Новини
Останні статті і огляди
Выбор монитора
-
IvanKrysko
Member
Шановні форумчани, всіх вітаю!
Вирішив оновити монітор, але через те, шо я глек - знову пишу сюди
Побажання з приводу монітора:
1. Діагональ 27";
2. Роздільна здатність 2к;
3. Матриця IPS;
4. Можливість регулювання по висоті та кут нахилу;
5. Ціна до 12 тис/грн.
Зараз на розетці акції, можилво можно шось добре взяти звідти
Буду дуже вдячний за поради
1. Діагональ 27";
3. Матриця IPS;
5. Ціна до 12 тис/грн.
-
Yurius
Member
https://comfy.ua/monitor-igrovij-gigaby ... nitor.htmlIvanKrysko: ↑ 17.06.2026 10:26Шановні форумчани, всіх вітаю!
1. Діагональ 27";
3. Матриця IPS;
5. Ціна до 12 тис/грн.
Якщо в приоритеті ГЦ і 210 мало то
https://comfy.ua/monitor-igrovij-gigaby ... nitor.html
https://artline.ua/uk/product/monitor-2 ... tent=49928
-
IvanKrysko
Member
Шось не додумався про герци написати. Мені і 120-140 вистачить)Yurius: ↑ 17.06.2026 10:39https://comfy.ua/monitor-igrovij-gigaby ... nitor.htmlIvanKrysko: ↑ 17.06.2026 10:26Шановні форумчани, всіх вітаю!
1. Діагональ 27";
3. Матриця IPS;
5. Ціна до 12 тис/грн.
Якщо в приоритеті ГЦ і 210 мало то
https://comfy.ua/monitor-igrovij-gigaby ... nitor.html
https://artline.ua/uk/product/monitor-2 ... tent=49928
-
Yurius
Member
У першій Гіги дуже пристойна картинка за рахунок qd слоя,повністю металева нога,квм модуль ,юсб тайп с ...сміливо беріть ,а 210гц буде бонусомIvanKrysko: ↑ 17.06.2026 11:14Шось не додумався про герци написати. Мені і 120-140 вистачить)
-
lordep
Member
Погляньте ще таку модель Монітор 27" Lenovo Legion 27Q-11 (67D3GAC1UA) (швидкий огляд польською)IvanKrysko: ↑ 17.06.2026 10:26 Шановні форумчани, всіх вітаю!
1. Діагональ 27";
3. Матриця IPS;
5. Ціна до 12 тис/грн.
-
IvanKrysko
Member
Yurius
lordep
Дякую за поради! А не підкажете, чого не радять samsung, philips, HP, LG? Чи вони не для ігор вже?
Погортав сторінок 20 - нічого не знайшов цікавого, окрім Ваших порад та обговорень ОЛЕД моніторів
п.с. вибачаюсь, шо не по темі, але, дякую, lordep минулого року збирав ПК за Вашою порадою)
lordep
Дякую за поради! А не підкажете, чого не радять samsung, philips, HP, LG? Чи вони не для ігор вже?
Погортав сторінок 20 - нічого не знайшов цікавого, окрім Ваших порад та обговорень ОЛЕД моніторів
п.с. вибачаюсь, шо не по темі, але, дякую, lordep минулого року збирав ПК за Вашою порадою)
-
Yurius
Member
Тоиу що їх модельний ряд або застарілий 9(хп ,багато філіпсів,але не всі),або неадекватний по ціні (привіт самсунг,лж).IvanKrysko: ↑ 21.06.2026 12:16samsung, philips, HP, LG
-
IvanKrysko
Member
Поняв. Подякував! Тоді буду шось двитися та обирати з ваших варіантів. Але гіга ота перша сподобалась, в ціломуYurius: ↑ 21.06.2026 13:09Тоиу що їх модельний ряд або застарілий 9(хп ,багато філіпсів,але не всі),або неадекватний по ціні (привіт самсунг,лж).IvanKrysko: ↑ 21.06.2026 12:16samsung, philips, HP, LG
-
heidfeld
Member
Переходите на элт. пока это не стало мейнстримом и цены на них не улетели дороже Олед))))
- спойлер
-
FirstTDM
Member
Хорошая шутка!heidfeld: ↑ 23.06.2026 22:44Переходите на элт. пока это не стало мейнстримом и цены на них не улетели дороже Олед))))
Посмотрел на своем оледе на оцифрованную (явно улучшенную
-
Striker
Member
Може хтось пояснити, що це за ###ня?? Протирав свій OLED, як зазвичай, злегка хекав на точки і злегка тер м'якою фіброю. Дивлюся - якісь розводи з'явились. Ще потер, а їх ще більше. Покриття стало якесь нерівномірне, як наче зтерлося покриття в цьому місці. Добре видно на чорному фоні. Намагався сфоткати, якось так.
