AlexWest: ↑
30.06.2026 21:03
Обирай просто DLAA, без генерації кадрів та апскейлінгу. DLAA на сьогодні дійсно найкращий метод згладжування, принаймні в тих іграх, де я його бачив. Хоч в новинках я зазвичай граю без зглажок (люблю чітку картинку, навіть якщо з легкою драбинкою). Але в RE Requiem з нативом (особливо без RT) справді щось не так. Поганий дзвіночок.
Та я вже Бог знає скільки часу пропоную зеленим порівнювати апскейл з DLAA. А вони далі тягнуть той нікчемний ТАА в якості еталону.
Ну, мило, навіть без АА , буває
Так а навіщо лок саме на 76 фпс? не на 60/75 а саме на 76? Щодо локу на 40 фпс то тут теж сумнівно, 40 hz зазвичай поза стандартного VRR діапазону (від 48 Hz до max герцовки монітору). Краще вже перевести монітор у режим 75 Hz та увімкнути у NVapp 1/2 Vsync для гри - буде 37 фпс без тірінгу
Можливо з точки зору тирингу, краще значення підбирати під монітор. Проте для мене важливіше мінімізувати інпут лаг
-1 Кожен кадр знижує чутливість керування, тай анімації стають як кажуть ватними.
Якщо буду збільшувати значення для локу з'являються статери, що тільки погіршують і так не видатний досвід.
В мойому випадку мінімальна межа стабільних кадрів 76 фпс (з генерацією). Монітор підтримує фрісінк преміум для нього ок любе значення локу з генерацією
Що до локу 40 - аналогічно. З кожним зменшеним кадром сильно збільшується час кадру. Звісно можна лочити і 30 і 37
Ты какой-то велосипед на квадратных колесах изобретаешь...
То что игра дропает до 76 фпс в городе - не значит, что ты ее должен лочить на 76 фпс.
Лочишь на 120 фпс в самой игре.
@
Вырубаешь всякую Уе5 дрысню.
@
Наслаждаешься игрой.
bes: ↑
30.06.2026 21:51которую даже не рассматривают некоторые издатели что бы выпускать свои крупные релизы
Это какие?) Сони? После того как все там выпустили годное или Нинтендо?)
Рокстар выпускает на ПК как раз таки самые улучшенные версии, просто доит игроков два раза.
erkins007: ↑
01.07.2026 01:08
Рокстар выпускает на ПК как раз таки самые улучшенные версии, просто доит игроков два раза.
будешь себя года два утешать что выпустят самую лучшую версию? забавно что 95% лучшие технологии а игры выходят в последнюю очередь или не выходят Кому они выпускают ее тогда если 95% рынка за нвидия ?
Поява апскейлерів призвела до суттєвого зменшення росту чистої продуктивності відеокарт поміж серіями.
А також до того що розробники перестали оптимізувати свої поделія що звуться іграми.