Япошки походу не любят Райзены
Новини
Останні статті і огляди
Японська компанія почала випускати іграшкові комп’ютерні компоненти. Альтернатива в епоху високих цін на справжні компоненти ПК
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити Японська компанія почала випускати іграшкові комп’ютерні компоненти. Альтернатива в епоху високих цін на справжні компоненти ПК
-
AlexWest
Member
Хтось мав до цього додуматися. І японці, як нація геніїв, додумались першими.
Тут як з космотуризмом: якщо не можеш собі дозволити колеснути орбітою Землі, то можеш дозволити телескоп, іграшкові шатли, чи просто зіграти в Universe Sandbox.
Тут як з космотуризмом: якщо не можеш собі дозволити колеснути орбітою Землі, то можеш дозволити телескоп, іграшкові шатли, чи просто зіграти в Universe Sandbox.
-
Robostyle
Member
Мам, купи!
-
Hreiđmar
Junior
Какой смысл у игрушечного ПК кроме как конструктора? Щат ап энд тэйк май мани?
-
vsx
Member
Для ОЛХ самое то
-
alex_sul
Advanced Member
Дайте процик 270k plus!
Відправлено через 50 секунд:
і 5080! А краще 6080!!!!!!
і 5080! А краще 6080!!!!!!
-
MVE
Member
Чи буде іграшкова 5090 плавитись, от в чому питання 
-
AlexWest
Member
Сенс у тому, що коли ти не можеш собі дозволити таке залізо (скоро це і в Японії не буде фантастичним сценарієм), ти все одно зможеш любуватися його виглядом, мацати і розказувати всім, що в тебе є топовий процесор і плата з драконом.Hreiđmar: ↑ 29.06.2026 14:47 Какой смысл у игрушечного ПК кроме как конструктора? Щат ап энд тэйк май мани?
-
S0N1C
Member
треба випустити настільну запальничку у вигляді плати Асрок з встановленим х3д 
або 5090 з 12VHPWR
або 5090 з 12VHPWR
-
Dragobes
Member
Безалкогольне пивоAlexWest: ↑ 29.06.2026 14:55 Сенс у тому, що коли ти не можеш собі дозволити таке залізо (скоро це і в Японії не буде фантастичним сценарієм), ти все одно зможеш любуватися його виглядом, мацати і розказувати всім, що в тебе є топовий процесор і плата з драконом.
Гумова жінка
Іграшковий ПК із топовим залізом
-
gregory_amd
Member
Витратити гроші на Б/У старіше залізо і гратися в конструктор з ПК який можна використовувати? Meeeh.
Купити за майже $400 (а здається більше якщо я правильно порахував) іграшку яка не виконує жодного функціонування? oh yeeeh
Купити за майже $400 (а здається більше якщо я правильно порахував) іграшку яка не виконує жодного функціонування? oh yeeeh
-
Sailor Popeye
Member
Стойка з серваками і комутатори це солідно, якщо він портами мигає і головне, що кулери шуміли)
-
kabostebeztak
Member
ось тобі, синку:Robostyle: ↑ 29.06.2026 14:43 Мам, купи!
*купляє ОСЬ ЦЕ*
Відправлено через 27 секунд:
Мені реально сумно коли я таке читаю.
-
zaqik
Member
Ну чё, скоро там переиздание Энциклопедии профессора Фортрана с чертежами, как вырезать комп из бумаги?
- спойлер
- Никто не узнает, что у меня такой был. Я ещё не мог понять, почему у системника задняя стенка не приклеена к боковым, пока не уронил внутрь "дискетку". Так оттопырил крышку и вынул, а если её наглухо приклеить, то дискетка там уже навсегда.
-
Alex Pepper
Member
В наличии есть только игрушечная 3060 12 Gbalex_sul: ↑ 29.06.2026 14:51і 5080! А краще 6080!!!!!!
-
капітошка
Member
краще гумову бабу купити ніж таке 
-
Васильович
Member
Я останні роки, коли доводиться стикатися з ШІ LLM, дуже часто згадую картинку з тієї книжки, де про алгоритми було і професор "чистив" картоплю то хустинкою, то ручкою ножаzaqik: ↑ 29.06.2026 19:17Ну чё, скоро там переиздание Энциклопедии профессора Фортрана с чертежами, как вырезать комп из бумаги?
-
Nik29-7777
Member
такое Temu все скупит )
-
Mainkoon
Member
zaqik
оооо, там ще на розвороті був монітор з клавіатурою, такий собі паперовий ноутбук. І ще була інша книга в тому ж всесвіті, про ком'ютерне місто.
оооо, там ще на розвороті був монітор з клавіатурою, такий собі паперовий ноутбук. І ще була інша книга в тому ж всесвіті, про ком'ютерне місто.
-
TheDmytrius
Member
Я гадав, китайці це вигадають)AlexWest: ↑ 29.06.2026 14:11 Хтось мав до цього додуматися. І японці, як нація геніїв, додумались першими.