Це реально якось виправити, чи вже все, приїхав?
-
FirstTDM
Member
Да ладно... все мы сильно талантливые и можем протереть экраны чем угодно в минуту расслабления...Striker: ↑ 28.06.2026 14:16Може хтось пояснити, що це за ###ня?? Протирав свій OLED, як зазвичай, злегка хекав на точки і злегка тер м'якою фіброю. Дивлюся - якісь розводи з'явились
Пока не совсем понятно - есть множество вариантов протирок экрана, которые убирают все недостатки... имхо, надо начинать пробовать последовательно...Striker: ↑ 28.06.2026 14:16Це реально якось виправити, чи вже все, приїхав?
-
Nutbar
Member
Striker
Має стиратись сухою мікрофіброю, це не пошкодження.
Має стиратись сухою мікрофіброю, це не пошкодження.
-
Melki
Member
обычное жирное пятно размазанное - ты что, никогда экраны не протирал?Striker: ↑ 28.06.2026 14:16Це реально якось виправити
меньше три - чище будет
ты когда тряпку в руки берешь, она же чистая? прям вот только стираная? руками перед тем её поменьше мацай и помой их перед...
-
Striker
Member
Ок, спробую чистою витерти, в мене ще 5 шт нових мікрофібр в упаковці. Так же само хекати на екран, ніякої води? Можливо руками тряпульку залапав, бо вже давно валялась.
-
Filabatya
Member
Striker
В ідеалі дистильовану купити невеличку
В ідеалі дистильовану купити невеличку
-
Melki
Member
никогда так не делайStriker: ↑ 28.06.2026 15:51 хекати на екран
свежая чистая тряпка, минимум лапаний, чистые свежие руки
твое жирное можно попробовать моющим для стекла, только брызгать на тряпку и очень мало, чтобы она была слегка влажная, почти сухая
Отправлено спустя 2 минуты 23 секунды:
можно попробовать туалетную бумагу, мягкую, многослойную, не Обухов и чтобы без ароматизаторов - я только ею очки протираю, всегда чисто
-
Striker
Member
Взагалі не розумію. Взяв сервертки з 70% ізопропіловим спиртом, промокнув трохи мікрофібру, витер так багато разів - результату нуль. Спеціально полапав трохи монітор, протер фіброю - чисто. А там, де раніше похекав і потер - велика пляма. Я до цього разів 10 так хекав і тер, все було нормально. Я вже не впевнений, що дистильована вода допоможе.
Відправлено через 49 хвилин 41 секунду:
Відправлено через 49 хвилин 41 секунду:
Взяв Містер Мускул синій, пшикав на м'який туалетний папір - допомогло. Тільки коли потер цією жижою екран, то треба дуже швидко витирати, щоб само не випарувалось, бо тоді сліди залишаються. Тер насухо мікрофіброю. Слідів майже не залишилось, може до 10% від того, що було, і то, тільки коли дивишся впритул. Перевірю точно в сонячний день, бо зараз вже погано видно.Melki: ↑ 28.06.2026 16:15твое жирное можно попробовать моющим для стекла, только брызгать на тряпку и очень мало, чтобы она была слегка влажная, почти сухая
-
Melki
Member
остановисьStriker: ↑ 28.06.2026 18:19Перевірю точно в сонячний день
просто помни:
Melki: ↑ 28.06.2026 15:39меньше три - чище будет
не надоStriker: ↑ 28.06.2026 15:51хекати на екран
просто руками не трогай, сиди подальше, чихай в сторонку, зевай прикрываясь и на ютуб сильно не кричи
вообще странно, что индустрия не предлагает защитную пленку для экранов мониторов, типа одноразовую...
-
Striker
Member
Melki
На IPS такої фігні не було)
На IPS такої фігні не було)