Новини
Останні статті і огляди
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
oversteve
Member
Patruletz
це все чудово, і ніхто вам так робити не забороняє, бо в кожного свої вподобання, але на жаль це не відповідь на питання яким боком т1 переоцінений
це все чудово, і ніхто вам так робити не забороняє, бо в кожного свої вподобання, але на жаль це не відповідь на питання яким боком т1 переоцінений
-
Melki
Member
та отстань ты уже от него, люди кто не в теме SFF не понимают, зачем платить больше за меньшее, когда есть дешевле и бОльше - разве ты еще не привык к этому?oversteve: ↑ 28.06.2026 14:01це не відповідь на питання
лучше давай подумаем, как создать отдельную тему на этом форуме для SFF, чтобы такие удивленные люди не удивлялись
-
Hells Angels
Member
Melki
oversteve
поки ви розсуждаєте про астрал, то чувак просто бере і купує той астрал, а ви і далі розсуждаєте про попхати астрал в якийсь примарний корпус, ото між вами вся різниця. Далі ви можете розсуждати що на це потрібні бабки і трошки запаритись, але ж знову таки хтось робить, а ви і далі разсуждаєте.
oversteve
поки ви розсуждаєте про астрал, то чувак просто бере і купує той астрал, а ви і далі розсуждаєте про попхати астрал в якийсь примарний корпус, ото між вами вся різниця. Далі ви можете розсуждати що на це потрібні бабки і трошки запаритись, але ж знову таки хтось робить, а ви і далі разсуждаєте.
-
oversteve
Member
Hells Angels
астрал то суто вимога до габаритів, тобто можливість попхати 4 слотову карту під 360мм - все
про примарні корпуси то вам як раз не до мене, а до Patruletz, то ж він писав, що є багато доступних альтернатив зі схожими спеками, але навів тільки 1 приклад, який зараз ще й проблемно дістати
а М2 та Т1 зовсім не примарні, їх без проблем можна замовити, і у мене наприклад обидва є на руках зараз
астрал то суто вимога до габаритів, тобто можливість попхати 4 слотову карту під 360мм - все
про примарні корпуси то вам як раз не до мене, а до Patruletz, то ж він писав, що є багато доступних альтернатив зі схожими спеками, але навів тільки 1 приклад, який зараз ще й проблемно дістати
а М2 та Т1 зовсім не примарні, їх без проблем можна замовити, і у мене наприклад обидва є на руках зараз
-
Melki
Member
та пускай, но я никак не хотел переезжать в 20л корпус из-за Астрала, мне не нравятся 20 литров и менять свои 11 литров ради 20 литров которые не нравятся я был не намерен, взвесив все за и против и встретив идеальную 5080 для моего корпуса я решил остаться в 11-ти литрах с 5080 (разница в производительности с Астралом не существенная), а сэкономленную разницу в картах и ненадобность смены корпуса я потратил на 4Тб ССД...Hells Angels: ↑ 28.06.2026 14:24чувак просто бере і купує той астрал
мне не нужно над этим рассуждать, повторяю: я тот Астрал чуть не купил и корпус к нему - мне напрягаться с деньгами не нужно, меня остановила 20-ти литровая коробка которая мне не нравится внешне и точка.Hells Angels: ↑ 28.06.2026 14:24Далі ви можете розсуждати що на це потрібні бабки
да, я по прежнему хочу корпус A4H2O условный v.2 (да, из моих фантазий) в который влезит Астрал (уже какой-то будущий) и это будет 14 литров а не 20Hells Angels: ↑ 28.06.2026 14:24а ви і далі разсуждаєте
-
Hells Angels
Member
ну проблемно дістати один корпус, можна взяти інший, для когось це взагалі не проблема бо не запарюється над таким зовсім. А ви тупо засіли на одному і тому самому питанні дай мені альтернативу, я хочу альтернативу у тих самих розмірах та літражі, замість того щоб зрозуміти що чувак не сфф-ентузіаст і йому глубоко пофігу на підбір коробки могли б тормознуть зі своїм доколупуванням, але самоствердження за рахунок когось видать задовільняє ваше чсв.oversteve: ↑ 28.06.2026 14:36про примарні корпуси то вам як раз не до мене, а до Patruletz, то ж він писав, що є багато доступних альтернатив зі схожими спеками, але навів тільки 1 приклад, який зараз ще й проблемно дістати
чого не фаундерс спробувати виловити зі стора нв у британії чи ще десь?Melki: ↑ 28.06.2026 14:39и встретив идеальную 5080
-
Melki
Member
не нашелHells Angels: ↑ 28.06.2026 15:07чого не фаундерс спробувати виловити зі стора нв у британії чи ще десь?
