Новини
Останні статті і огляди
Критики задоволені Assassin’s Creed Black Flag Resynced. Це гідне повернення легендарної гри
-
kairo
Member
Пропоную обговорити Критики задоволені Assassin’s Creed Black Flag Resynced. Це гідне повернення легендарної гри
Гру в свій час пропустив. Ось і буде привід спробувати.
-
Геральт
Member
Докачається, глянемо )
-
vsx
Member
шото 84 маловато. у шадовс примерно столько же было на старте
-
LetterBee
Member
Пробуйте лучше оригинал, юбисофт сегодня это даже не уровень дна игростроя.
-
corban_jum
Member
На Соньку та комп майже одна ціна, цікаво
-
The_Rusik
Member
Рескин за фулл прайс от овносфт, ясно.
-
VovaII
Member
А порадьте геймпад для проходження цієї гри на ПК?
Доречі графіка і в оригіналі непогана. Якщо нову запускати на низьких налаштуваннях, то мабуть буде як оригінал на максималках?
Доречі графіка і в оригіналі непогана. Якщо нову запускати на низьких налаштуваннях, то мабуть буде як оригінал на максималках?
-
_Andrik_
Member
Що там радитиVovaII: ↑ 08.07.2026 17:33 А порадьте геймпад для проходження цієї гри на ПК?
Доречі графіка і в оригіналі непогана. ?
Я наприклад за Xbox pad , але маючи ПС 5 інколи підключаю до Сонівских ігор, але "суб'єктивно" усі соні приколи з віброю дратують більше ніж щось дають .
Особливо коли граєш в навушниках а з динаміку соніпада щось там цвірінькає
P.S. Хоча й маю цю гру в стімі, але вистачило десь на годину , навіть не знаю за що їй оди співають . Керування жахливе , перевантаження іконками на стартовій локації і бла бла бла не хочу навіть продовжувати, не моє .
PSS
Так так , тримаю вкурсі
Востаннє редагувалось 08.07.2026 17:55 користувачем _Andrik_, всього редагувалось 1 раз.
-
erkins007
Member
Трилогию Эцио, особенно Ревелейшн ремейкайте. Вот это народ за любые деньги купит
-
walkman3000
Member
дуалсенс "розкривається" в астроботі, а вибір пада соні чи бокс це більше про розмір долонь, це те що я бачу по своїм знайомим
-
daesz
Member
Критики теж саме про зв аутлос говорили 
-
kabostebeztak
Member
будь-який що ти вважаєш зручнимVovaII: ↑ 08.07.2026 17:33 А порадьте геймпад для проходження цієї гри на ПК?
-
DuckRider
Member
Грав, нудне лайно, чесно кажучиkairo: ↑ 08.07.2026 15:48 Пропоную обговорити Критики задоволені Assassin’s Creed Black Flag Resynced. Це гідне повернення легендарної гри
Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
Хаптік майже у кожній грі можна зробити, тому не тільки в астроботі.walkman3000: ↑ 08.07.2026 19:08
дуалсенс "розкривається" в астроботі, а вибір пада соні чи бокс це більше про розмір долонь, це те що я бачу по своїм знайомим
-
VirusikZloy
Member
уже 8 часов наиграл , нормас все идет на ПК
-
Tetronga
Member
Ще б воно було негідним. Тут же крім графіки нічного нового нема
-
Ektalion
Member
Раджу ще раз передивитись відео розробки , а не тільки назву гри читати.Tetronga: ↑ 08.07.2026 19:58 Ще б воно було негідним. Тут же крім графіки нічного нового нема
Кул сторі. Реліз тільки завтра.VirusikZloy: ↑ 08.07.2026 19:41 уже 8 часов наиграл , нормас все идет на ПК
-
enkosxs
Member
не думаю что там есть что то кардинально новое в отличии от оригинала. Как то играть в одно и тоже желания нет. Может потому что недавно прошел на 100% Ориджинс со всеми его дополнениями. Юбисофт это компания которая умеет делать шикарные игровые миры! но совершенно не умеет делать игры. Казалось бы Ориджинс, огромная проработанная карта, но беготня по знакам вопросиков и поиск сундуков сводится к рандомно выпадающим пухам, которые не факт что вобще будут лучше имеющихся. Скучно. Почему не сделать гринд аля вов, какие то профессии добавить игру, охоту или крафт. Почему рдр может, а асасин нет.
PS да, мать его, раз уж вы делаете игру про пиратов, можно хотя бы было посмотреть Корсаров ВМЛ, ГПК, там глубина проработки куда больше.
PS да, мать его, раз уж вы делаете игру про пиратов, можно хотя бы было посмотреть Корсаров ВМЛ, ГПК, там глубина проработки куда больше.
-
_Andrik_
Member
Розкривається DS в майже усіх іграшках соні , але перші 15-30хв (ух , вах вау ) , потім дратувати неймовірно починає ( річ виключно про вібро
-
VirusikZloy
Member
ты рофлишь чувачек уже на всех торентах лежит все шпилят с 4 утра .. а на цс рине выложили гипервизор .. если ты не в теме это не значит что этого нет , а лицушники как вегда по губам получаютEktalion: ↑ 08.07.2026 20:01Раджу ще раз передивитись відео розробки , а не тільки назву гри читати.Tetronga: ↑ 08.07.2026 19:58 Ще б воно було негідним. Тут же крім графіки нічного нового нема
Кул сторі. Реліз тільки завтра.VirusikZloy: ↑ 08.07.2026 19:41 уже 8 часов наиграл , нормас все идет на ПК
https://ibb.co/gZ2cBP9S
вопросы ? )
-
NST1983
Member
xbox elite wireless controller 2VovaII: ↑ 08.07.2026 17:33 А порадьте геймпад для проходження цієї гри на ПК?