішну гру зроблять.Барбарис: ↑ 09.07.2026 15:53Якщо чесно, то прикро що новий фол роблять обсідіани - з огляду на 3 їх останні проекти, не вірю в результат.
Самому б Тоду хто дав по шапці...alex_sul: ↑ 09.07.2026 14:13Тому, я маю дуже обережну надію що Тодд таки дасть по шапці баранам з нинішньої Obsidian за "геніальні" і "неповторні" ідеї для нового Фолаут!!
-
Барбарис
Member
waryag, щось їх останні релізи не дуже. Лише Grounded 2 якось.
-
waryag
Member
Вони непогані ремісники, з креативністю погано. В рамках сетингу фолаут повинно бути нормально.Барбарис: ↑ 10.07.2026 08:44щось їх останні релізи не дуже. Лише Grounded 2 якось.
-
Барбарис
Member
waryag, навіть тих ремісників вже майже все, тому в рамках сетингу вони можуть просто його закопати.
-
taras_cs
Member
Наче, норм. Така ж сатира на корпорації та експлуатацію робітників. Рекомендую з українським перекладом грати, бо англійською воно мені слабо заходило.Васильович: ↑ 09.07.2026 14:13що, друга частина така жахлива? Перша мені сподобалася в свій час, а до другої ще не скоро добіжу, щоб самому оцінити
Я всі пройшов в ГейПасі - Avowed та Outer Worlds. Ну, дух не захоплює, але гарно і свій шарм присутній
Відправлено через 1 хвилину 44 секунди:
- спойлер
-
werneo
Member
Це якась брєдова ідея доручити студії, яка буквально недавно провалила проект розробки нової гри. Не можна було почекати, поки бесезда допилить ТЕС?