1000$ за ноут з 8ггб ОЗУ
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft пропонує торішні моделі Surface Pro та Laptop, оснащені 8 ГБ оперативної пам’яті
-
Nekros
Member
Пропоную обговорити Microsoft пропонує торішні моделі Surface Pro та Laptop, оснащені 8 ГБ оперативної пам’яті
1000$ за ноут з 8ггб ОЗУ
1000$ за ноут з 8ггб ОЗУ
-
n+gibat[]r
Member
Максимальний рівень потужностіNekros: ↑ 24.06.2026 15:45 Пропоную обговорити Microsoft пропонує торішні моделі Surface Pro та Laptop, оснащені 8 ГБ оперативної пам’яті
1000$ за ноут з 8ггб ОЗУ![]()
-
Tetronga
Member
Ми живемо в епоху "8 гігабайт хватіт всєм"Nekros: ↑ 24.06.2026 15:45 Пропоную обговорити Microsoft пропонує торішні моделі Surface Pro та Laptop, оснащені 8 ГБ оперативної пам’яті
1000$ за ноут з 8ггб ОЗУ![]()
-
bes
Member
они сами знают как их винда работает с ноутами на 8 гигабайт ?
-
divinity
Member
bes
нормально працює, якщо це печатна машинка для ютубу і інтернету за 300 баксів.
Але коли ноут коштує під 1к, то це дивно бачити справді.
Але коли ноут коштує під 1к, то це дивно бачити справді.
-
yariksom
Member
А він одинадцяту вінду потягне? 
-
hohlid19
Member
bes
Спокойно работает
Відправлено через 40 секунд:
Другое дело как он потянет эмуляцию х86 с такой оперативкой
Спокойно работает
Відправлено через 40 секунд:
Другое дело как он потянет эмуляцию х86 с такой оперативкой
-
Mozdev
Member
Це я так думаю форма знущання, та плювок у обличчя покупців.
За таке треба суцільний бойкот робити, на всю продукцію майкрософт, може тоді до них дійде, що вони сильно не праві, ну або вони збанкрутують і згинуть як чергова шит компані з довбонутим на всю голову менеджментом та сео.
За таке треба суцільний бойкот робити, на всю продукцію майкрософт, може тоді до них дійде, що вони сильно не праві, ну або вони збанкрутують і згинуть як чергова шит компані з довбонутим на всю голову менеджментом та сео.
-
powerpizza
Member
8гб хватит всем где-то я цэ чув,куртка вроде обрубкок 5060 так рекламировал 
-
yurius_r
Member
Ну він же на божественній оптимізованій ARM архітектурі, там 8GB ого-го! Можете перепитати в адептів Neo 
-
ronemun
Advanced Member
Навіть Apple за 8 Гбайт 500 просить, там теж х86 емулювати можна, буде явно швидше нід на SnapX
-
bes
Member
ага и еще одна вкладка браузера, я ставлю винду просто с нуля она ест 7-8 гигабайт только при загрузки. Самый популярный запрос был по Windows 11 только недавно как отключить всю ИИ ерунду что бы освободить оперативку . Какие 8 гигабайт ? У меня на компе 32 я как то не сильно замечал как винда есть оперативку. Купил ноут для работы в начале года на нем 16 гигабайт - винда - браузер - фотошоп 700 мб - 90% оперативки забито . Какие 8 гигабайт о чем ты ? Вот я даже сейчас посмотрел 4 вкладки в браузере - ексель на 20 мегабайт файл и 12 гигабайт нету. Даже если убрать ФФ это 10 гигабайт.divinity: ↑ 24.06.2026 16:13 bes
Але коли ноут коштує під 1к, то це дивно бачити справді.![]()
- спойлер

-
Ekz0rcyst
Member
Ну, що тут скажеш. Я із 16ГБ пам'яті Windows не використовую, а тут 8. Не те що б неможливо використовувати систему із такою кількістю RAM але про якусь роботу окрім системи мова не йде.
-
Nik29-7777
Member
Різниця 300$ за 8 та 16 це потужно . 300 $ 8 гиг оператівки.
-
waryag
Member
Базова ціна від 600 за нео або айпад.ronemun: ↑ 24.06.2026 22:36Навіть Apple за 8 Гбайт 500 просить, там теж х86 емулювати можна, буде явно швидше нід на SnapX
500 - знижка, щоб підсадити студентів. У майків теж бувають знижки.
-
kabostebeztak
Member
В прітик там ті 8гб.yurius_r: ↑ 24.06.2026 22:31 Ну він же на божественній оптимізованій ARM архітектурі, там 8GB ого-го! Можете перепитати в адептів Neo![]()
Відправлено через 25 секунд:
700 євро! 700 ЄВРО ЗА ЦЮ ХРІНЬ! Без знижок, принаймні, зі знижками 615 буває. О яка щедрість!waryag: ↑ 25.06.2026 00:46Базова ціна від 600 за нео або айпад.ronemun: ↑ 24.06.2026 22:36Навіть Apple за 8 Гбайт 500 просить, там теж х86 емулювати можна, буде явно швидше нід на SnapX![]()
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
Відправлено через 46 секунд:kabostebeztak: ↑ 25.06.2026 04:21В прітик там ті 8гб.yurius_r: ↑ 24.06.2026 22:31 Ну він же на божественній оптимізованій ARM архітектурі, там 8GB ого-го! Можете перепитати в адептів Neo![]()
Відправлено через 25 секунд:700 євро! 700 ЄВРО ЗА ЦЮ ХРІНЬ! Без знижок, принаймні, звичайна ціна на сайті епл. Зі знижками 615 буває. О яка щедрість!waryag: ↑ 25.06.2026 00:46
Базова ціна від 600 за нео або айпад.![]()
Трясця, все ніяк попадати з телефону не навчусь...
Сонний ще. Блін.