Більшість гравців готові придбати дорогу версію Grand Theft Auto VI за $100

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
n6407
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Більшість гравців готові придбати дорогу версію Grand Theft Auto VI за $100

Даже немного обидно что совсем не цепляет ГТА, у людей радостное ожидание :( тема для разговоров. 100 баксов за любимую игру конечно бы отдал, тем более если там будут сотни часов прохождения.

и конечно эти 100 баксов - откроют возможность другим, ставить 100 или близкую цену за свои игры, прецедент плохой :-/

(конечно же помня, что ещё игры на консоли 90-тых стоили 30-70 долларов, с учётом инфляции это сильно больше 100 баксов и с учётом огромных расходов на разработку - всё равно 100 баксов это прихологическая отметка :mad: )
Востаннє редагувалось 26.06.2026 13:37 користувачем n6407, всього редагувалось 1 раз.
warp37
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Більшість гравців готові придбати дорогу версію Grand Theft Auto VI за $100
Тоже бы взял в Steam, 4500 гривен - не такая уж критичная сумма.

За какой-нибудь. S.T.A.L.K.E.R., Fallout или The Elder Scrolls я бы и 6000+ заплатил, ибо фанат.

Нас итак уже приучили к покупке игр по 2000+ гривен.

Для меня больше важна длительность игры и соотношение с ценой, нежели просто цена. Потому $50 за 10 часов для меня - оверпрайс. А $100 за 100 часов - нормально (количество часов/стоимость игры = цена за час).

Именно потому я не покупаю Call of Duty, зато вчера за 200 гривен MW2 у меня мгновенно купился. :lol: :rotate:
Востаннє редагувалось 26.06.2026 13:42 користувачем warp37, всього редагувалось 1 раз.
lktnv
Member

Повідомлення

"пластмассовый мир победил"
dead_rat
Member

Повідомлення

Гадаю, навіть 119$ зайшло б нормально, якщо серія втримає планку якості.
Тож чи продажніки недопрацювали, чи якість не настільки висока як ми сподіваємося.

спойлер
ПС. Як не парадоксально, але з ростом інфляції на заході в людей набагато більше грошей на ігри.
Раніше купували в кредит будинок і сичували в ньому.
На будинок не вистачає - зато можна круте дороге авто - всі катають на роботу на тачілах.
Стало гірше, штош, замість автівок ми можемо літати у відпустку на острова B-) .
Тепер потягнути відпустку на родину… трох важко. І бог з нею, куплю 5080 і буду гоняти ГТА6
<—— ми знаходимося тут. Відмова від кожноі наступноі речі вивільняє гроші на щось менше
Востаннє редагувалось 26.06.2026 13:43 користувачем dead_rat, всього редагувалось 2 разів.
ZIM_MLG
Junior

Повідомлення

За таку ціну хіба що дегени (які гроші отримують ні за що), бариги/перекупи/подібні до них та якісь імбецили можуть придбати.

Адекватні люди (ПК власники ігрових платформ) зачекають, поки консольщики нажруться срак... багів, статерів, фейлів та подібних "фіч".
І коли дурний хайп спаде, власники ПК тоді у власне задоволення гратимуть спокійно!
yariksom
Member

Повідомлення

Та куплять і за 150, ця гра це свого роду фетиш якийсь мені не зрозумілий.
Як це, в пацанів є, а в мене нема? :D
warp37
Member

Повідомлення

ZIM_MLG: 26.06.2026 13:42 За таку ціну хіба що дегени (які гроші отримують ні за що), бариги/перекупи/подібні до них та якісь імбецили можуть придбати.

Адекватні люди (ПК власники ігрових платформ) зачекають, поки консольщики нажруться срак... багів, статерів, фейлів та подібних "фіч".
І коли дурний хайп спаде, власники ПК тоді у власне задоволення гратимуть спокійно!
Відкрию секрет: якщо вести фінансовий облік, ви зрозумієте, що ігри (навіть дорогі) - це на найгірше з того марнотратства, яке пересічний здійснює за місяць. :)
dead_rat
Member

Повідомлення

ZIM_MLG: 26.06.2026 13:42 За таку ціну хіба що дегени (які гроші отримують ні за що), бариги/перекупи/подібні до них та якісь імбецили можуть придбати.
Чому? Скільки в тебе коштує сходити випити пива? Чи зводити дівчину в кафе?

