Брутальний кривавий екшен Mortal Shell II у стилістиці Dark Souls вийде в серпні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
VladimirV
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Брутальний кривавий екшен Mortal Shell II у стилістиці Dark Souls вийде в серпні
Десь на ютубі натрапляв на відео, що в розробці гри (що першої що другої) задіяні москалі. Можливо навіть у значній мірі.
Але треба факт чекінг :D
1234waltz
Member

Повідомлення

VladimirV: 09.07.2026 12:38 Десь на ютубі натрапляв на відео, що в розробці гри (що першої що другої) задіяні москалі. Можливо навіть у значній мірі.
Шкода що в цих "геніальних" розборах щодо тіпів, років 20 як імігрувавших з рашки, не згадали, що в участі першої та ще не вийшовшої другої частини приймали участь і українці :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
П.С. І що поки потужники благають на колінах улюблених CDPR прибрати російський СММ з їх соцмереж, та додати в ГОГ окрім російської й українську, в "злому підмоскаленому" Мортал Шелл була і буде укр. локалізація.
D_ad
Member

Повідомлення

Файна гра. Спробував демку, залишився задоволений.
corban_jum
Member

Повідомлення

Краще б повернулась мода на слешери, ніж соулси. Дивився вчора нарізку Dante`s Inferno. Ось таких ігор не вистачає
Gordiy
Junior

Повідомлення

1234waltz: 09.07.2026 12:58
VladimirV: 09.07.2026 12:38 Десь на ютубі натрапляв на відео, що в розробці гри (що першої що другої) задіяні москалі. Можливо навіть у значній мірі.
Шкода що в цих "геніальних" розборах щодо тіпів, років 20 як імігрувавших з рашки, не згадали, що в участі першої та ще не вийшовшої другої частини приймали участь і українці :rotate:

П.С. І що поки потужники благають на колінах улюблених CDPR прибрати російський СММ з їх соцмереж, та додати в ГОГ окрім російської й українську, в "злому підмоскаленому" Мортал Шелл була і буде укр. локалізація.
Це може здатися божевільним, але ігри можна робити і без кацапів.

Ну а за "потужників", зрозуміло що ти таке, можеш не розпинатися.
Рак
Member

Повідомлення

VladimirV: 09.07.2026 12:38 Пропоную обговорити Брутальний кривавий екшен Mortal Shell II у стилістиці Dark Souls вийде в серпні
Десь на ютубі натрапляв на відео, що в розробці гри (що першої що другої) задіяні москалі. Можливо навіть у значній мірі.
Верните мне пожалуйста 5 секунд моей жизни за прочтение такого "недолугого" комментария к игре
Геральт
Member

Повідомлення

1234waltz: 09.07.2026 12:58 в "злому підмоскаленому" Мортал Шелл була і буде укр. локалізація.
З коментів стіму:
Заради грошей вони: і локалізацію додадуть, і українську вивчать, і вишиванку вдягнуть. Можете не сумніватися.

спойлер
Разработчик студии Cold Symmetry Дмитрий Паркин рассказал о текущем состоянии геймдева в России.

«Российский геймдев очень сильно отстает от мирового уровня. У отрасли были большие перспективы и возможности еще в 1990-х. Тогда много что начинало развиваться, но по разным, почти магическим причинам все затухло. Ведь никто не запрещал делать игры.

Сейчас, к счастью, этот налет нафталина уже слетает и молодые амбициозные разработчики берут реванш, начался второй раунд. Искренне желаю им успехов и достойных инвестиций, без позорного распила бюджетов со стороны продюсеров», – сказал Паркин в интервью «Известиям»
.
1234waltz
Member

Повідомлення

Геральт: 09.07.2026 17:37
спойлер
Разработчик студии Cold Symmetry Дмитрий Паркин рассказал о текущем состоянии геймдева в России.

«Российский геймдев очень сильно отстает от мирового уровня. У отрасли были большие перспективы и возможности еще в 1990-х. Тогда много что начинало развиваться, но по разным, почти магическим причинам все затухло. Ведь никто не запрещал делать игры.

