Новини
Останні статті і огляди
[Україна, Вінницька область] Продам Steam Deck LCD 512GB + 512Gb micro SD, докстанція.
-
thunder_blade
Member
-
Skiff93
Member
Вам 22000 і не менше.
-
thunder_blade
Member
-
Skiff93
Member
Дякую за ап теми.
Але я і сам можу її підняти коли захочу.
Торгу немає. Можете взяти в бариг на промі, розетці чи ще якихось шарагах за 24000-26000 б/в "голий" дек з неоргінальним дешман бж в комплекті.
-
thunder_blade
Member
Ей богу його вам не потрібно Продати вам його потрібно Продавати, як то кажуть за такими черга "за забором" 
-
thunder_blade
Member
Якщо що пишіть в ПП 
-
Skiff93
Member
Якщо вас не влаштовує ціна - йдіть беріть в іншому, а не гадьте в темі. Воно їсти не просить, не горить по фінансах нічого. Ціна більше ніж адекватна. Скоро і таких не буде. За отой час, що тут флудите могли б ті нещасні копійки, що вам не вистачає заробити.thunder_blade: ↑ 07.07.2026 14:10 Ей богу його вам не потрібно Продати вам його потрібно Продавати, як то кажуть за такими черга "за забором"![]()
Ну і пару тижнів я його лише продаю. Для такого нішевого і дорого товару - терміни смішні.
-
cypherspy
Member
Жиза. Тільки відчуваю що треба вже себе примушувати бо кукуха поїде.Купував рік тому, як в армійку пішов, але якось там немає настрою для ігор.
-
Skiff93
Member
Люди тут умудряются книжки читати, а я навіть фільм нормально глянути у вільний час не можу...cypherspy: ↑ 10.07.2026 10:26Жиза. Тільки відчуваю що треба вже себе примушувати бо кукуха поїде.Купував рік тому, як в армійку пішов, але якось там немає настрою для ігор.
Їде потроху кукуха особливо коли ніякої роботи не дадуть.
-
thunder_blade
Member
Skiff93
Як то кажуть ) трохи під збирав
19
?
Як то кажуть ) трохи під збирав
-
Skiff93
Member
Ок. Далі вже в приватні пишіть