Оголошено ціни на Grand Theft Auto VI: $80 за звичайну версію та $100 за Ultimate Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MVE
Member

Повідомлення

Консольні юзери взагалі не слідкують, що там виходить на ПК. Зате ПК юзерам чомусь дуже цікаво слідкувати і обговорювати релізи, які до них не мають абсолютно ніякого відношення. Чому так? :puzzle:
Геральт
Member

Повідомлення

MVE
Передачу "у світі тварин" бачив колись? :-/
MVE
Member

Повідомлення

Геральт
Бачив звичайно. Тому я і заходжу на цей форум :gigi:
Shepard1985
Member

Повідомлення

MVE: 25.06.2026 10:28
Ну звичайно в мене підгорає, коли син Міндіча каже про те, що 100 баксів за гру - це дрібниці. Що то 2 пенсії українця?
Твій тато накраде ще, аби тобі не було важливо, в яку ціну хліб, яйця, молоко. Яйця в тебе 2 є, а може вже лише одне лишилось, тому тобі діла до цін немає.
Ну пенсіонери, вчителі та комунальники - це взагалі не люди для сина Міндіча, чи не так?
MaKCuMyC
Member

Повідомлення

Nortrom
:facepalm:
Ну ось
Чому не українською?
nochnik89
Member

Повідомлення

Shepard1985
Почему компанию рокстар должно волновать сколько их игра стоит в пенсиях украинцев или кто там сколько украдет в Украине ? :lol:
Shepard1985
Member

Повідомлення

nochnik89: 25.06.2026 11:00 Shepard1985
Почему компанию рокстар должно волновать сколько их игра стоит в пенсиях украинцев или кто там сколько украдет в Украине ? :lol:
А звідки у вас така логіка? Я казав щось про компанію Рокстар, про те, що ціна зависока? Рокстар самі визначають цінову політику, ба більше, я сказав, що я би поклав ціну у 150-200 євро, бо бидло і так купить. Якщо треба буде, то малограмотні дітки повбивають своїх дідусь, бабусь і куплять цю гру)
Мене просто тригерить, коли "людина" мече бісером і каже, що це фуфло, це гімно, це жебрак, а жебраки - це взагалі не люди. Ну я хочу якогось співчуття до тих, хто не може собі дозволити щось через певні життєві складнощі, бо це ж не вина людей, що вони не можуть собі це дозволити. В Африці теж є люди і вони можливо теж хочуть пограти, чи не так? Мова зараз не лише про нашу країну. Мене ось бісить остання світова тенденція, коли купу дебілів виховує Тік-Ток, коли якщо в тебе не Айфон, то ти не людина... Я маю достатньо грошей, але я не дам 2000 євро за галімий, нікчемний телефон, аби в очах бидломаси виглядати якось інакше. Я купую те, що задовольняє мої потреби, а не моє ЕГО.
MVE
Member

Повідомлення

Shepard1985: 25.06.2026 11:44Ну я хочу якогось співчуття до тих, хто не може собі дозволити щось через певні життєві складнощі, бо це ж не вина людей, що вони не можуть собі це дозволити
Ми з тобою бро, тримайся
Shepard1985
Member

Повідомлення

MVE: 25.06.2026 11:46
Shepard1985: 25.06.2026 11:44Ну я хочу якогось співчуття до тих, хто не може собі дозволити щось через певні життєві складнощі, бо це ж не вина людей, що вони не можуть собі це дозволити
Ми з тобою бро, тримайся
Тримай себе і своїх рідних за одне місце.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

есть такая вещь, называется региональная корректировка цены, она прямо влияет на количество проданных копий и как следствие приносит больше прибыли издателю если игра сама популярна. Даже Sony это уже поняли и поставили вполне лояльную цену в 2.3к на триплА Вульверина.
MVE
Member

Повідомлення

Схоже КПТ-8 не допомогла :-/
Shepard1985
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 25.06.2026 11:50
есть такая вещь, называется региональная корректировка цены, она прямо влияет на количество проданных копий и как следствие приносит больше прибыли издателю если игра сама популярна. Даже Sony это уже поняли и поставили вполне лояльную цену в 2.3к на триплА Вульверина.
Я це знаю і я з цим не сперечаюсь. Я сперечаюсь з упирями, які дивляться зверхньо на інших людей, вважаючи себе особливими.
Я пам'ятаю 90-ті і 2000-ні, я пам'ятаю, як важко було моїм батькам, сусідам, але ми якось ділилися, підтримували один одного. Я знаю, як це бути "жебраком", піратити... Тому я не засуджую... Я це пам'ятаю. Тому важливо пам'ятати і розуміти, що не всім дано їсти шоколад золотими зубами. Але деякі упирі, які можливо ще 20 років назад окрім бульби нічого не бачило, або батьки служили у НКВС, тепер вилізли на "Олімп" і намагаються звідти віщати...
Ну треба мати якусь совість...
MVE
Member

