І шо, просто розпакувати в коренну папку гри й буде доступна українська локалізація?)taras_cs: ↑ 26.06.2026 13:41https://www.nexusmods.com/deadspace2023/mods/18Afit: ↑ 26.06.2026 13:02
Якби він був хоча б текстово локалізований, тоді було би круто. А так навіть за 1грн. принципово не візьму
Новини
Останні статті і огляди
У Steam триває літній розпродаж із великими знижками
-
Afit
Member
-
vsx
Member
ну да, просто копируешь файлы как написаноAfit: ↑ 26.06.2026 16:26 І шо, просто розпакувати в коренну папку гри й буде доступна українська локалізація?)
я эту игру вообще проходил с русским дубляжем, неофициальным естественно
-
kairo
Member
AlexWest
Я Age of Decadence колись пройшов, класна гра, але нішова. Colony Ship в планах на майбутнє.
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
P.S. Люди, вчіть англійську, нам із русаками вже не подорозі.
Я Age of Decadence колись пройшов, класна гра, але нішова. Colony Ship в планах на майбутнє.
Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
P.S. Люди, вчіть англійську, нам із русаками вже не подорозі.
-
taras_cs
Member
Так, але гра тупить на моєму компі з 6700 XTAfit: ↑ 26.06.2026 16:26І шо, просто розпакувати в коренну папку гри й буде доступна українська локалізація?)
На Стім є інструкція, як це пофіксити:
- спойлер
- Open Windows Exploit Protection.
Go to Program settings and click Add program to customize.
Choose the exact file path for your deadspace.exe.
Locate Control Flow Guard (CFG), check Override system settings, and toggle it to Off.
Відправлено через 3 хвилини 6 секунд:
Після роботи грати англійською для мене - ще одна робота.kairo: ↑ 26.06.2026 16:40P.S. Люди, вчіть англійську, нам із русаками вже не подорозі.
Гонки ще норм, але читати квести та слідкувати за сюжетом дуже важко. Українська покращує експіріенс в рази.
Відправлено через 10 хвилин 26 секунд:
Зацінить folk metal пісню за грою Kingdom Come: Deliverance II "Улюбленець фортуни":
- спойлер
-
kairo
Member
Воно спочатку важко, але чим далі, тим легше. Були часи, я за кожним третім словом ліз до перекладу, зараз вільно сприймаю на слух. Ігри для вивчення англійської ледве не найкращий спосіб.taras_cs: ↑ 26.06.2026 19:42Після роботи грати англійською для мене - ще одна робота.
-
daesz
Member
Я хотів брати за повну вартість, але якось часу так і не знайшов ні взяти, ні пограти.Геральт: ↑ 26.06.2026 09:17 Взяв The Invincible, більше нічого цікавого для себе не знайшов. Якийсь бідненький цього літа розпродаж.![]()
-
kairo
Member
Я її не факт, що в 2027-му буду грати))daesz: ↑ 26.06.2026 19:58але якось часу так і не знайшов ні взяти, ні пограти.
-
daesz
Member
Та едсь те саме й у мене, мб до кінця року й знайдеться час пограти; але за смішну вартість у чашку кави - нехай валяється поки-щоkairo: ↑ 26.06.2026 20:06Я її не факт, що в 2027-му буду грати))daesz: ↑ 26.06.2026 19:58але якось часу так і не знайшов ні взяти, ні пограти.
-
kabostebeztak
Member
Удачі проти чітерів в мп гріндити скіни)
-
Afit
Member
Дякую за порадиtaras_cs: ↑ 26.06.2026 19:42Так, але гра тупить на моєму компі з 6700 XTAfit: ↑ 26.06.2026 16:26І шо, просто розпакувати в коренну папку гри й буде доступна українська локалізація?)
На Стім є інструкція, як це пофіксити:Я ще не пробував фікс, але як воно гальмує та статтерить (на SSD) бачив.
- спойлер
- Open Windows Exploit Protection.
Go to Program settings and click Add program to customize.
Choose the exact file path for your deadspace.exe.
Locate Control Flow Guard (CFG), check Override system settings, and toggle it to Off.
До речі побачимо як вона себе покаже з 4070S і R7 7700
Востаннє редагувалось 26.06.2026 21:44 користувачем Afit, всього редагувалось 1 раз.
-
unique-neon
Member
А в мене добрались на тижні руки до "Dave the diver". Сподобалось, хоча й хотілось би більше локацій.
-
XXXshadyXXX
Member
kabostebeztak
Так я ради сюжетки купил
Так я ради сюжетки купил
-
Геральт
Member
Там гри на пару год с перекурами )daesz: ↑ 26.06.2026 19:58 Я хотів брати за повну вартість, але якось часу так і не знайшов ні взяти, ні пограти.
