Графіка на нових скриншотах Grand Theft Auto VI надто гарна — консолі навряд чи зможуть забезпечити таку картинку

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
walkman3000
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 25.06.2026 20:20А гта онлайн стала... цим бо тупо закінчились ідеї
на сюжет у гта онлайн пофіг, головне щоб сінгл не задушили і тут є питання
kabostebeztak: 25.06.2026 20:20Ну не можна 10+ років робити контент про один тільки кримінал в одному місті, не можна
ну нормально виходило, чому б не продовжити
dret09
Member

Повідомлення

S0N1C: 25.06.2026 15:12 Де геймплей? :shuffle:
Наче він був у минулих частинах... Вкради тачку, подави людей, постріляй з дерев'яної зброї, повторити. Чесно не розумію як люди в це грають і як ЦЕ може бути найбільшою грою. ГТА асоціюється зі звіздюком 10 років, якому бабця дала 2 грн на комплюктірі пограти і це чадо з кодами нищить повій)))
LordTornado
Member

Повідомлення

У меня грязь всегда ассоциируется с пасмурной погодой, она не должна блестеть и переливаться... :shuffle:
S0N1C
Member

Повідомлення

dret09: 25.06.2026 21:23
Наче він був у минулих частинах... Вкради тачку, подави людей, постріляй з дерев'яної зброї, повторити. Чесно не розумію як люди в це грають і як ЦЕ може бути найбільшою грою. ГТА асоціюється зі звіздюком 10 років, якому бабця дала 2 грн на комплюктірі пограти і це чадо з кодами нищить повій)))
я мав на увазі геймплей нової частини, хоча б хвилин 5 шоб оцінити, я вже не кажу про демо :shuffle:
P.S. у попередні частини грав восновному просто катаючись на машині і слухаючи розмовне радіо, воно там просто зашибісь яке кумедне, раджу :super:
yariksom
Member

Повідомлення

LordTornado: 25.06.2026 21:27 У меня грязь всегда ассоциируется с пасмурной погодой, она не должна блестеть и переливаться... :shuffle:
Згадай як добре коли двогодинна злива закінчилася і виходить яскраве сонце ;)
Літом часто таке буває. :)
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

А потім буде як з RDR 2, де треба було пам'ятаю гратись із налаштуваннями зглажуванням, щоб картинка була чітка і без розмиття всього на фоні.
Скріншоти ще з GTA V виглядають прям ідеально, а потім такої графіки нема, особливо тяжко із зглажуванням на їхньому rage
AssayMAS
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 25.06.2026 15:03Я думаю це не живий скрін з гри
ты чё? В китайских гриндилках - вот уже почти стандарт,нажимаешь принт скрин и мир замирает на 3-5 секунд - натягиваются премиум текстуры, применяются всякие разные эффекты и на скрине премиум из премиума качество... если карта слабая как у меня была 1030(2) то остановка мира на 10-20секунд и можно прям пошагово видеть чё из текстур и куда натягивает...
Grey_ukr
Member

Повідомлення

dret09: 25.06.2026 21:23
Под такое описание можно подогнать любую игру.
Стрелялка - что там за геймплей. Нашел оружие, к нему патроны. Ходишь по аренам убиваешь противников.
Стратегии - добыл ресурсы, построил армию, отправил завоевывать.
Хороры - отбился от монстров, испугался, нашел закрытую дверь, нашел к ней ключ, перешел в следующую комнату.

В кс\доте все вообще происходит на одной\одних картах и практически не меняется концепция. И ничего, тысячи часов люди там проводят.

ГТА5 помогла продержаться в трудные времена. До сих пор помню как еду на мотоцикле по пустыне, солнце ярко светит, и я представляю, что я так же когда-то прокачусь.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

LordTornado: 25.06.2026 21:27 У меня грязь всегда ассоциируется с пасмурной погодой, она не должна блестеть и переливаться... :shuffle:
почему же? юга америки буквально именно про это:
Kassatka
Member

Повідомлення

Чим кидати кожного дня новини про цю попсову гру для любителів шансону (яка ще коли там вийде, та й то не на компах), то могли б написати новину про вихід демки Stronghold 4. Навіть сама демка вже має українську мову міжмордя. А на моїй RX 6800 видає аж 30-35 FPS у 8K.
Donate
Member

Повідомлення

powerpizza: 25.06.2026 16:06 Тю,тоже мне новость ,форзу 6 тоже рекламили со всех дыр,а скриншоты прямо ну смак,а вышел кусок лайна с устаревшей графикой 18-19года ,так еще и до сих пор дождь внутри машин идет :lol:
Не понимаю логику тех кто пиарит эту игру,будут первые обзоры будет ясно,но ясен фиг,что ни пс5 ни прошка такую картинку как на "типа скриншотах" не даст в жизни
Ну так давай отталкиваться от того что РДР2 был обкаткой функций для ГТА6
А игра даже сейчас выглядит ну ОЧЕНЬ хорошо :laugh:
Джон_Иваныч
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 25.06.2026 15:34
phobosse: 25.06.2026 15:32особливо цікаво, шо там покаже Series S )
Сам факт что консолька которая на б.у. рынке 100-150 баксов стоит и то сможет показать GTA VI, в отличии от пк :D
Тут если в профили позаглядывать, то у каждого второго если не RX 9070, то 5070ти или выше) рили думаешь, что у людей, в компе которых одна видуха стоит как две ps5 или десяток б/у xbox ser.s нет денег на консоль? 😅 Не пойму, так тяжело принять, что для многих нет трагедии в том, что бы не поиграть в гта 6 на релизе?)

