Чому так?Kingdom Come: Deliverance II (-60%),
Новини
Останні статті і огляди
У Steam триває літній розпродаж із великими знижками
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити У Steam триває літній розпродаж із великими знижками
-
Геральт
Member
Взяв The Invincible, більше нічого цікавого для себе не знайшов. Якийсь бідненький цього літа розпродаж. 
-
Graveworm
Member
Геральт
Я навпаки
Майже на дві тисячі накидав різного барахла в корзину, з зарплатні куплю
Грати в це я, звісно, не буду
Я навпаки
Грати в це я, звісно, не буду
-
Sailor Popeye
Member
Які корейці жадні, на Crimson Desert не зробили навіть символічних -10%
-
Rex
Member
Чудовий привід накупити собі нових ігр, в які ніколи не будеш грати.Пропоную обговорити У Steam триває літній розпродаж із великими знижками
-
Reinmar
Member
Суть питання? Типу свіжа популярна гра - а знижка аж -60? чи навпаки, чому одразу не -90?)hohlid19: ↑ 26.06.2026 09:12Чому так?
Востаннє редагувалось 26.06.2026 09:44 користувачем Reinmar, всього редагувалось 1 раз.
-
S0N1C
Member
треба чекати -75%hohlid19: ↑ 26.06.2026 09:12 Пропоную обговорити У Steam триває літній розпродаж із великими знижками
Чому так?Kingdom Come: Deliverance II (-60%),
-
mythorns
Junior
Там Dead Space (2023) за 150 грн!!! Забираю!
-
Graveworm
Member
mythorns
Ага, забрав ДС, обивдва масефекта, кіберпук, длцшки до першого кінгдомкама, плагтейл перший, ассето корса, інвінсібл і купку всякої індюшатіни, в яку я гратиму більше, ніж в усе попереднєє разом взяте - айзек, бароні, рейн ворлд, сінтетік, тощо
Багато знижок по 85-90%, давно такого не було
Ага, забрав ДС, обивдва масефекта, кіберпук, длцшки до першого кінгдомкама, плагтейл перший, ассето корса, інвінсібл і купку всякої індюшатіни, в яку я гратиму більше, ніж в усе попереднєє разом взяте - айзек, бароні, рейн ворлд, сінтетік, тощо
Багато знижок по 85-90%, давно такого не було
-
powerpizza
Member
Quarry за 150грн прям ничо так,есть пиратка конечно, но все таки игра годная очень, в отличии от последней directive 8020,так ждал,открыл,посидел 15 минут,удалил нафиг
The quarry у кого интел видик шоб норм работала параметры запуска -dx12 ,на 11 ужасно работает
The quarry у кого интел видик шоб норм работала параметры запуска -dx12 ,на 11 ужасно работает
-
ProBoynick
Member
Взяв Відьмака))
-
N Sympaticus
Member
Придбав Kingdom Come: Deliverance II Royal Edition. Панове, порадите спочатку пройти першу частину, а потім починати другу чи в принципі без різниці? Дякую!
-
warp37
Member
Modern Warfare 2 купил. За 200 гривен с копейками - самое то для кампании.
Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
Я проходив другу, не завершивши першу. Нормально. Там коротко розповідають про події першої.N Sympaticus: ↑ 26.06.2026 10:23 Придбав Kingdom Come: Deliverance II Royal Edition. Панове, порадите спочатку пройти першу частину, а потім починати другу чи в принципі без різниці? Дякую!
-
hohlid19
Member
Ну типо игре год, а уже -60%. Продажи наверное так и прутReinmar: ↑ 26.06.2026 09:43Суть питання? Типу свіжа популярна гра - а знижка аж -60? чи навпаки, чому одразу не -90?)hohlid19: ↑ 26.06.2026 09:12Чому так?
Відправлено через 57 секунд:
N Sympaticus
Без первой не проймешься главным героем и Птачеком
-
Ortyomko
Member
дякую, не знав про цей проект, подивився, купивГеральт: ↑ 26.06.2026 09:17 Взяв The Invincible, більше нічого цікавого для себе не знайшов. Якийсь бідненький цього літа розпродаж.![]()
-
XXXshadyXXX
Member
Купил COD MW2 - хорошая цена. Кинцо на пару вечеров 
-
Graveworm
Member
XXXshadyXXX
warp37
Це ж наче ремейк, там хіба русорєз залишили? Відгуки на це подєліє дуже негативні
warp37
Це ж наче ремейк, там хіба русорєз залишили? Відгуки на це подєліє дуже негативні
-
XXXshadyXXX
Member
Graveworm
Нет - это новая игра, альтернативная вселенная можно сказать
Нет - это новая игра, альтернативная вселенная можно сказать
-
mythorns
Junior
Головне не накупляти те, що вже колись в Епіку забрав, і також ні разу не запускав))Graveworm: ↑ 26.06.2026 09:23 Геральт
Я навпаки
Грати в це я, звісно, не буду![]()
-
arme
Junior
Повна лажа а не розпродаж...
Фрейм не анонсували, сатісфакторі без нормальної знижки. Розчарування
Фрейм не анонсували, сатісфакторі без нормальної знижки. Розчарування