https://marketplace.nvidia.com/en-gb/co ... u=RTX+5080
не торгуют эти жопашники своими картами
-
oversteve
Member
Hells Angels
не я тягнув його за язик, коли він писав, що М2 та Т1 переоцінені і є купа доступних альтернатив зі схожимим спеками
і власне я від нього точні розміри не вимагав, розмір нр200р цілком собі влаштовує, але В3 не сильно дешевше М2, а В2 проблемно дістати
те саме і по а4н2о - нормальна альтернатива, але яким боком 250 баксів то доступно, а 280 переоцінено
не я тягнув його за язик, коли він писав, що М2 та Т1 переоцінені і є купа доступних альтернатив зі схожимим спеками
і власне я від нього точні розміри не вимагав, розмір нр200р цілком собі влаштовує, але В3 не сильно дешевше М2, а В2 проблемно дістати
те саме і по а4н2о - нормальна альтернатива, але яким боком 250 баксів то доступно, а 280 переоцінено
-
Melki
Member
-
Sanьka
Member
Ах подивитись на дискусії любителів шпаківень то як в зоопарк сходити
З і. Обговорення корпусів в іншій темі, якщо що
З і. Обговорення корпусів в іншій темі, якщо що
-
oversteve
Member
Melki
насправді ні, у мене наприклад до них також є претензії, як і до любого корпусу, мова суто про їх "переоціненість" і наявність реальних доступних по ціні альтернатив під озвучені вимоги, а з цим як бачите шось туго
Відправлено через 15 хвилин :
Hells Angels
до речі ви питали як швидко шпаківні продаються, хтось сьогодні зранку на лох виклав нкейс м1 за 3к і вже його забрали
насправді ні, у мене наприклад до них також є претензії, як і до любого корпусу, мова суто про їх "переоціненість" і наявність реальних доступних по ціні альтернатив під озвучені вимоги, а з цим як бачите шось туго
Відправлено через 15 хвилин :
Hells Angels
до речі ви питали як швидко шпаківні продаються, хтось сьогодні зранку на лох виклав нкейс м1 за 3к і вже його забрали
-
Yurius
Member
Ну так по ціні умовного джонсбо/діпкула звичайно забрали, а от інший М1 за 5к висить на олх вже кілька місяців.oversteve: ↑ 28.06.2026 15:52до речі ви питали як швидко шпаківні продаються, хтось сьогодні зранку на лох виклав нкейс м1 за 3к і вже його забрали
-
oversteve
Member
Yurius
той М1 висить, бо в першу чергу то стара ревізія (і ще здається попердолений комплект), а так для 6.1 в доброму стані навіть 5к досить класна ціна і його б швидко забрали
той М1 висить, бо в першу чергу то стара ревізія (і ще здається попердолений комплект), а так для 6.1 в доброму стані навіть 5к досить класна ціна і його б швидко забрали
-
Hells Angels
Member
зараз хотлайн показує сіряк lian-li за 9100/200 баксів, за т1 з доставкою до дверей буде 300, різниця 100 баксів, а не 30.oversteve: ↑ 28.06.2026 15:20але яким боком 250 баксів то доступно, а 280 переоцінено
Тут тіпи не беруть відяхи бо вони на 2к дороще іншої, а ви тут розпинаєтесь про консервні банки, якщо шо мої консервні банки обійшлись в 10к за 2шт у комтрейдинг.
