це повтор, а не новий танкShade: ↑ 14.06.2026 04:06Через черговий нещасний піксель?
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Patruletz
Member
-
Hotspur
Member
такShade: ↑ 14.06.2026 04:06Боже, я такої дурки в рандомі не бачив відтоді, як були новорічні акції. І заради чого таке перезбудження? Через черговий нещасний піксель?
-
Sanьka
Member
Отримав ще коли його перший раз викидали.destructX: ↑ 11.06.2026 09:42Будете потіти за цей танк?
Чисто бо гарний стиль. Зіграв трохи боїв, забув.
Коли є всякі 752 і предатори, Дюк нафіг не треба
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Мені от цікаво. Огляд взагалі зараз працює чи ні? Згоря взяв 44 шоб відкрити прото T64, поставив поліпшену оптику, вентіля, накинув скіли на огляд + настанова - 490 метрів. Одразу малинівка і шо я маю - ніх..я. Якось такось висвітив т30 і недотапок, потім майже в упор пожето46 і то він рухавася до мене.
Ля 20 років грі а фундаментальна риса тупо треш угар і содомія.
-
Shade
Member
В наступному оновлені картопля збирається завезти якісь нові серії завдань, - на додачу до щоденних і ОБЗ. Обіцяють наче як досить цінні нагороди за них. Але фішка там в тому, що вони матимуть якусь обмежену к-сть спроб їх виконати. За можливість їх перезапустити треба буде платити голду. У світлі цього, я так підозрюю, рандом стане ще більш упоротим. А середнім гравцям до найцінніших нагород буде все одно не дістатися, гадаю. Ну а скіловики отримають ще більше усіляких бонусів для розриву рандому ¯\_(ツ)_/¯
-
destructX
Member
тому що в цій грі купа прихованих параметрів, про які ніхто не знає та тільки здогадується. як той самий коефіцієнт маскування у різного типу танку: коли з однаковими цифрами два різних типу танку світяться по різному (без нюансів в габаритах та зтирчащих люків)Pathfinder: ↑ 20.06.2026 12:57 Мені от цікаво. Огляд взагалі зараз працює чи ні? Згоря взяв 44 шоб відкрити прото T64, поставив поліпшену оптику, вентіля, накинув скіли на огляд + настанова - 490 метрів. Одразу малинівка і шо я маю - ніх..я. Якось такось висвітив т30 і недотапок, потім майже в упор пожето46 і то він рухавася до мене.
100% з оглядом така сама шляпа
-
mycolaevich
Member
З оглядом з точки зору математики все нормально і зрозуміло.destructX: ↑ 22.06.2026 11:34 з однаковими цифрами два різних типу танку світяться по різному (без нюансів в габаритах та зтирчащих люків)![]()
100% з оглядом така сама шляпа![]()
Проблемою є (і завжди були) хітбокси рослинності. Є "діряві" кущі, є трава за якою можна мауса заховати і т.д.
-
Ramiras
Member
Вообщем поиграл я на этом TS-6...думал что какой нибудь особенный геймплей на нём нужен,но это кусок какахи....
Из минусов:
C трудом едет,не хватает лошадок и маленькая максималка
Огромный силуэт танка
Поворачивает как черепаха
Пушка на обычный бб не пробает +- одноуровневые тяжи,что делает его не фармящим,что в свою очередь для меня самое главное на прем танках.
Из главных минусов его шатают в маску на любых снарядах на ближних и средних дистанциях.
Еще не все пронюхали за маску...но чем больше играю,тем больше туда напихивают.
Из плюсов:
Альфа 460,но кд при этом 10-11 секунд
УВН -10,но сильно не помогает,если целятся в маску.
По сути все плюсы.
Ни кому бы не советовал,жалею что влепил 3500 золота и еще докупал этапы на 1250.
Сугубо моё ИМХО
Из минусов:
Огромный силуэт танка
Пушка на обычный бб не пробает +- одноуровневые тяжи,что делает его не фармящим,что в свою очередь для меня самое главное на прем танках.
Из главных минусов его шатают в маску на любых снарядах на ближних и средних дистанциях.
Еще не все пронюхали за маску...но чем больше играю,тем больше туда напихивают.
Из плюсов:
Альфа 460,но кд при этом 10-11 секунд
УВН -10,но сильно не помогает,если целятся в маску.
По сути все плюсы.
Ни кому бы не советовал,жалею что влепил 3500 золота и еще докупал этапы на 1250.
Сугубо моё ИМХО
-
Hotspur
Member
досил красний закалка красна турбіна т3. танк нормальний лючка майже немає угли 10.Ramiras: ↑ 29.06.2026 02:14Вообщем поиграл я на этом TS-6...думал что какой нибудь особенный геймплей на нём нужен,но это кусок какахи....
Из минусов:
Огромный силуэт танка
-
Krovatka
Member
что-то подустал я от канистр, очередной танковый кризис приходит, вот бы навсегда
Вчера еле заставил себе пропикать х5 на паре танков, вот просто через силу нажимал "в боль"
Отправлено спустя 4 минуты 39 секунд:
. Сейчас ЛТ выкатываю редко, но что-то явно не так стало, высвечиваешь на ЛТ какой-то танк, а от насвет идут крохи... По идее каждый лишний метр обзора сверх 445 работает на демаскировку. Проходил тут недавно гриля, для теста поставил боновые рога, обзор 550+, точно не помню, так вот стоя в одном кусту танк засвечивал не я, а рядом стоящий взводный на СТ с обзором 450.
