Anthropic веде переговори з Samsung щодо виробництва власного чипа для ШІ

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Anthropic веде переговори з Samsung щодо виробництва власного чипа для ШІ

Ща самсунг виділить їм квоту в черзі, три роки почекати ;)
Scoffer
Member

Повідомлення

Десь заплакав один маленький хуанг :D
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

dead_rat Виділить квоту аж бігом, і це за рахунок черги виобництва DRAM відбудется. Пам'ять ще дорожча стане. І нарешті, як усі мамкіни іксперди казали, таки з'явится дефіцит :mad:

До речі я щось бачу деякі люди реально вірять що будуть будуватися багато нових заводів, і тим самим ринок завалится додатковою рамою - НІ, нічорта ніхто не буде будувати! Буде\є доволі скромне збільшення виробничих потужностей на вже існуючих фабриках. Саме будівництво заводу\вишкіл персоналу\купівля землі - це ДОВГО, дорого і... начорта? Бабосік мутится ТОПОВИЙ! Тому спустітся на землю, мої любі романтики :D
The_Rusik
Member

Повідомлення

Когда уже закончится этот маразм.
И так люди деградировали, а с этим ии даже таблицу умножения не знают, просто остальное молчу.
Mozdev
Member

Повідомлення

The_Rusik: 04.07.2026 10:07 Когда уже закончится этот маразм.
И так люди деградировали, а с этим ии даже таблицу умножения не знают, просто остальное молчу.
Цей маразм скінчиться тільки після 3-ї світової війни, ну або він стане ще гірше і людство вимре нафік. :rotate:
gregory_amd
Member

Повідомлення

alex_sul: 04.07.2026 09:51 dead_rat Виділить квоту аж бігом, і це за рахунок черги виобництва DRAM відбудется. Пам'ять ще дорожча стане. І нарешті, як усі мамкіни іксперди казали, таки з'явится дефіцит :mad:

До речі я щось бачу деякі люди реально вірять що будуть будуватися багато нових заводів, і тим самим ринок завалится додатковою рамою - НІ, нічорта ніхто не буде будувати! Буде\є доволі скромне збільшення виробничих потужностей на вже існуючих фабриках. Саме будівництво заводу\вишкіл персоналу\купівля землі - це ДОВГО, дорого і... начорта? Бабосік мутится ТОПОВИЙ! Тому спустітся на землю, мої любі романтики :D
Хорошая шизотеория жаль только это разные линии и разные литографы
MqM
Member

Повідомлення

gregory_amd: 04.07.2026 17:35
alex_sul: 04.07.2026 09:51 dead_rat Виділить квоту аж бігом, і це за рахунок черги виобництва DRAM відбудется. Пам'ять ще дорожча стане. І нарешті, як усі мамкіни іксперди казали, таки з'явится дефіцит :mad:

Хорошая шизотеория жаль только это разные линии и разные литографы
Для теорії змови нюанси не важливі :D
Tetronga
Member

Повідомлення

Додайте на сайт можливість фільртруаати новини по ключовим словам, щоб я більше ніколи не бачив новин про аі слоп :idea:
dead_rat
Member

Повідомлення

Tetronga: 05.07.2026 08:59 Додайте на сайт можливість фільртруаати новини по ключовим словам, щоб я більше ніколи не бачив новин про аі слоп :idea:
Ти тоді взагалі ніяких новин не побачиш :laugh:
LynxyOne
Junior

Повідомлення

Довбані корпорати :mad:
kabostebeztak
Member

Повідомлення

неіронічно бажаю їм успіху, хай хуанга обосцуть

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
The_Rusik: 04.07.2026 10:07 Когда уже закончится этот маразм.
У мене батьки ші юзери
Юзають слоп машину замість гугла
Відповісти