У NVIDIA готовий свіжий Game Ready драйвер — GeForce 610.74 WHQL

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
byaka
Member

Повідомлення

FarCry: 07.07.2026 18:03 Геральт
1080p з DLSS в режимі Ultra Performance, який апскейлить з 480p? :laugh: (А... вже побачив, там 6х нейрослоп.)

Ось реальні показники в 1080р / 1440p / 2160p:
rtx5o60ti(400$) = rx9070XT(600$) :laugh:
Filabatya
Member

Повідомлення

byaka
можна посилання на останню за цю ціну
byaka
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.07.2026 21:36 byaka
можна посилання на останню за цю ціну
Я взяв рекомендовану цiну, до шi буму ;)
erkins007
Member

Повідомлення

byaka
9070xt никогда не продавалась за 600. 600 это просто красивая сказка для красных хомячков была, а так она со старта была 700+, потом появлялись модели совсем убогие за 650, но не за 600
Vpupkin
Member

Повідомлення

А податок? Він майже у всіх штатах, а мікроцентр не у всіх штатах взагалі існує.
Як це купити рівно за 600?
S0N1C
Member

Повідомлення

Vpupkin
не занудствуй :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Tyler: 07.07.2026 18:52 Шо ви вчепились в цю 2016 частину, як діди старі, госпаді.
Бо по-перше, ми діди, а по-друге, отой Дум 2016 як раз робився для нас. Для стариш пердунів, хто в школі ганяв Дум і Дум 2. Все прямо ідеально.

А далі вже пішов фокус на молодшу аудиторію - тих хто рочків на 10 молодший

Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
erkins007: 07.07.2026 22:54 byaka
9070xt никогда не продавалась за 600. 600 это просто красивая сказка для красных хомячков была, а так она со старта была 700+, потом появлялись модели совсем убогие за 650, но не за 600
Як тобі сказати
спойлер

Зображення
Filabatya
Member

Повідомлення

євро не долар, там 80 баксів різниці по теперішньому курсу. відкрив вікно :gigi:
S0N1C
Member

Повідомлення

не пам"ятаю чи пройшов я той 2016 дум, але DOOM 3 пройшов кілька разів, і дуже багато починав коли тестив старе залізо (ATI 9800XT останнє шо пам"ятаю) - мабуть найулюблініша частина, особливо з EAX :super:
erkins007
Member

Повідомлення

Там даже на редите народ крайне удивлен
Fiend
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 07.07.2026 19:56
Tyler: 07.07.2026 18:52 Етернал був просто божественною грою з точки зору геймплея, Дарк Ейджес геймплейно не дуже, але маємо шо маємо. Шо ви вчепились в цю 2016 частину, як діди старі, госпаді. Гра то хороша, але не настільки, шоб з нею носитись всюди і казати "а от раніше було краще". Ми своїм ниттям зараз все хороше в ігробуді зариємо, а потім будемо сидіти плакати "а чого це нові ігри не роблять". Бо ви нове не сприймаєте, бляха. Базару нема, шо Дарк Ейджес не така крута як перші дві гри, але вона не така погана. Дай тільки приводи понить
Doom 2016 реально був найкращим із сучасних Doom. Там можна було всю гру собі з кайфом пробігати з двостволкою, якщо тобі це подобалося. В тому ж Eternal тебе змушували використовувати різну зброю і постійно добивати ворогів бензопилою, бо інакше патронів у тебе не буде. Не люблю, коли ігри диктують мені, як у них грати. І це я ще не кажу про Маріо, якого додали в левелдизайн. З брутального Doom, де ти відривав усім голови всіма можливими способами, гру перетворили на клоунаду...
Зі всією повагою, але, чесно кажучи, не згоден зовсім. Мені Eternal більше сподобався, саме він нагадав мен ті самі старі думи де треба було шалено носитися та крутитися серед демонів, та використовувати всі наявні засоби, щоб вижити (це, якщо ми говоримо про максимальну складність ігри, звичайно). До речі, раджу вам пограти в мап пак Sunder для старих Думів - це абсолютний шедевр, бажано на Ultra-Violence. Він дуже нагадує Eternal геймплеєм та дизайном, але є нюанс - розробку цього мап пака почали, ще задовго до сучасних 2016 та Eternal, та над ним працюють до сих пір. Тобто, це той самий старий Дум, геймплей тут не змінився, але, завдяки цікавому левел дизайну і плейсменту ворогів, він одночасно і як Eternal! Можливо Id навіть надихалися чимось подібним при створенні своєї гри.
denizen
Member

Повідомлення

Я якось Doom 2016 пропустив, а ось Eternal дуже сподобався, мабуть це найкраща частина в яку я грав.
МОНАХ
Member