Отправлено спустя 4 минуты 39 секунд:
Я раньше очень любил ЛТ, на елке 3.5к боев, 60%+ и 3 метки. Фармил с удовольствием, часто вообще без выстрелов, мастеров брал АФК, бросив танк в кустикеPathfinder: ↑ 20.06.2026 12:57 Мені от цікаво. Огляд взагалі зараз працює чи ні? Згоря взяв 44 шоб відкрити прото T64, поставив поліпшену оптику, вентіля, накинув скіли на огляд + настанова - 490 метрів. Одразу малинівка і шо я маю - ніх..я. Якось такось висвітив т30 і недотапок, потім майже в упор пожето46 і то він рухавася до мене.
-
The_Rusik
Member
Удалил я танки, играть желания нет, то летит день идеально с вертухи даже, а на другой день свелся, светится зеленым, а не пробитие или не попал вообще. И рандом это жесть, то турбо вин, то турбо слив.
-
Pathfinder
Member
Про маскіровку то понятно, але ж чим більше огляд тим більше шанс зняти маскування. Наче.mycolaevich: ↑ 22.06.2026 12:36З оглядом з точки зору математики все нормально і зрозуміло.destructX: ↑ 22.06.2026 11:34 з однаковими цифрами два різних типу танку світяться по різному (без нюансів в габаритах та зтирчащих люків)![]()
100% з оглядом така сама шляпа![]()
Проблемою є (і завжди були) хітбокси рослинності. Є "діряві" кущі, є трава за якою можна мауса заховати і т.д.
Ага, зрозуміло, математично коли в полі за 100м зникає тільки шо видимий 3м танк. Бо він в кущі заїхав.
-
mycolaevich
Member
Віримо©Pathfinder: ↑ 29.06.2026 10:58 Ага, зрозуміло, математично коли в полі за 100м зникає тільки шо видимий 3м танк. Бо він в кущі заїхав.
-
Ramiras
Member
Да там же не в лючке дело,а в дырявой маске.Hotspur: ↑ 29.06.2026 09:16досил красний закалка красна турбіна т3. танк нормальний лючка майже немає угли 10.Ramiras: ↑ 29.06.2026 02:14Вообщем поиграл я на этом TS-6...думал что какой нибудь особенный геймплей на нём нужен,но это кусок какахи....
Из минусов:
Огромный силуэт танка
-
destructX
Member
підтверджую, в маску насилують всі кому не лінь) хоча в усьому іншому (ну окрім швидкості) танк супер комфортний, мені подобаєтьсяRamiras: ↑ 29.06.2026 17:11Да там же не в лючке дело,а в дырявой маске.Hotspur: ↑ 29.06.2026 09:16 досил красний закалка красна турбіна т3. танк нормальний лючка майже немає угли 10.
-
Ramiras
Member
Если бы не маска,о которой всё больше и больше игроков узнает про неё,то было бы норм конечно.destructX: ↑ 29.06.2026 17:23підтверджую, в маску насилують всі кому не лінь) хоча в усьому іншому (ну окрім швидкості) танк супер комфортний, мені подобається
Видимо Hotsput еще не прочувствовал ту боль,при которой напихивают в маску любой танк,который знает про эту уязвимость
-
Hotspur
Member
народ про маску не вкурсіRamiras: ↑ 29.06.2026 17:11Да там же не в лючке дело,а в дырявой маске.
Відправлено через 37 секунд:
де ви тих статистів беретеdestructX: ↑ 29.06.2026 17:23підтверджую, в маску насилують всі кому не лінь) хоча в усьому іншому (ну окрім швидкості) танк супер комфортний, мені подобається
-
Ramiras
Member
Чем больше играл,тем больше туда напихивали,через 2-3 недели в каждой катке будут туда пихатьHotspur: ↑ 29.06.2026 19:36народ про маску не вкурсіRamiras: ↑ 29.06.2026 17:11Да там же не в лючке дело,а в дырявой маске.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.мені туди стріляли 0 раз
Відправлено через 37 секунд:де ви тих статистів беретеdestructX: ↑ 29.06.2026 17:23підтверджую, в маску насилують всі кому не лінь) хоча в усьому іншому (ну окрім швидкості) танк супер комфортний, мені подобаєтьсямені туди ніхто не стріляє
-
destructX
Member
не знаю, може так щастило) але для мене й самого це було відкриттям, коли я від квн стояв і мені по кд прилітало прямо в морду, так і дізнався про "тонкий" писокHotspur: ↑ 29.06.2026 19:36де ви тих статистів беретеdestructX: ↑ 29.06.2026 17:23підтверджую, в маску насилують всі кому не лінь) хоча в усьому іншому (ну окрім швидкості) танк супер комфортний, мені подобаєтьсямені туди ніхто не стріляє
-
Pathfinder
Member
її то трохи підрізали але все одно. Буквально тіки що 2 йолки тупо розвалили всю команду ідіотів. Підсвіт і все, далі 0 шансів.Krovatka: ↑ 29.06.2026 10:24удовольствием, часто вообще без выстрелов, мастеров брал АФК, бросив танк в кустике. Сейчас ЛТ выкатываю редко, но что-то явно не так стало, высвечиваешь на ЛТ какой-то танк, а от насвет идут крохи... По идее каждый лишний метр обзора сверх 445 работает на демаскировку. Проходил тут недавно гриля, для теста поставил боновые рога, обзор 550+, точно не помню, так вот стоя в одном кусту танк засвечивал не я, а рядом стоящий взводный на СТ с обзором 450.
Катаю зараз ареса, ну і як полагається драники надімною тупо іздіваються. Такі ідіоти в командах - мама мія. Як там на ньому імбувати коли початок бою 0-3, 1-4