Продажі Kingdom Come: Deliverance II сягнули шести мільйонів копій, гра отримала знижку 60%

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
werneo
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Продажі Kingdom Come: Deliverance II сягнули шести мільйонів копій, гра отримала знижку 60%

Не розумію, як ця гра не отримала жодної нагороди на GOTY.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Кстати да, вторая часть однозначно РПГ года, настолько проработанную и качественную игру редко вижу.
Ararat
Member

Повідомлення

Кто играл, дополнения интересные? Стоит их щас брать?
yariksom
Member

Повідомлення

Радий за них, розробку відбили і заробили, отже будуть продовжувати,
Знижку у 60-80% дали щоб гравець вирішив, що за такі гроші можна цей жанр спробувати.
Молодці! :up:
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Нічого KD не отримав, бо всі носились з Expedition 33. Чехи ще і щедріші, бо віддають по хорошій знижці гру, коли франузи зробили тільки -20%
mycolaevich
Member

Повідомлення

Sailor Popeye: 27.06.2026 12:36 Чехи ще і щедріші, бо віддають по хорошій знижці гру, коли франузи зробили тільки -20%
Варто зауважити що експедиція дешевша за замовчуванням та dlc "жадібні французи" випустили безкоштовно.

Якби KcD все ще добре продавалась ніяких -60% там би не було.
Геральт
Member

Повідомлення

werneo: 27.06.2026 12:06 Не розумію, як ця гра не отримала жодної нагороди на GOTY.
100500та РПГ у відкритому світі. До того ж з примітивною і нудною бойовкою, дійсно, чому ж не GOTY?
Wanek Petrowsky
Junior

Повідомлення

Ararat: 27.06.2026 12:14 Кто играл, дополнения интересные? Стоит их щас брать?
Доповнення простенькі, їх краще з рештою сайдів закривати в процесі проходження основи, окремо буде пріснувато відчуватись.
AlexWest
Member

Повідомлення

werneo: 27.06.2026 12:06 Не розумію, як ця гра не отримала жодної нагороди на GOTY.
Бо Вавра засрав у твіттерах отих всіх ігрожурів і маркетолухів. Отак його покарали, ігнором на виставках. Номінували кудись там, щоб народ сильно не бісився, але статуеток, звісно, зажали. Дитсадок.
Phos4
Member

Повідомлення

Геральт
З вашою аватаркою це звучить як сарказм :)
waryag
Member

Повідомлення

werneo: 27.06.2026 12:06Не розумію, як ця гра не отримала жодної нагороди на GOTY.
"експерти" люблять хайп і не можуть тримати в голові дві гри, тож все забрала експедиція.

Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Геральт: 27.06.2026 12:47100500та РПГ у відкритому світі. До того ж з примітивною і нудною бойовкою, дійсно, чому ж не GOTY?
В тому році це ледь не єдина нормальна РПГ серед номінантів. А нагороду взяла гра з елементами РПГ.
Earanak
Member

Повідомлення

Такое впечатление что мне одному плевать вообще со всей силы - какая игра получила какую там награду и что критики сказали про игру :think:
Не пойму как это работает у игрунов, типа если Elden Ring получил 435 наград 'игра года' то это значит что надо 435 раз ей восхититься или как ?
Hotspur
Member

Повідомлення

гра топова

Відправлено через 41 секунду:
Геральт: 27.06.2026 12:47100500та РПГ у відкритому світі. До того ж з примітивною і нудною бойовкою, дійсно, чому ж не GOTY?
ні. це гарна гра
AlexWest
Member

Повідомлення

Earanak, просто не віддали грі належне. Не вписали в історію як треба.
BoKl
Member

Повідомлення

Ararat: 27.06.2026 12:14 Кто играл, дополнения интересные? Стоит их щас брать?
Тільки якщо ще гру не пройшли, після проходження основного сюжету вони не дуже потрібні.
Earanak: 27.06.2026 13:23 Такое впечатление что мне одному плевать вообще со всей силы - какая игра получила какую там награду и что критики сказали про игру :think:
Не пойму как это работает у игрунов, типа если Elden Ring получил 435 наград 'игра года' то это значит что надо 435 раз ей восхититься или как ?
Нагорода - більше хайпу, більше продажів, більший бюджет на продовження.
yariksom
Member

