Десь на ютубі натрапляв на відео, що в розробці гри (що першої що другої) задіяні москалі. Можливо навіть у значній мірі.
Але треба факт чекінг
Шкода що в цих "геніальних" розборах щодо тіпів, років 20 як імігрувавших з рашки, не згадали, що в участі першої та ще не вийшовшої другої частини приймали участь і українціVladimirV: ↑ 09.07.2026 12:38 Десь на ютубі натрапляв на відео, що в розробці гри (що першої що другої) задіяні москалі. Можливо навіть у значній мірі.
Але треба факт чекінг![]()
Це може здатися божевільним, але ігри можна робити і без кацапів.1234waltz: ↑ 09.07.2026 12:58Шкода що в цих "геніальних" розборах щодо тіпів, років 20 як імігрувавших з рашки, не згадали, що в участі першої та ще не вийшовшої другої частини приймали участь і українціVladimirV: ↑ 09.07.2026 12:38 Десь на ютубі натрапляв на відео, що в розробці гри (що першої що другої) задіяні москалі. Можливо навіть у значній мірі.
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
П.С. І що поки потужники благають на колінах улюблених CDPR прибрати російський СММ з їх соцмереж, та додати в ГОГ окрім російської й українську, в "злому підмоскаленому" Мортал Шелл була і буде укр. локалізація.
Верните мне пожалуйста 5 секунд моей жизни за прочтение такого "недолугого" комментария к игреVladimirV: ↑ 09.07.2026 12:38 Пропоную обговорити Брутальний кривавий екшен Mortal Shell II у стилістиці Dark Souls вийде в серпні
Десь на ютубі натрапляв на відео, що в розробці гри (що першої що другої) задіяні москалі. Можливо навіть у значній мірі.
З коментів стіму:1234waltz: ↑ 09.07.2026 12:58 в "злому підмоскаленому" Мортал Шелл була і буде укр. локалізація.
Проблема в чому? Тіп з 2007 року в російському геймдеві не працює, інтерв'ю 2020 року, при цьому він працював на двома частинами Метро від 4А та Фаллаут 3 та Halo.Геральт: ↑ 09.07.2026 17:37
- спойлер
- Разработчик студии Cold Symmetry Дмитрий Паркин рассказал о текущем состоянии геймдева в России.
«Российский геймдев очень сильно отстает от мирового уровня. У отрасли были большие перспективы и возможности еще в 1990-х. Тогда много что начинало развиваться, но по разным, почти магическим причинам все затухло. Ведь никто не запрещал делать игры.
Сейчас, к счастью, этот налет нафталина уже слетает и молодые амбициозные разработчики берут реванш, начался второй раунд. Искренне желаю им успехов и достойных инвестиций, без позорного распила бюджетов со стороны продюсеров», – сказал Паркин в интервью «Известиям».

Иди воюй.
Ну так за все в світі треба чимось платити, так чи інакше. Як на мене, це непоганий варіант отримати деякі речі, які просто так, чи по якимось іншим особистим причинам наприклад, ви б інакше не мали.Геральт: ↑ 09.07.2026 17:37З коментів стіму:1234waltz: ↑ 09.07.2026 12:58 в "злому підмоскаленому" Мортал Шелл була і буде укр. локалізація.
Заради грошей вони: і локалізацію додадуть, і українську вивчать, і вишиванку вдягнуть. Можете не сумніватися.
- спойлер
- Разработчик студии Cold Symmetry Дмитрий Паркин рассказал о текущем состоянии геймдева в России.
«Российский геймдев очень сильно отстает от мирового уровня. У отрасли были большие перспективы и возможности еще в 1990-х. Тогда много что начинало развиваться, но по разным, почти магическим причинам все затухло. Ведь никто не запрещал делать игры.
Сейчас, к счастью, этот налет нафталина уже слетает и молодые амбициозные разработчики берут реванш, начался второй раунд. Искренне желаю им успехов и достойных инвестиций, без позорного распила бюджетов со стороны продюсеров», – сказал Паркин в интервью «Известиям».
Я за гру ні слова не написав. В мене є Мортал Шелл перша (її роздавали в Епік Геймс безкоштовно). І я в неї не грав, але дещо дивився по оглядам.Рак: ↑ 09.07.2026 15:12 Верните мне пожалуйста 5 секунд моей жизни за прочтение такого "недолугого" комментария к игре
В GOG українська мова з 23го року якщо що.1234waltz: ↑ 09.07.2026 12:58Шкода що в цих "геніальних" розборах щодо тіпів, років 20 як імігрувавших з рашки, не згадали, що в участі першої та ще не вийшовшої другої частини приймали участь і українціVladimirV: ↑ 09.07.2026 12:38 Десь на ютубі натрапляв на відео, що в розробці гри (що першої що другої) задіяні москалі. Можливо навіть у значній мірі.
П.С. І що поки потужники благають на колінах улюблених CDPR прибрати російський СММ з їх соцмереж, та додати в ГОГ окрім російської й українську, в "злому підмоскаленому" Мортал Шелл була і буде укр. локалізація.
Проблема кенселінгу в рамках кенселінгу. Чому не кенселимо стім тоді де в нагородах зеточки вешечки і т.і. Головним арт директором Халф лайф 2 був віктор антонов московит, в дизайні ці хрущовки обригані доволі гарно читаються по яких ми тікаємо на початку гри. Чому ХЛ2 не кенсел ?
Можливо я щось пропусти, але на сайті як булиOldBoyUA: ↑ 10.07.2026 16:33 В GOG українська мова з 23го року якщо що.