Сейчас, к счастью, этот налет нафталина уже слетает и молодые амбициозные разработчики берут реванш, начался второй раунд. Искренне желаю им успехов и достойных инвестиций, без позорного распила бюджетов со стороны продюсеров», – сказал Паркин в интервью «Известиям»
.
Проблема в чому? Тіп з 2007 року в російському геймдеві не працює, інтерв'ю 2020 року, при цьому він працював на двома частинами Метро від 4А та Фаллаут 3 та Halo.
Метро, Хало та Фалаут 3 зі своєї колекції вже видалив та в русняві ігри записав? Про українських працівників у Cold symmetry слабо в лінкедіні пошукати?
Геральт
Member

Повідомлення

1234waltz
Проблема в тому, що це русня :-/
спойлер
Зображення
8lack
Junior

Повідомлення

Геральт: 09.07.2026 17:37
1234waltz: 09.07.2026 12:58 в "злому підмоскаленому" Мортал Шелл була і буде укр. локалізація.
З коментів стіму:
Заради грошей вони: і локалізацію додадуть, і українську вивчать, і вишиванку вдягнуть. Можете не сумніватися.

спойлер

.
Ну так за все в світі треба чимось платити, так чи інакше. Як на мене, це непоганий варіант отримати деякі речі, які просто так, чи по якимось іншим особистим причинам наприклад, ви б інакше не мали.
VladimirV
Member

Повідомлення

Рак: 09.07.2026 15:12 Верните мне пожалуйста 5 секунд моей жизни за прочтение такого "недолугого" комментария к игре
Я за гру ні слова не написав. В мене є Мортал Шелл перша (її роздавали в Епік Геймс безкоштовно). І я в неї не грав, але дещо дивився по оглядам.
Те що бетка є в стімі 2 частини, знав декілька днів тому, бо натикався на новину в оглядах Ютубу. Все, що я написав, треба факт чекінг хто ж справді робить цю гру, і чи варто її придбати (кожен нехай сам вирішує на основі даних).
Єдине що я написав, що десь бачив давно на Ютубі відео, що російські розробники обговорювали, що це вони гру роблять. Довелось навіть його знайти. Там згадувались такі основатєлі як Віталій Булгаров, Антон Гонсалес, Петр Старостін. Я знайшов це в'ю, якщо комусь воно потрібне
спойлер
Може щось написати за гру МШ2 ? Ну, виглядає візульно добре по анімації, стиль темного фентезі добре, за механіки нічого не скажу бо не грав, графіка (на чому тут завжди роблять акцент, хоча це не головне) технологічна на перший погляд. Особливий + за саунд трек від Paradise Lost, у мене навіть в плейлисті були пару їх треків, мені такоє років 10 назад подобалось.
OldBoyUA
Member

Повідомлення

В GOG українська мова з 23го року якщо що.

Відправлено через 15 хвилин 14 секунд:
Геральт: 09.07.2026 18:55 1234waltz
спойлер
Зображення
Проблема кенселінгу в рамках кенселінгу. Чому не кенселимо стім тоді де в нагородах зеточки вешечки і т.і. Головним арт директором Халф лайф 2 був віктор антонов московит, в дизайні ці хрущовки обригані доволі гарно читаються по яких ми тікаємо на початку гри. Чому ХЛ2 не кенсел ?
В цьому кенселінгу на мою думку є одна колосальна проблема. Ви просто обезцінюєте робуту 99% людей і всі лаври віддаєте московитам. Гра в якій 90% не росіян і є українці автоматично клеймиться як російська тим самим ви робите ведмежу послугу. Чому московити кричать що це їхнє навіть якщо воно їхнім не є я розумію. щоб роздути свою важливість. Чому ви віддаєте всі культурні продукти там де є хоч пару чоловік московитів і ігноруєте роботу всіх інших людей які були в ньому мені взагалі не зрозумілою. Якщо логічно подивитись куди йшли податки з гри і згадати лендліз 22го то з куди більшою вірогідністтю податки з цих ігор пішли як допомого нам ніж московитам.
Моє головне питання які рамки вашого кенселінгу ? І в чому його логіка ? Бо особисто я не купую ігри які зроблені московитськими студіями або умовно маскуються десь на Кіпрі але при цьому основа все ще московитська. Логіка проста не платити податки в московію. В чому наприклад логіка кенселу Мортал Шел ?
1234waltz
Member

Повідомлення

OldBoyUA: 10.07.2026 16:33 В GOG українська мова з 23го року якщо що.
Можливо я щось пропусти, але на сайті як були
English
Deutsch
Español
Français
Polski
Pусский
中文(简体)
Так і лишились. Прийнанні в мене. Гелексі не користуюсь, можливо там мова з'явилась і я був не в курсі.
OldBoyUA
Member