Дай вгадаю, дівчат в кафе теж лише дегени водять?
Ortyomko
Member

Повідомлення

ще можна почекати поки ціни на відухи впадуть, або коли нове покоління вийде.
Чекати можна чого завгодно. Дуже захопливо :shuffle:
Soulwatcher
Member

Повідомлення

Также эта версия дает доступ к определенным эксклюзивным миссиям
Такое раньше было? Вижу впервые. :puzzle:
Как теперь ставить оценку играм, если часть людей получит не весь контент, а часть - весь? Тогда надо будет делать две ветки голосования.
Очередное деление народа.
Что ожидать в будущем :dontknow:
Devijack
Member

Повідомлення

Почекаю роздачі в епіксторі. :D
tornadox
Member

Повідомлення

Якщо в грі буде онлайн + безкоштовні доповнення в продовж 10 років, то ціна цілком адекватна.
Нагадаю, що в ГТА Онлайн за 13 років вийшло 47 безкоштовних ДЛЦ з моменту релізу і через 2 тижні виходить 48ме.
hohlid19
Member

Повідомлення

dead_rat: 26.06.2026 13:47
Чому? Скільки в тебе коштує сходити випити пива? Чи зводити дівчину в кафе?

Дай вгадаю, дівчат в кафе теж лише дегени водять?
Да :)
warp37
Member

Повідомлення

tornadox: 26.06.2026 13:59 Якщо в грі буде онлайн + безкоштовні доповнення в продовж 10 років, то ціна цілком адекватна.
Нагадаю, що в ГТА Онлайн за 13 років вийшло 47 безкоштовних ДЛЦ з моменту релізу і через 2 тижні виходить 48ме.
Ага. Зате нуль сюжетних доповнень. Тому. GTA V у мене є антилідером з кількості проведених годин і проходжень (один раз - реліз, один раз - Enhanced).
bes
Member

Повідомлення

Смотря кто платит :rotate:
спойлер
Зображення
dead_rat
Member

Повідомлення

warp37: 26.06.2026 14:01 Ага. Зате нуль сюжетних доповнень. Тому. GTA V у мене є антилідером з кількості проведених годин і проходжень (один раз - реліз, один раз - Enhanced).
Ого, я якщо дійшов до середини сюжетки, то вважаю що гра добре окупилася. А в тебе ДВА проходження це антирекорд :eek:
tornadox
Member

Повідомлення

warp37: 26.06.2026 14:01 Ага. Зате нуль сюжетних доповнень. Тому. GTA V у мене є антилідером з кількості проведених годин і проходжень (один раз - реліз, один раз - Enhanced).
Це правда, але в онлайні вони розвинули сюжетну лінію практично всіх персонажів.
Франклін - Агенція + контракт Dr.Dre + Lowriders (з Ламаром)
Trevor - Series A heist, також частково в Hooligans
Michael - частково зʼявивився в першому DLC Mansion, і там говориться, що він пішов в кінобізнес.
Ну це тільки поверхнево я зачепив.
Крім того, більшість DLC проходяться в соло, окрім класичних хейстів.
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Ну так авторы игры вместо скинчиков и косметики сделали так, что 2 версии игры отличаются по миссиям и контенту.
Соответственно, более дешёвая версия тупо неполноценна.
warp37
Member

Повідомлення

dead_rat: 26.06.2026 14:06
Ого, я якщо дійшов до середини сюжетки, то вважаю що гра добре окупилася. А в тебе ДВА проходження це антирекорд :eek:
Ну це діло смаків. У мене San Andreas пройдена багато разів, бо вражаюча свобода дій у свій час була і затягувало, ну й це класика. GTA IV я люблю за депресивну атмосферу. GTA V - для мене як красивий, великий, деталізований, але коридор.

Та й RDR2 для мене була дуже нудна через свою пустоту і довгі поїздки на коні, а ось першу два місяці тому з великим задоволенням пройшов.
Ektalion
Member

Повідомлення

Devijack: 26.06.2026 13:59 Почекаю роздачі в епіксторі. :D
Довго прийдеться. Враховуючи, що наші бариги уже накрутили +1100 грн за порожню коробку до ПС5/ХВОХ.
Відповісти