Microsoft готова скоротити інвестиції в Game Pass та відмовитися від контрактів із новими розробниками

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
NUN4AG
Member

Повідомлення

gregory_amd: 30.06.2026 10:18пусти паджита за руль машины, и колеса боком прикрутит.
upd: а тут ккккомбо паджит-женщена :insane:
Звісно, саме Аша все ломає через коліно, а не Наделла. Я повірив :lol:
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 30.06.2026 14:21Привіт, стирання нахрін всього прогресу в FH5 якщо ти спочатку грав в неї в стімі а потім чомусь захотів поставити версію з іксбоксу.
Я начинал играть в Destiny 2 на PS4, потом продолжил играть на Xbox One S, потом немного на пк, потом на Xbox Series S и закончил играть на PS5, весь прогресс переносился :)
bes
Member

Повідомлення

Не ну предложение от xbox в виде геймпаса было интересное. Но сколько оно существует - столько все задаються вопросом на сколько он жизнеспособное. Теперь что происходит это тот исход который все уже давно поняли.
taras_cs
Member

Повідомлення

bes: 30.06.2026 15:19Не ну предложение от xbox в виде геймпаса было интересное. Но сколько оно существует - столько все задаються вопросом на сколько он жизнеспособное.
Поки мені персонально вони роблять знижку за лояльність (6 років Game Pass Ultimate), буду користуватися.
Якщо ціна підскочить до 100% або зникнуть цікаві ігри взагалі - буду відмовлятися.

Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
До речі, додавайте в друзі в XBOX.
Мій нік "PUMBA GO"
Rosberg
Member

Повідомлення

Підписки нормальна штука, для таких геймерів як я, коли пройшов гру і більше не хочеш її грати, цей варіант цілком адекватний. А ще, це чудова альтернатива торент едішн, особливо для ігор, які хочеш спробувати, але поки не готовий купувати.
erkins007
Member

Повідомлення

taras_cs: 30.06.2026 13:50По-перше, гра непогана та стильна.
Тогда почему она провалилась?
taras_cs: 30.06.2026 13:50По-друге, не бачу проблем, що ГГ жінка. Коли граєш багато годин, приємніше дивитись на жіночі форми
ГГ женщина никаких проблем не несёт. ГГ страшная женщина ещё как несёт.
zalizo_org: 30.06.2026 13:54Тобі не здається, що саме вищий менеджмент нав'язує порядок денний і накладає обмеження на проекти і їхній розвиток? Іншими словами, студії змушені робити не те що їм подобається і від чого кайфують самі розробники, а те, що збирається продавати маркетингова машина.
Да, да, "мы просто выполняли приказы" известная отговорка всех времён и народов. Вот только разработчики подобных студий во всех интервью активно поддерживают повестку и выступают с заявлениями "наша игра не для токсичных мужланов".
Причинно следственной связи в том что в результате подобные игры с треском проваливаются, а сами разработчики оказываются уволены они при этом не наблюдают.
Slavon84
Member

Повідомлення

Геймпас доволі вигідна штука, я з тих, хто проходить гру і видаляє, тому купувати щось "назавжди" немає сенсу... ( десь сміється мій стім-акаунт де вже під 300 :gigi: але єто другоє :rolleyes: ) А тут за 430 гривень тобі і форзи, і ніндзі гайкіни...)
taras_cs: 30.06.2026 17:02До речі, додавайте в друзі в XBOX.
Мій нік "PUMBA GO"
➕➕
Додав на Xbox та steam :yes:
dead_rat
Member

Повідомлення

NUN4AG: 30.06.2026 14:53
gregory_amd: 30.06.2026 10:18пусти паджита за руль машины, и колеса боком прикрутит.
upd: а тут ккккомбо паджит-женщена :insane:
Звісно, саме Аша все ломає через коліно, а не Наделла. Я повірив :lol:
Суть в тому, що ніхто не намагається виправити
tornadox
Member

Повідомлення

Rosberg
Slavon84
taras_cs
Як виходять доповнення до гри ви купуєте чи ігноруєте?
Slavon84
Member

Повідомлення

tornadox Я зазвичай не купую доповнення. Проходжу базу, а потім, колись, через 40000 років беру якесь gold видання. Але не факт, що зіграю ще :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

fantomrulezz
саме смішне те, що задля код'у геймпас беруть одиниці, якщо ти граєш в мультиплеєр, то банально дешевше купити гру за повну вартість. А таких, що й код пограти, і якісь сингли, думаю, доволі невелика кількість.
AlexWest: 30.06.2026 11:24Ну, може, хоч TES6 добре профінансують – уже недарма це все затівалося.
Навіщо, фанати бетезди всерівно куплять. Загрузочні екрани на кожному повороті - гарантовані :super:
Rosberg
Member

Повідомлення

Slavon84: 30.06.2026 22:40 tornadox Я зазвичай не купую доповнення. Проходжу базу, а потім, колись, через 40000 років беру якесь gold видання. Але не факт, що зіграю ще :gigi:
Ідентично.
YAYA
Member

Повідомлення

Можете закидати мене тапками, але іже роками спостерігаю за різними бізнесами, і як тільки туди приходять ефективні менеджери індуси - вони найбільше ломають всю бізнес структуру яка будувалася десятиліттями, в угоду короткострокової квартальної вигоди. І мова далеко не про ІТ.
AlexWest
Member

Повідомлення

daesz: 30.06.2026 23:08 fantomrulezz
саме смішне те, що задля код'у геймпас беруть одиниці, якщо ти граєш в мультиплеєр, то банально дешевше купити гру за повну вартість. А таких, що й код пограти, і якісь сингли, думаю, доволі невелика кількість.
AlexWest: 30.06.2026 11:24Ну, може, хоч TES6 добре профінансують – уже недарма це все затівалося.
Навіщо, фанати бетезди всерівно куплять. Загрузочні екрани на кожному повороті - гарантовані :super:
Після Готики Ремейку, де немає ЖОДНОГО завантаження, окрім телепортів по карті, я не знаю як у це гратиму. Але ж буду. :(
kairo
Member

Повідомлення

tornadox: 30.06.2026 22:34 Rosberg
Slavon84
taras_cs
Як виходять доповнення до гри ви купуєте чи ігноруєте?
Для мене це найбільший мінус ГП. Особливо, коли в гри декілька ДЛЦ.
Відповісти