Повідомлення

1234waltz: 10.07.2026 16:39
OldBoyUA: 10.07.2026 16:33 В GOG українська мова з 23го року якщо що.
Можливо я щось пропусти, але на сайті як були
English
Deutsch
Español
Français
Polski
Pусский
中文(简体)
Так і лишились. Прийнанні в мене. Гелексі не користуюсь, можливо там мова з'явилась і я був не в курсі.
Ну Gog гелексі це основний лончер Gog і він давно з українською,мені особисто лончерами набагато зручніше користуватись. Як мінімум з додавання модів напряму в GOG того ж Сталкер Гамма, лончер автоматично апає гру до ласт версії і мод нормально працює. Мені не потрібно докачувати окремо патчі або взагалі ставити екзешник останньої версії з нуля.Це просто не зручно :)
Геральт
Member

Повідомлення

OldBoyUA: 10.07.2026 16:33 Проблема кенселінгу в рамках кенселінгу. Чому не кенселимо стім тоді де в нагородах зеточки вешечки і т.і. Головним арт директором Халф лайф 2 був віктор антонов московит, в дизайні ці хрущовки обригані доволі гарно читаються по яких ми тікаємо на початку гри. Чому ХЛ2 не кенсел ?
В цьому кенселінгу на мою думку є одна колосальна проблема. Ви просто обезцінюєте робуту 99% людей і всі лаври віддаєте московитам. Гра в якій 90% не росіян і є українці автоматично клеймиться як російська тим самим ви робите ведмежу послугу. Чому московити кричать що це їхнє навіть якщо воно їхнім не є я розумію. щоб роздути свою важливість. Чому ви віддаєте всі культурні продукти там де є хоч пару чоловік московитів і ігноруєте роботу всіх інших людей які були в ньому мені взагалі не зрозумілою. Якщо логічно подивитись куди йшли податки з гри і згадати лендліз 22го то з куди більшою вірогідністтю податки з цих ігор пішли як допомого нам ніж московитам.
Моє головне питання які рамки вашого кенселінгу ? І в чому його логіка ? Бо особисто я не купую ігри які зроблені московитськими студіями або умовно маскуються десь на Кіпрі але при цьому основа все ще московитська. Логіка проста не платити податки в московію. В чому наприклад логіка кенселу Мортал Шел ?
Так все правильно. Бо "ру" = "токсік" (для нормальної людини з критичним мисленням) І якби всі ігнорили результат, здобутий спільно з росіянцями то і росіянців в колективах було б менше. Проста логіка. Береш на роботу ру - отримуєш провал продажів. Чума має бути ізольована і діяти виключно в своїй резервації.
ХЛ2 я не купував і вже і не згадаю чи грав. Щодо податків, то податок завжди < доходів.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

OldBoyUA: 10.07.2026 16:33

Геральт: 09.07.2026 18:55 1234waltz
спойлер
Зображення
Проблема кенселінгу в рамках кенселінгу. Чому не кенселимо стім тоді де в нагородах зеточки вешечки і т.і. Головним арт директором Халф лайф 2 був віктор антонов московит, в дизайні ці хрущовки обригані доволі гарно читаються по яких ми тікаємо на початку гри. Чому ХЛ2 не кенсел ?
Е, Віктор Антонов болгарин взагалі-то. І не етнічний як kirkоров (хахаха we are charlie kirk), а, ну, тіпа, там народився (а саме в Софії), там жив, там працював.
Якщо хтось не знав, то Болгарія була країною соцтабору, звідти і оці всі панельки.
OldBoyUA
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 10.07.2026 17:29
OldBoyUA: 10.07.2026 16:33

Е, Віктор Антонов болгарин взагалі-то. І не етнічний як kirkоров (хахаха we are charlie kirk), а, ну, тіпа, там народився (а саме в Софії), там жив, там працював.
Якщо хтось не знав, то Болгарія була країною соцтабору, звідти і оці всі панельки.
Так дійсно помилився. Я просто ще якось давно дивився його інтерв'ю де він вільно розмовляв московитською, тому і подумав що він звідти.
alumem
Member

Повідомлення

Геральт
В твоих влажных фантазиях, так то время отмены уже прошло, он даже ру команды возвращают в большой футбол и тд
Graveworm
Member

Повідомлення

OldBoyUA: 10.07.2026 16:33віктор антонов московит, в дизайні ці хрущовки обригані доволі гарно читаються по яких ми тікаємо на початку гри
Бо він болгарин
І Сіті17 змальовано з Софії
Відповісти