-
oversteve
Member
Hells Angels
взагалі то він хотів щоб орієнтуватися но доставку/наявність в ЄС, але можна і до нас
нкейс т1 в штатах 215 баксів, доставка до нас морем 2 кг до 15 баксів, розтаможка буде десь 15, але можна занизити вартість і 99%, що митниця не цей конструктор взагалі не зверне увагу, тобто в сумі десь 230-245 баксів
взагалі то він хотів щоб орієнтуватися но доставку/наявність в ЄС, але можна і до нас
нкейс т1 в штатах 215 баксів, доставка до нас морем 2 кг до 15 баксів, розтаможка буде десь 15, але можна занизити вартість і 99%, що митниця не цей конструктор взагалі не зверне увагу, тобто в сумі десь 230-245 баксів
-
Melki
Member
та забей, сколько таких людей в каждой теме, влетают с двух ног, всех лохами обзывают, сраз на пять страниц развозят и скрываются в туман - нервы дорожеoversteve: ↑ 28.06.2026 15:52з цим як бачите шось туго
я у него тоже просил его корпус с Астралом тем с крышками надетыми - тоже нифига, и фиг с ним
то не показатель, може там чел не сильно адекватный или что-то в нем не идеальноYurius: ↑ 28.06.2026 15:58М1 за 5к висить
та я помню как я сам на каждую гривну готов был удавиться - у каждого разные возможности и это надо понимать и принимать, времена меняются, обстоятельства, возможности...Hells Angels: ↑ 28.06.2026 16:10тіпи не беруть відяхи бо вони на 2к дороще іншої
ну вот, кому шо... кому и в коробке с под бананов норм, а кому-то ЧПУ фрезеровку подавай - люди разные, возможности разные, потребности отличаются...Hells Angels: ↑ 28.06.2026 16:10 розпинаєтесь про консервні банки
-
Hells Angels
Member
так було ж viewtopic.php?p=4153112#p4153112 чи просто заглянути в профіль, там фотка єMelki: ↑ 28.06.2026 16:24я у него тоже просил его корпус с Астралом тем с крышками надетыми - тоже нифига
як би не 2 коти, були б опенстенди щось по типу monster a45Melki: ↑ 28.06.2026 16:24кому и в коробке с под бананов норм
я би брав той що міднайт, в нього колір поприкольніше, і загалом виходило 300, занижувати ціну для митниці ще той прикол, якщо доковиряються можуть влупити більше чим його базова вартість, і вже їх буде мало цікавити інвойсoversteve: ↑ 28.06.2026 16:16нкейс т1 в штатах 215 баксів
-
oversteve
Member
Hells Angels
так, кольорові то прикольно, але на жаль то типу лімітка з завищеною ціною виходить
на рахунок митниці то окреме питання і залежить від того, що і як занижувати і наявність інвойсів/лінків на товари, одне діло якийсь ноут чи телефон по ціні в 3-4 рази нижче, інше якийсь абстрактний корпус для пк
так, кольорові то прикольно, але на жаль то типу лімітка з завищеною ціною виходить
на рахунок митниці то окреме питання і залежить від того, що і як занижувати і наявність інвойсів/лінків на товари, одне діло якийсь ноут чи телефон по ціні в 3-4 рази нижче, інше якийсь абстрактний корпус для пк
-
Melki
Member
я полностью пропустил эту страницу срача, каюсь, не внимателенHells Angels: ↑ 28.06.2026 16:40так було ж
о, с такого я начинал и пришел к SFF в своё времяHells Angels: ↑ 28.06.2026 16:40типу monster a45
-
daesz
Member
Жаль, немає опції без райзера та з -75$oversteve: ↑ 28.06.2026 10:32якось цей пост пропустив, кудж 100 баксів без райзера, з 5 він 170, нкейс т1 205 вже з райзером https://ncased.com/collections/t-series ... lack-color
https://www.xtia.design/products/xtia-xproto-atx-caseFilabatya: ↑ 28.06.2026 13:53Ваш чудо кейс підштовхує мене до відкритого стенду, можете щось таке ж симпатичне показати, як вертикальне так і горизонтальне, дякую