Новини
Останні статті і огляди
Microsoft готова скоротити інвестиції в Game Pass та відмовитися від контрактів із новими розробниками
-
AlexWest
Member
Kypatop01, я граю на ПК, без всіляких пасів, і куплю TES6 і за 5000 грн, якщо вона вийде в найближчі роки. Бо якщо пізніше, то невідомо чи вона мені потрібна буде бодай даром. Після ремейку Готики, де немає жодного завантаження по ходу гри, і всюди ручна робота, мої вимоги до ТЕС добряче підросли (в симулятор завантажень я й даром не гратиму). І тенденція продовжиться.
-
tornadox
Member
Ці завантаження були закладені на етапі розробки рушія під Gen7 консолі. На боксі було 512мб, а на ПС3 взагалі 256мб оперативки. Відповідно це був єдиний варіант щоб ФПС в грі тримався на рівні 20-30фпс, а не провалювався до 5. В Fallout 76 використовується оновлений рушій в якому нема такої проблеми.AlexWest: ↑ 03.07.2026 12:52де немає жодного завантаження по ходу гри
-
AlexWest
Member
tornadox, ну, в Starfield наче сучасніша версія, ніж в Fallout 76. Тобто, завантаження у великі локи можна залишити (і приховати їх), але не в кожен хлів. Біда в тому, що там кожен предмет має свою фізику, колізії, текстури... А доми і печери забиті мільйонами предметів. І тому один великий безшовний світ рушій не потягне. Тут треба повної переробки двигла і, відповідно, купу грошових вливань. А це їхній системселлер десятиліття. Побачимо чи був якийсь толк від бездонного гаманця Майкрософт.
-
tornadox
Member
Зрозумів, в мене була річна підписка EA, і я більше скористався нею щоб купити ігри які цікавили в Стімі пізніше, аналогічно з Game Pass. Що відверто не сподобалося з геймпасом - це проблеми з запуском ігор.taras_cs: ↑ 03.07.2026 11:21Здебільшого ігнорую, але якщо гра мені нра, тоді купую або в Стім, або для Xbox.
Наприклад, я купив доповнення для Shadows of War для гри у Game Pass (саму гру не купував).
Зараз граю у Oblivion Remastered - там всі доповнення є. Ця проблема не супер гостра.
Скажімо так, Game Pass - для казуал гравців, а не для тих, хто любить отримати всі ачівки.
Було щонайменше 5 ігор які не запускалися. Сам магазин дно. Хоча на боксі не було проблем.
Але я завжди його пропоную всім знайомим хто цікавиться переходом з консолі на ПК і турбується що нема ігор.
Ачівки на ПК зовсім не проблема накрутити.
-
taras_cs
Member
Дуже дивно. Я за 6 років лише одного разу таке бачив - Jurassic World Evolution.tornadox: ↑ 03.07.2026 15:58Що відверто не сподобалося з геймпасом - це проблеми з запуском ігор.
Було щонайменше 5 ігор які не запускалися.
При цьому я сам її пройшов в Game Pass, а вже пізніше в сина вона відмовилася запускатися...
Ще не зумів встановити українізатор на Resident Evil VII через оті приколи магазину