Новини
Останні статті і огляди
Японська компанія почала випускати іграшкові комп’ютерні компоненти. Альтернатива в епоху високих цін на справжні компоненти ПК
-
AlexWest
Member
TheDmytrius, китайці не вигадують, а копіюють.
-
SERGBILL
Member
вони хоча б відсотків на 90 функціональні
-
капітошка
Member
-
Ostin
Member
Модельки машинок, які більшість лише на картинках бачила, продаються. Літаків, поїздів. Тепер ще будуть модельки-конструктори пк.
Якщо чесно - то чим воно відрізняється? І те, і те для діток погратись. Можна і для великих діток. Я не раз бачив купу всілякого такого у дорослих людей.
Як на мене - це просто іграшки. І це норм.
Якщо чесно - то чим воно відрізняється? І те, і те для діток погратись. Можна і для великих діток. Я не раз бачив купу всілякого такого у дорослих людей.
Або ферарі на підвіконніAlexWest: ↑ 29.06.2026 14:55коли ти не можеш собі дозволити таке залізо (скоро це і в Японії не буде фантастичним сценарієм), ти все одно зможеш любуватися його виглядом, мацати і розказувати всім, що в тебе є топовий процесор і плата з драконом
-
7mindfields
Member
Всратістю порівняння в цілому, іграшковий пк по ціні бюджетного справжнього пк з б/в комплектуючих це абсолютно тупа ідеяOstin: ↑ 30.06.2026 16:18 Модельки машинок, які більшість лише на картинках бачила, продаються. Літаків, поїздів. Тепер ще будуть модельки-конструктори пк.
Якщо чесно - то чим воно відрізняється?
-
n+gibat[]r
Member
Пока вы думаете зачем нужны игрушечная оперативка DDR5 или игрушечные RTX5090 - перекупы с ОЛХ уже закупают их и продают на ОЛХ как настоящиеHreiđmar: ↑ 29.06.2026 14:47 Какой смысл у игрушечного ПК кроме как конструктора? Щат ап энд тэйк май мани?
-
kabostebeztak
Member
просто ПК це така річ, яку зазвичай +- 95% населення будь-якої +- розвиненої країни може собі дозволити.Ostin: ↑ 30.06.2026 16:18 Модельки машинок, які більшість лише на картинках бачила, продаються. Літаків, поїздів. Тепер ще будуть модельки-конструктори пк.
Якщо чесно - то чим воно відрізняється? І те, і те для діток погратись. Можна і для великих діток. Я не раз бачив купу всілякого такого у дорослих людей.Або ферарі на підвіконніAlexWest: ↑ 29.06.2026 14:55коли ти не можеш собі дозволити таке залізо (скоро це і в Японії не буде фантастичним сценарієм), ти все одно зможеш любуватися його виглядом, мацати і розказувати всім, що в тебе є топовий процесор і плата з драконом
а ось це вже recession indicator якийсь)