Пропоную обговорити Науково-фантастична гра The Alters незабаром отримає сюжетне доповнення Last Variable
Чудова гра, з унікальним геймплеєм! Добре, що їй приділяють увагу.
Раджу спробувати в Gamepass, якщо сподобається, то якраз затаритися по знижці.
Новини
Останні статті і огляди
Науково-фантастична гра The Alters незабаром отримає сюжетне доповнення Last Variable
-
Shtturman
Member
-
Usagi
Member
Одна з найкращих сюжеток за останні часи що я грав.
Не дивіться нічого про неї, просто пограйте і зрозумієте ваше чи ні за першу годину
Не дивіться нічого про неї, просто пограйте і зрозумієте ваше чи ні за першу годину
-
dret09
Member
Погоджуюся з коментаторами вище. Дуже прикольна гра, навіть у чомусь геніальна
-
kairo
Member
Думаю взяти Делюкс. Гра звісно є на Геймпасі, але розробники підтримують Україну та й в загалом випускають хороші ігри.
-
mycolaevich
Member
Так, цій студії занести не шкода.kairo: ↑ 03.07.2026 23:12 розробники підтримують Україну та й в загалом випускають хороші ігри.
В мене після проходження виникла думка що по цій грі можна було б зняти дуже класне кіно, всі альтери звісно не влізуть, але сюжет загалом дуже підходящий.
-
Shtturman
Member
Так, це той рідкісний випадок, коли видавець хороший, проекти їх теж (фростпанк 1/2), також є українська і ігри drm free.kairo: ↑ 03.07.2026 23:12 Думаю взяти Делюкс. Гра звісно є на Геймпасі, але розробники підтримують Україну та й в загалом випускають хороші ігри.