![]()
Там DLC ще вийшлоunique-neon: ↑ 26.06.2026 21:39 А в мене добрались на тижні руки до "Dave the diver". Сподобалось, хоча й хотілось би більше локацій.
-
kairo
Member
Наче трохи більшеГеральт: ↑ 26.06.2026 21:51Там гри на пару год с перекурами )
- спойлер
Спокушаюсь ще на Blasphemous та RUINER, які теж по 40 грн.
P.S. ЛОЛ, RUINER в мене лежить на Епіках
P.P.S. Ще придивлявся The Quarry, а мені її подарували торік
-
tornadox
Member
перекупляю цікаві мені ігри в стімі, такий шлях.mythorns: ↑ 26.06.2026 11:23 Головне не накупляти те, що вже колись в Епіку забрав, і також ні разу не запускав))
Відправлено через 1 хвилину 40 секунд:
ууу, це топ, недавно пройшов DS1 з патчами графіки і геймплею, зараз проходжу DS2 і на черзі DS3. Якраз думав чи є знижка на DS1 2023 бо вони його значно переробили і це топ. Давно не зустрічав такої атмосферної гри.mythorns: ↑ 26.06.2026 09:44Там Dead Space (2023) за 150 грн!!! Забираю!
-
Nuclear World
Member
mythorns: ↑ 26.06.2026 11:23Головне не накупляти те, що вже колись в Епіку забрав, і також ні разу не запускав))Graveworm: ↑ 26.06.2026 09:23 Геральт
Я навпаки
Майже на дві тисячі накидав різного барахла в корзину, з зарплатні куплю
Грати в це я, звісно, не буду![]()
То чувство когда взял себе сейчас Amnesia Bunker в Steam и потом вспомнил, что он уже есть по раздаче в Эпиках...
Dead Space 2023 лучше брать издание Deluxe за 169, чем обычное за 149.
-
glumak
Member
Ніколи не грав батлу, але взяв на пробу 1,4 і 5 частини. Повернення також вже зробив.
Взяв Dying Light 2. Двоякі відчуття після першої частини. Про повернення думаю ще 50/50.
Думаю може стареньку Days Gone взяти, наче патч ремастеред з поліпшеними текстурками був. Хто грав, гра варта того?
Взяв Dying Light 2. Двоякі відчуття після першої частини. Про повернення думаю ще 50/50.
Думаю може стареньку Days Gone взяти, наче патч ремастеред з поліпшеними текстурками був. Хто грав, гра варта того?
-
daesz
Member
Я взяв за повну майже на релізі (люблю жанр кіберпанку), гра дуже зайшла чесно кажучиkairo: ↑ 26.06.2026 21:56RUINER
Мені сподобалась. Сюжет доволі простий та передбачуваний, але при тому не можу сказати, що поганий. Геймплейно зайшла. "Війни з ордами" трохи перехвалені, чесно кажучи.glumak: ↑ 26.06.2026 22:38Думаю може стареньку Days Gone взяти, наче патч ремастеред з поліпшеними текстурками був. Хто грав, гра варта того?
-
zaqik
Member
Я всё жду скидки на Wildermyth больше 35%, а в этот раз они вообще никакой не сделали. Фу такими быть.
-
XXXshadyXXX
Member
Мда... Купил называется COD MW2 и столкнулся с типичным пк пердолингом... Буду наверное делать возврат.
Во первых игра запускается во внутренний "лаунчер", и если ты хочешь поиграть в сюжетку, то ты жмешь на сюжетку и игра перезапускается что бы запустить сюжетку
(отдельного значка сюжетки нет). Это ладно. Настройки, которые ты применил в том лаунчере, не применяются к сюжетке, там свои настройки
. Это ладно, но фишка в том, что когда в сюжетке ты хочешь зайти в настройки, игра фризится, помогает кнопка назад или кнопка меню, но в настройки тебя так и не пускает...
В Steam пишут, что уже 1.5 месяца такая проблема и разрабы положили болта
Есть пердолинг в виде подмены настроек с мультиплеера на сингл - но это лютый бред ей богу, все равно сами по себе настройки не работают в сюжетке вообще никакие
Ну как так то
Во первых игра запускается во внутренний "лаунчер", и если ты хочешь поиграть в сюжетку, то ты жмешь на сюжетку и игра перезапускается что бы запустить сюжетку
В Steam пишут, что уже 1.5 месяца такая проблема и разрабы положили болта
Есть пердолинг в виде подмены настроек с мультиплеера на сингл - но это лютый бред ей богу, все равно сами по себе настройки не работают в сюжетке вообще никакие
Ну как так то