Повідомлення

BoKl: 27.06.2026 14:58Нагорода - більше хайпу, більше продажів, більший бюджет на продовження.
Це так, CDPR отримали свою долю слави і купу грошей, а тепер чомусь страшно за четвертого відьмака.
erkins007
Member

Повідомлення

werneo: 27.06.2026 12:06Не розумію, як ця гра не отримала жодної нагороди на GOTY.
Попала под каток экспедиции

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Hotspur: 27.06.2026 13:27ні. це гарна гра
Это отличная игра, но не шедевр. Ты играешь, тебе все нравится, но прям сильных эмоций или восторга игра не вызывает.
lividum
Member

Повідомлення

Прошел сталкера, ну, думаю, окунусь. Все так хвалят. Решил начать с первой части. Игра меня поразила. :lol: . Настолько всратой боевки я ни в одной игре не помню. Это слоупочный с непонятными и невменяемыми таймингами ад. Я отказываюсь верить, что это поделие существует в виде продукта за деньги. Я, конечно, ее на шару получил(EGS). Но кто-то же это покупал. :insane: Это насколько же надо быть голодным до игр, чтобы обречь себя на эти муки. Как можно было базовую механику для такого рода игр сделать такой стремной. Вторую часть играть не буду. Без знания полной истории персонажей не вижу смысла. Да и подозреваю там такой же отстой. :down:
AlexWest
Member

Повідомлення

lividum: 27.06.2026 16:47 Прошел сталкера, ну, думаю, окунусь. Все так хвалят. Решил начать с первой части. Игра меня поразила. :lol: . Настолько всратой боевки я ни в одной игре не помню. Это слоупочный с непонятными и невменяемыми таймингами ад. Я отказываюсь верить, что это поделие существует в виде продукта за деньги. Я, конечно, ее на шару получил(EGS). Но кто-то же это покупал. :insane: Это насколько же надо быть голодным до игр, чтобы обречь себя на эти муки. Как можно было базовую механику для такого рода игр сделать такой стремной. Вторую часть играть не буду. Без знания полной истории персонажей не вижу смысла. Да и подозреваю там такой же отстой. :down:
Базову механіку для такого роду ігор? Це типу "press X to Win"? Бойовка, як і все інше в цій грі, працює на занурення та ефект присутності, а прокачуєш ти тут свій скіл, а не скіл персонажа. В Готиці той же підхід до челенджу, і ігрожури вже залилися шмарклями, що їм тяжко, "для кого це зроблено?", "дизлайк, відписка" і т.д. В Кінгдом Кам 2 розраби зовсім трошки, але прогнулися під нитиків, і спростили бойовку. Шкода буде, якщо й розробники Готики вчинять так в ремейку другої. Хочете дитсадка – є купа інших РПГ. А ці самобутні унікальні ігри просто не чіпайте й не руїньте їм рейтинги, якщо воно не ваше.
Геральт
Member

Повідомлення

Phos4: 27.06.2026 12:59 З вашою аватаркою це звучить як сарказм :)
Сабжу до відьмака як до неба. У В3 (10+ рочків вже виповнилось) бойовка на порядок динамічніша, цікавіша і складніша. Принаймні я не знаю, як там можна однією кнопкою будь-яку дуель на ізі виграти. Вже не кажучи про відсутність в сабжі елементарних QoL фішок. Гвінт в окрему гру виріс, на відміну від того примітивного покера в KCD. І т.д. і т.п.
waryag: 27.06.2026 13:11 В тому році це ледь не єдина нормальна РПГ серед номінантів. А нагороду взяла гра з елементами РПГ.
Там всього ніби 5 номінантів було. В список потрапили і вистачить з них. Та й то DLC фактично. Нічим принциповим від першої не відрізняється
AlexWest: 27.06.2026 16:57 Бойовка, як і все інше в цій грі, працює на занурення та ефект присутності, а прокачуєш ти тут свій скіл, а не скіл персонажа.
Угу, скіл. Побіг після прологу до Кота, по дорозі віджав в бандита якісь бомж-обладунки. В Кота отримав майстерний удар. Все, скіл, як і "занурення" закінічились, почалась анігіляція всього живого. З Котом було важко, так. Бо бій заскриптований і фактично будь-який пропущений зупиняє бій. Але то єдина складність. В 2й до речі, бойовку не спростили, а ускладнили, так би мовити. Бо в першій напрямок ролі не грав, в 2й для майстерного треба протилежний напрямок вибирати.
Відповісти