Геральт
От а треба мати усвідомлення, а не поняття.
Бо якщо не розуміти де сенс проблеми, то можна без перепину боротись лише з наслідками.
А сама суть проблеми саме у СЕО АМД, яка руйнує та стримує графічний підрозділ.
Тому АМД має 5-8% ринку залежно від галузі.
І не пишіть мені за процесори, адже Зен - наслідки праці Келлера якого винайняв Рід, повторюю - якого винайняв попередник Лізи, а оскільки вже праця велась Келлером на завершальному етапі над Зен, під час призначення Лізи лише - тому її і не припинили, а 3д кеш хоч і приписують Лізі, адже це саме вона подібну працю вела у свій час, але коли її і близько не було в АМД, це праця часів Opteron 2300 та 8300 2007 рік та Opteron 6200 2009 року розробки, технологія HT Assist разом із багаточиповим дизайном (MCM).
Взагалі Ліза ставилась як руйнівник - вона мала знищити АМД та передати залишки Хуангу, особисто моє бачення. Але якщо не вийде, то тоді підігравати Нвідії стримуючи графічний підрозділ АМД з часткою 3-7%, з чим вона і чудово впоралась. Але свідки червоної рятівниці Лізи вірують.
Мені вони свідків потужно незламного тощо нагадують, схожа історія.
Новини
Останні статті і огляди
Статистика Steam: за підсумками червня частка комп’ютерів із Windows 11 перевищила 70%
-
Аціо
Member
-
dfcz
Member
Те кто хочет помощнее, берут ×80. Те кто хочет подешевле – ×60. А ×70 это такая ниша, что если вдруг не окажется в каком-то поколении сверхудачной модели с потрясным соотношением $$$/FPS, к ним обычный casual user особо не присмотрится (ну за исключением тех случаев когда денег хватает ровнёхонько на ×70, а до ×80 уже никак не дотянуть).olegwatch: ↑ 03.07.2026 14:36 Реально чтоль RTX4070 такая НЕ популярная карточка? Вечно она в рейтинге на низах. Юзаю ее уже два года и как бы... все тянет без проблем в 2к, а в рейтинге она статистическая погрешность![]()
-
Kirakishou
Member
Пам’ятаю, коли був на перших курсах і ще не мав грошей на хороше залізо, товариш переконав мене, що ATI – це годнота. Тому дуже довго сидів на відеокартах від ATI, а потім – AMD. Але коли була криза на ринку за часів першої хвилі майнінгу, я придбав 1660 Ti, бо вона підтримувала багато кодеків, зокрема й такий екзотичний, як 12-бітний HEVC. Відеокарта від Palit досі працює як нова, а я її навіть не обслуговував – все одно всі температури в нормі. Потім придбав 4К-монітор, і постало питання про купівлю більш потужної відеокарти. Взяв 7800 XT, бо на той момент вона була найкращою на ринку за співвідношенням ціни, пам’яті та якості. В плані заліза вона дуже крута, у мене ще й топова версія від Sapphire. Але ось із драйверами в AMD дійсно є проблеми, якщо ви граєте не в мейнстрім, а в нішеві ігри від китайців чи корейців. Втім, міняти її на іншу не буду, бо продуктивності вистачає для тих ігор, в які граю.
-
tornadox
Member
А ось я тепер зрозумів, що всі проблеми які в мене були з драйверами, як NV так і АМД, це проблеми криворуких індусів з Windows. Скільки разів система буталася і на тобі чи то чорний екран, чи раптово гірший фпс, чи вилітає додаток драйвера. Дякуючи реддіту, зараз я вже розумію, що це Windows перевстановив старий драйвер і це лікується дуже просто, безпечний режим -> DDU -> встановлення нового драйверу.Kirakishou: ↑ 03.07.2026 18:27Але ось із драйверами в AMD дійсно є проблеми, якщо ви граєте не в мейнстрім, а в нішеві ігри від китайців чи корейців. Втім, міняти її на іншу не буду, бо продуктивності вистачає для тих ігор, в які граю.
-
Kirakishou
Member
Я так завжди роблю, і видаляю саме через DDU, а не AMD Cleanup Utility. Але річ у тім, що я граю не в мейнстрім. Навіть зараз у двох іграх є проблеми, про які я вже писав на цьому форумі – при завантаженні гри, на статичних заставках з’являється сніг, як на старих кінескопних телевізорах, коли з нього витягнути антену. Питав про це в ШІ – він каже, що розробники AMD налаштували планувальник, і він тепер агресивно скидає частоти, коли на екрані статична картинка. Але, можливо, це дійсно проблема Windows. Зараз, коли AMD додали FSR 4.1 для 7000-серії, моє ставлення до AMD знову покращилося.tornadox: ↑ 03.07.2026 18:39Дякуючи реддіту, зараз я вже розумію, що це Windows перевстановив старий драйвер і це лікується дуже просто, безпечний режим -> DDU -> встановлення нового драйверу.
-
ДядяСаша
Member
Всі називали 5060 гамно, а он продажі 5060 і 5060 laptop ростуть!
Воскресна 3060 не показує зросту, десь Хуанг вступив у калюжу
Ох і ж падло, замість того, щоб людям зробить 5060 на 12ГБ, воно некрофілією займається!
Так і хочеться сказать ган
хонгельдон, або парень із свірелью!
Воскресна 3060 не показує зросту, десь Хуанг вступив у калюжу
Ох і ж падло, замість того, щоб людям зробить 5060 на 12ГБ, воно некрофілією займається!
Так і хочеться сказать ган
-
Kullerok
Member
olegwatch: ↑ 03.07.2026 14:36 Реально чтоль RTX4070 такая НЕ популярная карточка? Вечно она в рейтинге на низах. Юзаю ее уже два года и как бы... все тянет без проблем в 2к, а в рейтинге она статистическая погрешность![]()
-
Ektalion
Member
Єдиний хто руйнував цей підрозділ у даному випадку - Раджа. Мій любий друже.Аціо: ↑ 03.07.2026 16:35 А сама суть проблеми саме у СЕО АМД, яка руйнує та стримує графічний підрозділ.
-
Аціо
Member
НагадаюEktalion: ↑ 04.07.2026 19:22Єдиний хто руйнував цей підрозділ у даному випадку - Раджа. Мій любий друже.Аціо: ↑ 03.07.2026 16:35 А сама суть проблеми саме у СЕО АМД, яка руйнує та стримує графічний підрозділ.
У 2015 році компанія AMD (під керівництвом Лізи Су) створила підрозділ Radeon Technologies Group (RTG), а Раджа Кодурі обійняв посади віцепрезидента та головного архітектора за її призначенням.
Ага звичайно, звичайно тобто в АТІ він був топ, а як його призначила Ліза став руйнувати?
Це не Янукович поганий, а Крупа та Пшонка.
Це не Зеленський поганий, а Умеров та Єрмак.
Це не Путін поганий, а Навальний та Гіркін з Нємцовим.
Я розумію у кожного своя цукерочка.