Cyberpunk 2077 подолав позначку в 40 мільйонів проданих копій

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
powerpizza
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Cyberpunk 2077 подолав позначку в 40 мільйонів проданих копій
Игра сделана красиво,но почему-то 3 раза начинал проходить и забросил,как бенчмарк использую иногда ,а вот ведьмака3 от этой студии прошёл 3 раза и 4й думаю бахнуть в next gen
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

powerpizza
Ну так це питання смаку)

Я один раз пройшов відьмака оновленого із задоволенням і 3-4 рази панк із задоволенням)

Наразі панк настільки вилизаний, що треба з лупою та цілеспрямовано шукати глюки і ще якусь чортівню :-P
Ну і гора модів, з яких дещиця мастхев)
Наприклад
https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/9937 - вирівнюємо косяки, на вашу думку, окремих пушок корректним чином

https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/13297 прибираємо рандомайзер за для контролю додадкових статів імплантів

https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/19243 зміна візуалу будь якої тачки в гаражі

ну і тому подібні :gigi:
Востаннє редагувалось 04.07.2026 11:02 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
Soulwatcher
Member

Повідомлення

powerpizza: 04.07.2026 10:30 Игра сделана красиво,но почему-то 3 раза начинал проходить и забросил,как бенчмарк использую иногда ,а вот ведьмака3 от этой студии прошёл 3 раза и 4й думаю бахнуть в next gen
Ведьмак медленно погружает в историю, приобщает к исследованиям, а киберпанк сразу кидает в гущу событий.
glumak
Member

Повідомлення

powerpizza: 04.07.2026 10:30 Пропоную обговорити Cyberpunk 2077 подолав позначку в 40 мільйонів проданих копій
Игра сделана красиво,но почему-то 3 раза начинал проходить и забросил,как бенчмарк использую иногда ,а вот ведьмака3 от этой студии прошёл 3 раза и 4й думаю бахнуть в next gen
Раніше всі відьмаки проходив, 3й досі лежить мертвим багажом. А от на кіберпанк лише поглядую, боюсь щоб його доля 3го відьмака не спіткала ))
FirstTDM
Member

Повідомлення

40 млн - это круто! :super:
powerpizza: 04.07.2026 10:30Игра сделана красиво,но почему-то 3 раза начинал проходить и забросил,как бенчмарк использую иногда ,а вот ведьмака3 от этой студии прошёл 3 раза и 4й думаю бахнуть в next gen
Обе игры шикарны... обе можно/нужно :rotate: проходить 2-3 раза - авторы Ведьмака 3 и Cyberpunk 2077 великолепно реализовали свой замысел :up:
Scoffer
Member

Повідомлення

glumak: 04.07.2026 10:56Раніше всі відьмаки проходив, 3й досі лежить мертвим багажом.
Оце ти даремно, третій найкращий серед відьмаків.
glumak
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.07.2026 10:58
glumak: 04.07.2026 10:56Раніше всі відьмаки проходив, 3й досі лежить мертвим багажом.
В нього треба погружатись, а наразі нема сильного бажання і часу. Проходжу Days Gone, наче прикольна) Але іноді скіпаю розмови все ж))
Kullerok
Member

Повідомлення

powerpizza: 04.07.2026 10:30 Пропоную обговорити Cyberpunk 2077 подолав позначку в 40 мільйонів проданих копій
Ну надо ждать длс и потом играть уже

Відправлено через 3 хвилини 22 секунди:
Прошел 3 ведьмака 1 раз. Обнюхал всю карту. Даже бессмысленные пустые леса и поля. Ну 2 раз интереса пройти нет. Как его люди по 10 раз проходят не понятно :rotate: Когда длс выпустят пройду наверно ещё раз и то не факт.
Ijachok
Member

Повідомлення

Scoffer: 04.07.2026 10:58
Теж пробував кілька разів. Востаннє зміг добратись до островів Скеліге і закинув. Просто не тягнули продовжувати. При тому що попередні часиини дуже сподобались, книжки читав, Кіберпанк - теж двічі проходив. То для мене перший Відьиак(якого востаннє перепроходив після другого) - найкращий із всієї серії
kairo
Member

Повідомлення

glumak: 04.07.2026 11:17Проходжу Days Gone, наче прикольна) Але іноді скіпаю розмови все ж))
Плоскі й нецікаві персонажі та банальний сюжет.

Відправлено через 58 секунд:
Kullerok: 04.07.2026 11:32Как его люди по 10 раз проходят не понятно
Я пройшов двічі. Але в мене між проходженнями різниця в 8 років.
vsx
Member

Повідомлення

Сравнивать Ведьмака 3 с Киберпанком неуместно. В3 это объемная рпг с огромным миром, кучей квестов, здоровенными длс и т.п. Игра которую проходят по несколько раз, которая стала классикой на выходе и будет играться еще много-много лет. Киберпанк - технологичная поделка, игра бенчмарк под которую все производители видеокарт в первую очередь оптимизируют драйверы и выкатывают новые технологии.
glumak
Member

Повідомлення

kairo: 04.07.2026 11:42
Плоскі й нецікаві персонажі та банальний сюжет.
Просто кайфую від графи, природи, поїздки на мотоциклі більше. Мабуть це тримає. Як раніше в ГТАшки, врубив музику і їдеш аби куди по трасі зі своїми думками :gigi:
Vigilante
Member

Повідомлення

Тільки нещодавно дійшли руки до Cyberpunk. І як давній фанат серії Deus Ex, я просто кайфанув. Чудова гра. От тільки фінали всі якісь дуже сумні, хоча і логічні. З Відьмаком порівнювати немає смислу, це просто дві різні гри, і обидві - топ.
neonglaу
Member

Повідомлення

Просто коли проходив відьмака, ти був молодший
МОНАХ
Member

Повідомлення

vsx: 04.07.2026 11:58 ...Киберпанк - технологичная поделка...
► ... - :eek: , :think: , :dontknow: .