Повідомлення

Filabatya: 07.07.2026 20:46 Рак
а що ви очікували з таким ніком і аватарою :gigi:
► По-ходу, щось в цьому є :D - я рак по гороскопу; з 20-х чисел червня рідко і поступово все почалося з вильотів СР2077 на робочий стіл, плавно перейшло до повідомлень нВідіа.арр про помилку драйвера і бсодів... Почав з чистого перевстановлення відеодрайвера - бсоди пропали на деякий час, але не на довго.
спойлер
На сьогодні навіть простенькі пазли на якійсь там джаві і фотошоп крашить систему в бсод після накопичення помилок пам'яті...здебільшого - по крайній мірі планувальник пам'яті "вінди" дуріє і дампи про це говорять. Але там вже потроху почався розсип різних помилок, включаючи файлову систему (вже і браузер періодично починає крашити вкладки)... Планую таки нормально перевірити напрямки стабільності IF_1:1+EXPO_6400+PCI-E_5_16x, але перед цим, напевно, таки "переб'ю" ОС, бо щось її явно поперд...лило. :lol: Класно відеокарту поновив!
xIIImaL
Member

Повідомлення

denizen: 08.07.2026 09:02 Я якось Doom 2016 пропустив, а ось Eternal дуже сподобався, мабуть це найкраща частина в яку я грав.
Doom 3 лучшая , потом Doom 2016 . Все остальное проходняк ничем не выделяющийся
1234waltz
Member

Повідомлення

Якщо коротко, про власний досвід з новими Думами.
2016 - мій улюбленець, ідеально збалансований.
Ethernal - тут вже пішов шалений цирк анальних клоунів, тим не менш я його пройшов з усіма ДЛЦ. Сюжет просто скіпав від дикого крінжу та не маю про нього уявлення. Технічна частина гри тим не менш вражала навіть більше за 2016, такий то оптимізон з сотнями фепеесів.
Dark Ages - пограв та дропнув на середині. До гри багато питань. Картинка по якості відносно попереднього Дум-Маріо64 змінилась не дуже сильно, а от системки виросли кратно (в мене воно тягнуло норм, але ж з апскейлером). Абсолюно незрозумілий художній напрямок. Ще більше тупого клоунського сюжету, який неможливо вивозити. Левел-дизайн "ПОТРАЧЄНО", просто аренко-рівні по типу серйозного Сема та челенджи. Примусове нав'язування стилів бою. В тому ж аренковому Shadow Warrior 2, ти можеш за рахунок майстерності битись своїм улюбленим стволом чи мечем, та й вертикальність значно краще зроблено (втім Shadow Warrior 2 по багатьом моментам і за Ethernal кращий, чого вже там).

Тож я не здивований тим, що в гру пограло 3 лями людей в ГеймПассі на старті, а купило в сторах тільки 800к копій на старті. Це не є поганим показником, насправді. Гра вийшла суперечливою, але такого роду та рівня шутанів все одно дуже мало. Просто планка задана попередніми частинами (кожна з яких перебивала рекорд попередньої) не взята.

Щодо перепроходжень. Жодну з нових трьох частин не проходив другий раз. Першу та другу - не перерахувати вже кількість проходжень (навіть Плутонію і ТНТ рази три проходив). Із задоволенням грав у "нові-старі" No Rest for the Living, Legacy of Rust, Sigil (Ромеро знатно заставив спітніти, левел-дизайн та складність для профі, чого вже там). Трійку - три рази проходив.
Можливо повернусь для перепроходження 2016 та найду в собі сили закінчити проходження "цирку темних віків".
kairo
Member

Повідомлення

xIIImaL: 08.07.2026 13:17
denizen: 08.07.2026 09:02 Я якось Doom 2016 пропустив, а ось Eternal дуже сподобався, мабуть це найкраща частина в яку я грав.
Doom 3 лучшая , потом Doom 2016 . Все остальное проходняк ничем не выделяющийся
Для мене Дум 3 найкраща. При цьому гру сильно критикували за те, що відійшли від канону.
Рак
Member

Повідомлення

за что мне влепили 3 минуса ? в нвидиа апп я нажал установить ибо само пришло обновление, и после установки пишет статус "сбой" каким образом я мог повлиять на процесс установки нажатием 1 клавиши ?? перезагружал пк, переустанавливал заново и итог тот же, на 4 раз скачал дду и через безопасный режим все удалил, зашел на сайт и скачал пакет драйвера, а не через нвидиа апп, и на 4 раз уже все установилось, так в ком проблема ??
Shtaket75
Junior

Повідомлення

Tyler: 07.07.2026 20:11
Gelonyrum: 07.07.2026 20:09

2016-й пройшов кілька разів, Eternal пробував двічі й обидва рази кидав, Dark Ages пройшов чисто для галочки, під кінець було жахливо нудно. Тож так, можливість обирати, як грати, вирішує багато чого. У Doom 2016 тобі не дають часу перепочити, там нон-стоп місиш демонів зручним тобі способом під топову музику, мінімум елементів маріо і відкритих світів.
я теж кожну пройшов рази по 3 і якщо Ви не здатні прийняти правила гри - не треба казати, що вона погана. Це чудовий геймдизайн і стиль гри який Ви свідомо обираєте не вивчати. Ну сидіть пердіть на 2016, раніше було краще
Сколько не маж гав_о шоколадом оно серавно останется не съедобные, 2016 была лучшая часть!
Интернал даже не смог пройти
Відповісти