Мені не цікаво, скільки ти заплатив офшорному корупційному тємщіку Максі Кріппі, який віджав GSC у Григоровича та вивів компанію в офшори. От хоч трісни, пофіг.MVE: ↑ 02.07.2026 14:28 Порахуй, скільки ти заніс зі свого геймпасу GSC і скільки я з двох Ultimate, можеш взяти калькулятор. І так, бомж ігри на розпродажі в Стімі не рахуються![]()
Консольшик, пліз. Звідки ти знаєш, в якому я році купував та грав умовний Курвак 3 чи Деус Екс МД чи Медіум?
Doom Dark Ages, Hell is Us делулу едішн, Avoved та Lords of fallen, Гоствайр Токіо достатньо свіжі для людини, яка купує вживані диски з іграми? Чи мені при непройденій сотні ігор в бібліотеці треба купити "лесбійки Дракмана 2", щоб в консоле-кутку поважали? І ГеймПассом ніззя було користуватись, щоб в Ждалкер 2 пограти, а заради Дез Стрендінг я повинен був купувати консоль дохлішу за мій ПК, щоб пограти раніше?
Реально якісь проблеми з розвитком у консольщиків. Цитую своє ж повідомлення в цьому треді.
157 ігор на GOG, 119 на Стім, 104 на EGS. Ігри в магазинах не повторюються, всього 380. Навіть в халявному EGS третина ігор куплена. Ще не пройдено чверть з бібліотеки.