Новости
Последние статьи и обзоры
Черный список компьютерных фирм
-
sensey
Member
-
r0m4xddd
Junior
Вітаю, ви придбали в них один такий?
І як воно? працює, чи це іронія і на справді там *кірпіч* ?
І як воно? працює, чи це іронія і на справді там *кірпіч* ?
-
steep2000
Junior
Так а що це за магазин? Хтось може щось розказати?
-
frostofrost
Junior
Cougar корпуса в Україні в крупних магазинах продають рефаби. Не розумію навіщо продати заводські рефаби під видом нового. Магазини Розетка, Телемарт, Малприкс . На корпусах є сколи краски, іноді навіть відбитки на панелі верхній. Потерті кабелі панелі. Також роз'єми в клею. Іноді були прокраски поверх ржавих рижиків. Погнуті порти USB. Постачальники закупляють відновлені корпуси та подають під видом нового? Коробки з корпусами були з заводською пломбою скотчем. чи це магазини знаючи що товар відновлений продають по завищеній ціні?
Отправлено спустя 26 минут 33 секунды:
Отправлено спустя 26 минут 33 секунды:
Rozetka без EU
-
Shpoker
Member
frostofrost
Сомневаюсь что корпус может быть перевыпущен. Его дешевле под пресс пустить и за минуту новый выштамповать, чем разбирать-красить-собирать (а перед этим еще и дефектовать).
Думаю что просто в кугар сейчас оптимизировали затраты на сырьё и кадры, потому новые корпуса выглядят как лоджикпавер
Сомневаюсь что корпус может быть перевыпущен. Его дешевле под пресс пустить и за минуту новый выштамповать, чем разбирать-красить-собирать (а перед этим еще и дефектовать).
Думаю что просто в кугар сейчас оптимизировали затраты на сырьё и кадры, потому новые корпуса выглядят как лоджикпавер
-
OverPow
Member
-
Mazur
Junior
Тема: Недобросовісний продаж б/в комплектуючих під виглядом нових у магазині Elmir (Електронний світ)
Хочу попередити спільноту щодо ситуації з покупкою комплектуючих у магазині Elmir.ua (ТОВ «Компанія "Електронний світ"»).
Суть проблеми:
Було придбано нібито абсолютно новий акумулятор HP HT03XL за ціною 3070 грн (замовлення № Е-03041271)
Одразу після підключення до ноутбука було знято системні логи:
Звіт powercfg /batteryreport у Windows.
Повні дані через утиліту AIDA64.
Технічні факти
Кількість циклів заряду-розряду акумулятора: 361 цикл.
Дата виробництва контролера: 2021 рік.
Фактично під виглядом нової оригінальної деталі магазин відправив або відпрацьований б/в товар, або кустарну перепаковку з підміненим корпусом.
Взаємодія з СЦ
Після надання скріншотів з AIDA64 та системного звіту сервісний центр магазину визнав проблему та прийняв товар назад
Проте при компенсації моїх прямих збитків магазин повернув виключно вартість логістики, категорично відмовившись відшкодовувати комісію платіжної системи NovaPay (60 грн), яку я сплатив під час отримання через їхню ж підміну товару.
ВИСНОВОК:
Візуально новий акумулятор не відрізнявся від нового.
Обов'язково знімайте програмні ЗВІТИ одразу після покупки комплектуючих у даного рітейлера.
Хочу попередити спільноту щодо ситуації з покупкою комплектуючих у магазині Elmir.ua (ТОВ «Компанія "Електронний світ"»).
Суть проблеми:
Було придбано нібито абсолютно новий акумулятор HP HT03XL за ціною 3070 грн (замовлення № Е-03041271)
Одразу після підключення до ноутбука було знято системні логи:
Звіт powercfg /batteryreport у Windows.
Повні дані через утиліту AIDA64.
Технічні факти
Кількість циклів заряду-розряду акумулятора: 361 цикл.
Дата виробництва контролера: 2021 рік.
Фактично під виглядом нової оригінальної деталі магазин відправив або відпрацьований б/в товар, або кустарну перепаковку з підміненим корпусом.
Взаємодія з СЦ
Після надання скріншотів з AIDA64 та системного звіту сервісний центр магазину визнав проблему та прийняв товар назад
Проте при компенсації моїх прямих збитків магазин повернув виключно вартість логістики, категорично відмовившись відшкодовувати комісію платіжної системи NovaPay (60 грн), яку я сплатив під час отримання через їхню ж підміну товару.
ВИСНОВОК:
Візуально новий акумулятор не відрізнявся від нового.
Обов'язково знімайте програмні ЗВІТИ одразу після покупки комплектуючих у даного рітейлера.