World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Ramiras
Member

Повідомлення

destructX: 29.06.2026 21:18
Hotspur: 29.06.2026 19:36
де ви тих статистів берете :gigi: мені туди ніхто не стріляє
не знаю, може так щастило) але для мене й самого це було відкриттям, коли я від квн стояв і мені по кд прилітало прямо в морду, так і дізнався про "тонкий" писок :gigi:
Я +- так же само узнал...поэтому дело времени когда туда напихивать будет каждый второй :insane:

Відправлено через 37 секунд:
Krovatka
У меня сейчас тоже желание меньше играть,чем раньше.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

І потім ще 3 боя де елки порішали. Нє, зовсім не імба.
Це вже тупо смішно. 4 бій. Початок 1-5 і шо? Правильно мінус легкі танки, бо тепер тупо скіл рішає коли і там і там однакові коробки. А як виявилося у ворога йолки краще. Ну нє я вже зрозумів шо мені підкине якесь гівно. С.к...
Востаннє редагувалось 29.06.2026 22:11 користувачем Pathfinder, всього редагувалось 1 раз.
Ramiras
Member

Повідомлення

Pathfinder: 29.06.2026 22:00 І потім ще 3 боя де елки порішали. Нє, зовсім не імба.
Вы чего там на ёлках играете. :spy:
уже на 9ки переходят для фарма...лично я уже и не хочу даже фармить на 8 левелах. :-P
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Ramiras: 29.06.2026 22:10
Pathfinder: 29.06.2026 22:00 І потім ще 3 боя де елки порішали. Нє, зовсім не імба.
Вы чего там на ёлках играете. :spy:
уже на 9ки переходят для фарма...лично я уже и не хочу даже фармить на 8 левелах. :-P
Я на них не граю, воно с..ка мені кожен бій їх суне. І якшо повезло, а це один бій з 4х то наші світлякі краще....
Hotspur
Member

Повідомлення

Pathfinder: 29.06.2026 21:35 Як там на ньому імбувати коли початок бою 0-3, 1-4
вже ніяк
Відповісти