► А мене ігри Редів навіть ненав'язливо "змушують" з великою цікавістю читати першоджерела. Недавно нарешті дійшли руки до Віль'яма Гібсона - з величезним інтересом і часто з позитивними сюрпризами прочитав перший роман з класичної серії зачатків жанру кіберпанка - "Нейромант" :rotate: .
спойлер
► Ох, скільки ж я першоджерел зустрів в цій книжці! Аж геть до того, що приблизно можу назвати, ким з героїв надихалися Реди, коли малювали Аврору і Емерика Кассель з ДЛС - не передрали один-в-один, але тіпажі - прям дуже схожі!
► А ще - більш-менш прояснив для себе природу чудіків під управлінням іскінів (з синіми очима), чому-як-звідки одна з кінцівок де цей "синьоокий" відправляє Ві на останню справу - ... туди саме (не буд спойлерити)...
► Як придумали основу сюжету з лікуванням Ві - чому саме в такому форматі все нам подали і чому лікування, що від Арасаки, що від інших - ... таке, як воно є в грі.
► Яка природа конструкта Джонні Сільверхенда - що насправді воно таке, що насправді може і що насправді ГГ Ві сам собі понапридумував, спілкуючись з Джонні...
► Яка природа Альт Канінгем після того... що з нею сталося, яка природа іскінів і при чому тут той самий Нейромант з того самого роману в тому сенсі, що можна приблизно здогадатися в загальних рисах ЯКИЙ сюжет нам готують в другій грі, а так як Реди не передирають один-в-один і взагалі - офіційно йдуть по грі Пондсміта (а це вже він начисто передер і розвинув ідеї Гібсона), то це тільки підкидає інтриги, бо, ніби, почитавши "Нейроманта" більш чітко розумієш лор всесвіту і від того ще більше не знаєш чого конкретно очікувати від розрабів в наступній грі...
► Чому секта/банда "вудуїстів" з'явилася в грі - з кого її змалювали і чому вона так виглядає, хоча з книжкою - це знову ж таки геть не одне і те ж, але дуже цікаво було знайти джерела натхнення.
► "Чіп безсмертя" Арасаки - звідки пішла концепція і чому Сабуро Арасака в одній з кінцівок - ... саме такий, як він там показаний...
► Коротше, книжка - ВОГОНЬ! Хоч і читається досить складно - пише автор прямо, але часом настільки стисло, що потрібно дуже активно вмикати власну уяву на 110% зі 100% можливих і тримати її концентрацію дуже щільно, щоб зрозуміти, про що мова йде. Але тим, хто вже грав у СР2077 - відчутно легше, бо багато чого візуально і концептуально перекликається і читаючи в книжці про цифрове безсмертя і диких іскінів - ти вже приблизно уявляєш собі, як це може бути, стикнувшись з цим у грі.
-------------------------------------------
► ...Я все ще жду "Нову гру + " (хоча до певної міри розумію, що з тим геймплеєм і перками, що є в грі - це достатньо безглузда ідея) і можливість замутити власну радіостанцію, бо хоч в грі більш ніж достатньо здебільшого реально крутої музяки, але все-одно хочеться покататися під ту музику, яку сам собі утотожнював з кіберпанком B-) .
спойлер
► Наприклад, той же Нейромант - оспіваний композитором Антоном Кабаненом в його колишньому гурті Battle Beast:

► ... або повстання іскінів з його теперішнього гурту Beast In Black :super: :

► ... чи той же Блейдраннер :super: :
Serg IX
Member

Повідомлення

В цьому році тільки вперше пройшов. фантом ліберті пару годин награв і закинув. Таке собі як на мене. Нічого крутого з гри й не запам'яталось.. ще дивно коли гру тестують як якись еталон графіки. тут все дуже средненько виглядає. чого вартують тільки граньонні чашки))
arkadiilem0n
Member

Повідомлення

Я б сказав, шо це закономірний успіх, оскільки СДПР хоч і факапнулись трохи на релізі, але "тяжкою працею" довели гру до дуже гарного стану.
Я не багато ігор грав у жанрі RPG, можливо тому мені так зайшло. Сумно від того, що не можна стерти собі пам'ять, щоб ще раз прожити її як першого разу.
Я проходив двічі - на релізі, і минулого року, коли купив Фантом Ліберті. Для мене це було вже як дві окремі гри, бо цього разу ще й грав на інгліші. Оригінальна озвучка - топ, якшо ще не пробували, то обов'язково спробуйте.
Hotspur
Member

Повідомлення

Гра чудова. Особливо враховуючи ДЛС і всі доповнення контенту і виправлення.
Ainger
Member

Повідомлення

Переиграл на все концовки, как основную, так и Фантом Либерти, остался в восторге. Испытал весь спектр эмоций. Посмотрел Эджраннерс, вернулся прошвырнуться по всем айконик местам связанными с ними, снова испытал хорошие эмоции. Рад, что Рэды не оставили её после сложного старта. :rotate:
FastBullet
Member

Повідомлення

Как можно не пройти СР2077 )??? Это ж по сути наше будущее , причем недалекое будущее))
Відповісти