Повідомлення

Shepard1985: 25.06.2026 11:58не всім дано їсти шоколад золотими зубами
Так я про це і написав в найпершому коменті
MVE: 24.06.2026 14:30 Грати в ГТА 6 - не право, а привілей :nunu:
Alligator
Member

Повідомлення

GTA V у 2013 році коштувала $59.99.
З урахуванням інфляції це приблизно $86 у цінах 2026 року.
GTA VI вийшла за $79.99.
Чесно не розумію скарг на вартість на ГТА, вона реально менша ніж думали ті хто хотів брати та брали минулі ігри на виході.

P.S. у мене сумніви, що людина "що живе на пенсію" знає про ГТА 6 чи б побігла купувати її внукам.
P.P.S. через пару місяців є знижки, ГТА 5 навіть халявна була у роздачах
Shepard1985
Member

Повідомлення

MVE: 25.06.2026 11:51 Схоже КПТ-8 не допомогла :-/
Ти навіть порекомендувати нічого гідного не можеш.
КПТ-8 - це найгірша термопаста з усіх можливих.
Якщо вже хочеш сарказмом штурхнути, то хоч обирай нормальні бренди, а то сам їси чорну ікру, а народу все гімно.
Ну чистий син Міндіча)
Можеш сміливо йти в депутати, чи президенти, всі наявні базові налаштування для цього в тебе є;)
Xaker-1911-
Member

Повідомлення

Рассчитывал на больше так что норм цена у 80$ это очень хорошо!)
Думал старт будет от 100 бачей :)
Когда Activision продаёт свои однодневные всратые Call of Duty новые, за 100+ то за этот шедевр на десетилетия который будет играться, очень демократичная цена.
P/s GTA5 RP (20000+ часов у меня наиграно :rotate:)
Shepard1985
Member

Повідомлення

Alligator: 25.06.2026 12:03
GTA V у 2013 році коштувала $59.99.
З урахуванням інфляції це приблизно $86 у цінах 2026 року.
GTA VI вийшла за $79.99.
Чесно не розумію скарг на вартість на ГТА, вона реально менша ніж думали ті хто хотів брати та брали минулі ігри на виході.

P.S. у мене сумніви, що людина "що живе на пенсію" знає про ГТА 6 чи б побігла купувати її внукам.
А воїн-інвалід АТО, якому 40 років і він має пенсію у 5000 грн... Мова ж йде суто про співчуття) І варто думати на майбутнє. Колись ми теж станемо пенсіонерами, якщо доживемо:)
MVE
Member

Повідомлення

Shepard1985
Та пограєш ти в ту ГТА. Тут проблема не в тому випустять чи ні, а коли її зламають, бо захист там буде небачений.
Alligator
Member

Повідомлення

Shepard1985: 25.06.2026 12:08
Alligator: 25.06.2026 12:03

А воїн-інвалід АТО, якому 40 років і він має пенсію у 5000 грн... Мова ж йде суто про співчуття) І варто думати на майбутнє. Колись ми теж станемо пенсіонерами, якщо доживемо:)
А мобілізований за пайку макарон, а померлі друзі на війні? А до чого це все у топіку про американську гру з штаб квартирою у Англії?
Востаннє редагувалось 25.06.2026 12:12 користувачем Alligator, всього редагувалось 1 раз.
Shepard1985
Member

Повідомлення

MVE: 25.06.2026 12:01
Грати в ГТА 6 - не право, а привілей :nunu:
[/quote]

Тобто воїни- АТО, якому відірвало ногу, який є інвалідом, який має пенсію 5000 грн. не заслужив пограти у ГТА 6 згідно вашої логіки, а син корумпованого депутата, чи бізнесмена, він має на це право, на цей привілей?
Ну тут річ суто у світосприйняті, а не в іншому.
Відповісти