Ну Gog гелексі це основний лончер Gog і він давно з українською,мені особисто лончерами набагато зручніше користуватись. Як мінімум з додавання модів напряму в GOG того ж Сталкер Гамма, лончер автоматично апає гру до ласт версії і мод нормально працює. Мені не потрібно докачувати окремо патчі або взагалі ставити екзешник останньої версії з нуля.Це просто не зручно1234waltz: ↑ 10.07.2026 16:39Можливо я щось пропусти, але на сайті як булиOldBoyUA: ↑ 10.07.2026 16:33 В GOG українська мова з 23го року якщо що.
English
Deutsch
Español
Français
Polski
Pусский
中文(简体)
Так і лишились. Прийнанні в мене. Гелексі не користуюсь, можливо там мова з'явилась і я був не в курсі.
Так все правильно. Бо "ру" = "токсік" (для нормальної людини з критичним мисленням) І якби всі ігнорили результат, здобутий спільно з росіянцями то і росіянців в колективах було б менше. Проста логіка. Береш на роботу ру - отримуєш провал продажів. Чума має бути ізольована і діяти виключно в своїй резервації.OldBoyUA: ↑ 10.07.2026 16:33 Проблема кенселінгу в рамках кенселінгу. Чому не кенселимо стім тоді де в нагородах зеточки вешечки і т.і. Головним арт директором Халф лайф 2 був віктор антонов московит, в дизайні ці хрущовки обригані доволі гарно читаються по яких ми тікаємо на початку гри. Чому ХЛ2 не кенсел ?
В цьому кенселінгу на мою думку є одна колосальна проблема. Ви просто обезцінюєте робуту 99% людей і всі лаври віддаєте московитам. Гра в якій 90% не росіян і є українці автоматично клеймиться як російська тим самим ви робите ведмежу послугу. Чому московити кричать що це їхнє навіть якщо воно їхнім не є я розумію. щоб роздути свою важливість. Чому ви віддаєте всі культурні продукти там де є хоч пару чоловік московитів і ігноруєте роботу всіх інших людей які були в ньому мені взагалі не зрозумілою. Якщо логічно подивитись куди йшли податки з гри і згадати лендліз 22го то з куди більшою вірогідністтю податки з цих ігор пішли як допомого нам ніж московитам.
Моє головне питання які рамки вашого кенселінгу ? І в чому його логіка ? Бо особисто я не купую ігри які зроблені московитськими студіями або умовно маскуються десь на Кіпрі але при цьому основа все ще московитська. Логіка проста не платити податки в московію. В чому наприклад логіка кенселу Мортал Шел ?
Е, Віктор Антонов болгарин взагалі-то. І не етнічний як kirkоров (хахаха we are charlie kirk), а, ну, тіпа, там народився (а саме в Софії), там жив, там працював.OldBoyUA: ↑ 10.07.2026 16:33В GOG українська мова з 23го року якщо що.1234waltz: ↑ 09.07.2026 12:58
Шкода що в цих "геніальних" розборах щодо тіпів, років 20 як імігрувавших з рашки, не згадали, що в участі першої та ще не вийшовшої другої частини приймали участь і українці
Відправлено через 15 хвилин 14 секунд:Проблема кенселінгу в рамках кенселінгу. Чому не кенселимо стім тоді де в нагородах зеточки вешечки і т.і. Головним арт директором Халф лайф 2 був віктор антонов московит, в дизайні ці хрущовки обригані доволі гарно читаються по яких ми тікаємо на початку гри. Чому ХЛ2 не кенсел ?
В цьому кенселінгу на мою думку є одна колосальна проблема. Ви просто обезцінюєте робуту 99% людей і всі лаври віддаєте московитам. Гра в якій 90% не росіян і є українці автоматично клеймиться як російська тим самим ви робите ведмежу послугу. Чому московити кричать що це їхнє навіть якщо воно їхнім не є я розумію. щоб роздути свою важливість. Чому ви віддаєте всі культурні продукти там де є хоч пару чоловік московитів і ігноруєте роботу всіх інших людей які були в ньому мені взагалі не зрозумілою. Якщо логічно подивитись куди йшли податки з гри і згадати лендліз 22го то з куди більшою вірогідністтю податки з цих ігор пішли як допомого нам ніж московитам.
Моє головне питання які рамки вашого кенселінгу ? І в чому його логіка ? Бо особисто я не купую ігри які зроблені московитськими студіями або умовно маскуються десь на Кіпрі але при цьому основа все ще московитська. Логіка проста не платити податки в московію. В чому наприклад логіка кенселу Мортал Шел ?
Так дійсно помилився. Я просто ще якось давно дивився його інтерв'ю де він вільно розмовляв московитською, тому і подумав що він звідти.kabostebeztak: ↑ 10.07.2026 17:29Е, Віктор Антонов болгарин взагалі-то. І не етнічний як kirkоров (хахаха we are charlie kirk), а, ну, тіпа, там народився (а саме в Софії), там жив, там працював.OldBoyUA: ↑ 10.07.2026 16:33
В GOG українська мова з 23го року якщо що.
Відправлено через 15 хвилин 14 секунд:
Проблема кенселінгу в рамках кенселінгу. Чому не кенселимо стім тоді де в нагородах зеточки вешечки і т.і. Головним арт директором Халф лайф 2 був віктор антонов московит, в дизайні ці хрущовки обригані доволі гарно читаються по яких ми тікаємо на початку гри. Чому ХЛ2 не кенсел ?
Якщо хтось не знав, то Болгарія була країною соцтабору, звідти і оці всі панельки.
Бо він болгаринOldBoyUA: ↑ 10.07.2026 16:33віктор антонов московит, в дизайні ці хрущовки обригані доволі гарно читаються по яких ми тікаємо на початку гри