Apple тестує китайську пам’ять CXMT для використання у своїх продуктах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

hohlid19: 08.07.2026 16:36 ArmagedoonZergs
BYD это китайские тачанки, с преимуществ у которых только 3 телевизора в авто? :laugh: Это поделие с фабрики идёт "рыжеватое "
Найкращі батареї на ринку (BYD Blade) альтернатив яким нема, їх закупає Tesla зараз по ліцензії.
Тотальна уніфікація і реюз всього, через що собівартість падає до абсурдно низьких значеннь.
Через те що вони виробляють ціляком блоки по типу "двигун" а не збирають фракнештейн з десятків окремих систем як це робить Toyota/VW.
Далі, вони перші додумались викинути зоопарк компюетрів і систем в машині, у BYD в авто тільки 3 компютера (можеш погугилти стільки їх в типовомму авто VW).

І це тільки так, навскидку від найбільшого виробника електричок у світі.

Не знаю чи ти виходив на вулицю, але BYD в Україні мабуть найпопулярніша нова автівка.
daesz
Member

Повідомлення

Зараз би запам'ятовувати хто такі нісенітниці плете :gigi:
YAYA
Member

Повідомлення

unique-neon: 08.07.2026 16:11
Alexx-wisa: 08.07.2026 13:51Останній капіталіст
Сумнівний тип, відверто кажучи. Хоча може в даному випдаку і по ділу каже, це вже не дивився.
Я б радше порадив досить юного, але дуже цікавого, як на мене, блогера Андрій Макаров на юутб, канал Автоісторії. Серія "Темна сторона BYD: ...". Цікаво. Та й інші автоісторії його цікаві. Однозначно раджу його контент до перегляду.
Kullerok
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 08.07.2026 22:06
hohlid19: 08.07.2026 16:36 ArmagedoonZergs
BYD это китайские тачанки, с преимуществ у которых только 3 телевизора в авто? :laugh: Это поделие с фабрики идёт "рыжеватое "
Найкращі батареї на ринку (BYD Blade) альтернатив яким нема, їх закупає Tesla зараз по ліцензії.
Тотальна уніфікація і реюз всього, через що собівартість падає до абсурдно низьких значеннь.
Через те що вони виробляють ціляком блоки по типу "двигун" а не збирають фракнештейн з десятків окремих систем як це робить Toyota/VW.
Далі, вони перші додумались викинути зоопарк компюетрів і систем в машині, у BYD в авто тільки 3 компютера (можеш погугилти стільки їх в типовомму авто VW).

І це тільки так, навскидку від найбільшого виробника електричок у світі.

Не знаю чи ти виходив на вулицю, але BYD в Україні мабуть найпопулярніша нова автівка.
Да батареи там топчик. Нету танцев с буном с ними. Мне вот лично интересен их будуйший seal 08 я бы даже взял на пару лет покататься ну думаю надо подождать немного реальных отзывов.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Так так, зараз вже ніхто не сміється що біуайді це китайська мильніця. Чомусь. Не знаєте чому?)
Щодо ютуб канала Андрія Макарова згоден - дуже цікаво дивитись/слухати. Останній капіталіст теж наче непоганий але щось вже набридла його реклама курсів/інвестицій в бізнес.
cacos
Junior

Повідомлення

unique-neon: 08.07.2026 17:51Недавно в таксі їздив в BYD - на вигляд і досвід дуже пристойне авто.
Имея деньги на BMW, Audi, MB, Porsche, Bentley и т.д. ты бы взял себе BYD? Ну или взял бы его вместо японца или корейца?
Graveworm
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 08.07.2026 20:07всім все одно
Корпорації, спонсоруючи комуняк в погоні за зайвим центом вигоди, стріляють собі навіть не в ногу, а в голову
unique-neon
Member

Повідомлення

cacos: 09.07.2026 13:41
unique-neon: 08.07.2026 17:51Недавно в таксі їздив в BYD - на вигляд і досвід дуже пристойне авто.
Имея деньги на BMW, Audi, MB, Porsche, Bentley и т.д. ты бы взял себе BYD? Ну или взял бы его вместо японца или корейца?
А це тут при чому?

Отправлено спустя 2 минуты 28 секунд:
І так, маючи ресурси на дорожчі речі, я часто купую дешевші. Наявність коштів - не привід займатись марнотратством.
Відповісти