ps
То, что на текущих консолях будет мыльно и 30фпс с апскейлом на качество это даже к бабке не ходи) в свое время гта5 на пс3 выглядела как эмуляция полноценной игры на слабом железе и только на пс4 ощущалась как нормальная игра со стабильными 30фпс без просадок, вот тут будет +- то же самое, добавят режим 60фпс, но с просадками до 45-50 и еще более мыльный)
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Джон_Иваныч: 26.06.2026 00:52Тут если в профили позаглядывать, то у каждого второго если не RX 9070, то 5070ти или выше) рили думаешь, что у людей, в компе которых одна видуха стоит как две ps5 или десяток б/у xbox ser.s нет денег на консоль?
Та нет, просто упертые пк бояре как я думаю :gigi: как это так, собрал пк за 2-5 штук баксов и тут под игру поколения нужно покупать унылую консоль, так как они посмели, протест!!! :D
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Джон_Иваныч: 26.06.2026 00:52То, что на текущих консолях будет мыльно и 30фпс с апскейлом на качество это даже к бабке не ходи)
Так и не надо по бабкам ходить :laugh: А так ажиотаж будет лютый и 30 фпс не остановит людей, как было с GTA V на условной PS3
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 25.06.2026 15:03 Пропоную обговорити Графіка на нових скриншотах Grand Theft Auto VI надто гарна — консолі навряд чи зможуть забезпечити таку картинку

Ну це Зображення дуже крута картинка.... об'єктино це дуже гарно і смачно! Я думаю це не живий скрін з гри!
Наоборот, ничего особенного, выглядит не как ААА тайтл будущего, а как какая-то гонка на анрил энджине из 2025 года.
Для ААА тайтла будущего графика неотличима от реальности должна быть.
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

taras_cs: 25.06.2026 20:58
ArmagedoonZergs: 25.06.2026 17:58к-сть обєктів на екрані на пряму впливає на можливість деталізації. Гоночки тому такі і графонисті бо там крім модельки машини на екрані по суті нічого і нема.
Я зараз в гоночку граю, там на екрані можуть бути ще 27 машин опонентів, рослинність та дерева, дорога, погода, освітлення, дальність промальовки, будинки, гори. Ще конкретно в цій гонці різні прикраси у вигляді споруд та повітряних куль.
спойлер
Зображення
Да все так, тільки є така штука як LOD почитай.

Але LODи в іграх типу GTA це космічно дорого по ресурсам.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

walkman3000: 25.06.2026 21:05
kabostebeztak: 25.06.2026 20:20Ну не можна 10+ років робити контент про один тільки кримінал в одному місті, не можна
ну нормально виходило, чому б не продовжити
ну я ж кажу - ідеї закінчились.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Купи відро, накопай туди багна, залий його добряче водою і перемішай. Потім порозливай його десь і посвіти чимось яскравим.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

ахахаха, круто звучить без контексту
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

AlexWest: 25.06.2026 17:17
Геральт: 25.06.2026 15:23 warp37
DS2 мило мильне, а не кінематографічна графіка. Якщо в гру грати, звісно, а не тільки кат-сцени в ютубах дивитись. До UE5 як до неба. А якщо ще й болванчиків по світу наставити, щоб щось робили, то й швидкодія просяде.
Дякуйте консолям, з яких це портовано. Мило, при бажанні, можна майже повністю прибрати. Майже, але не повністю, які в будь-якому консольному порті, включаючи RDR2 і TLOU 2, де мила в ПК версіях не менше. Я, покрутивши налаштування, отримав в DS 2 найкращу деталізацію рельєфу і найкращі обличчя в іграх загалом. І, на відміну від UE5, це все оптимізовано. Якби DS2 від початку робили на ПК, це було б тотальне приниження Анріла.

Отправлено спустя 5 минут 46 секунд:
warp37: 25.06.2026 15:19 Не факт. Death Stranding 2 показал, что можно делать кинематографичную графику без Unreal Engine 5, генерации кадров и трассировки пути.
Так. Але це треба бути японцем, який пахає до напівсмерті і цим гордиться. Або Рокстар. Тому скрінам нема підстав не вірити: гру то розробояли на комп'ютерах, а не на консолях, тож не дивно, що такі скріни. А от в оптимізацію цієї картинки уже важче повірити – ясно, що на консолях такого не буде, бо консолі – це якір, який гальмує технологічний розвиток.
Ти походу взагалі не розумієш фішку анріла.
Справа не в графіці, справа в тому що ти сам вдома в трусах можеш зробити круту графіку з анрілом.

А для ds2 була зібрана команда з пари сотень найкраших кодерів в світі. Це абсурдно порівнювати.
Відповісти