Головне щоб у еркінса на 5090 норм Адреналін працював
Новини
Останні статті і огляди
AMD підтвердила проблеми з драйвером Adrenalin 26.6.2 у Windows 10
-
Sanьka
Member
Це всі власники зелених карт відписались про проблеми у них з дровами АМД чи ще ні? 
-
Shepard1985
Member
Ти маєш в наявності АМД відеокарту? Думаю ні! То перестань х..ю городити від бабусь на лавочках. Проблеми з драйверами трапляються у всіх.LetterBee: ↑ 23.06.2026 16:38У красных дрова по умолчанию всегда с проблемами, просто видимо на этот раз проблемы более выраженные.Kullerok: ↑ 23.06.2026 16:21 Так ну-ка ну-ка где эти морды которые последний год в каждом посте про дрова зелёных рассказывали. Какие у них стабильные дрова на святой амуде![]()
![]()
-
byaka
Member
Я вам вiдкрию секрет власники зелених мап були в минулому власниками мап амд.У мене доci в другому пк rx570Sanьka: ↑ 23.06.2026 17:27 Це всі власники зелених карт відписались про проблеми у них з дровами АМД чи ще ні?
А ось тi фанати якi захищають кривi драйвери амд скорiше за все не дуже то i в iгри грають,максимум танки,кс чи дота якi вже давно нормально оптимiзованi.
Я б взагалi вiд людини яка стверджує що з амд драйверами все норм вимагав статистику запущених в стiмi iгор за рiк!
Востаннє редагувалось 23.06.2026 17:49 користувачем byaka, всього редагувалось 5 разів.
-
Kirakishou
Member
Наче це вперше. У них інсталятори криві, що на чіпсети, що на відяхи. Я про це вже писав навіть на цьому форумі, не кажучи про офіційний сайт техпідтримки.
-
Kullerok
Member
Ну если честно. Нет не было и не будет у меня красных поделок
. Но я же это не сам придумал. Есть куча свидетелей етих типуль которые прям кровь из носу доказывают что там драйвера стабильнее некуда. Я всегда только доказывал что все новые зелёные дрова у меня встают без проблем. Один раз только был кривой меня э́выкидывали с колоды. Я откатывал назад.
-
MVE
Member
Запускаєш тут значить пк, щоб пограти у вільну годинку в день, а тут на тобі 
-
капітошка
Member
цікаво кого б хейтили фанати зелених коли б не було червоних? 
-
Inquisitor
Member
Своїх колег по ГПУ, в кого не найостанніша модель з найостаннішого покоління, звичайно.
-
капітошка
Member
напевно, бо вони полюблять мірятися піпіркамиInquisitor: ↑ 23.06.2026 18:03Своїх колег по ГПУ, в кого не найостанніша модель з найостаннішого покоління, звичайно.
-
Firebrand
Member
при чем, бесплатный.Nikolay Yeryomenko: ↑ 23.06.2026 16:11Так це ж амбасадор NVidi-ї.
-
byaka
Member
Тут бiльше про почуття справедливостi,амд вciми силами хоче продавати мапи по цiнам лiдера ринку,хоча сама не дотягує дуже по багатьом параметрам:якicть картинки з апскейлером гiрше,продуктивнiсть з променями гірше,шумiв з променями бiльше,пiдтримка FSR4 в багатьох іграх дуже умовна,додайте сюди доволi довгий i невчасний випуск драйверiв до нових iгор та погану роботу з професійними програмами та доволi хрiнову цiнову полiтику в Україні i можно власникам мап амд тiльки поспiвчувати!
-
Wiking007
Member
У меня стоит версия 25.5.1 и пишет что нет обновлений. Запускается это поделие минут 5 наверное
-
капітошка
Member
згоден, у амд завжди до третього зена була політика "рівна продуктивність за меньші гроші" але тепер усе не так,byaka: ↑ 23.06.2026 18:17Тут бiльше про почуття справедливостi,амд вciми силами хоче продавати мапи по цiнам лiдера ринку,хоча сама не дотягує дуже по багатьом параметрам:якicть картинки з апскейлером гiрше,продуктивнiсть з променями гірше,шумiв з променями бiльше,пiдтримка FSR4 в багатьох іграх дуже умовна,додайте сюди доволi довгий i невчасний випуск драйверiв до нових iгор та погану роботу з професійними програмами та доволi хрiнову цiнову полiтику в Україні i можно власникам мап амд тiльки поспiвчувати!
ціни задрани на усе,
можливо так вирішили жадібні маркетолохі ніби це гарно для виживання компанії?
але зовсім без червоних мап на ринку буде зовсім невесело
-
Sutter_Cane
Member
и не будет, они выпилили упоминание 26.6.2 из апдейтераWiking007: ↑ 23.06.2026 18:28 У меня стоит версия 25.5.1 и пишет что нет обновлений. Запускается это поделие минут 5 наверное
-
erkins007
Member
Шутки шутками, но у меня и ноут на 680м. И игры мне там слабо нужны, но вот тот факт что я за 5 минут правок реестра решил проблему курсора, а АМД ее 8 лет решить не может это смешноSanьka: ↑ 23.06.2026 17:27Головне щоб у еркінса на 5090 норм Адреналін працював
-
Bukakanga
Member
править реестр? мон шер, достаточно перекрасить его из белого в любой другой цветerkins007: ↑ 23.06.2026 18:59Шутки шутками, но у меня и ноут на 680м. И игры мне там слабо нужны, но вот тот факт что я за 5 минут правок реестра решил проблему курсора, а АМД ее 8 лет решить не может это смешноSanьka: ↑ 23.06.2026 17:27Головне щоб у еркінса на 5090 норм Адреналін працював
-
erkins007
Member
Это все равно что спрашивать что лучше "розумний вибір" или "власна марка".Nikolay Yeryomenko: ↑ 23.06.2026 16:38Так а що тоді краще: RTX 5070 чи RX 9070?
Я не особо разбираюсь в том что щас там в бюджетном сегменте творится. У 5070 будет куда лучше софт и поддержка у 9070 больше памяти. Берите под свои задачи
Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
Это полная дичь, ещё мне розового курсора не хватало. Он фиксится за 5 минут. Но емае, это должны фиксить АМД, а не пользователиBukakanga: ↑ 23.06.2026 19:01править реестр? мон шер, достаточно перекрасить его из белого в любой другой цвет
-
Bukakanga
Member
ты мог покрасить в зеленый!erkins007: ↑ 23.06.2026 19:05 Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:Это полная дичь, ещё мне розового курсора не хватало. Он фиксится за 5 минут. Но емае, это должны фиксить АМД, а не пользователиBukakanga: ↑ 23.06.2026 19:01править реестр? мон шер, достаточно перекрасить его из белого в любой другой цвет
-
_Andrik_
Member
Це вже нова ступінь читання новини , більшість по заголовку строчить коменти а тут вже й заголовок недочитали
.
,,
.....AMD Software: Adrenalin Edition 26.6.2, яка стосується користувачів Windows 10 " , а не поголовно
,,
.....AMD Software: Adrenalin Edition 26.6.2, яка стосується користувачів Windows 10 " , а не поголовно
-
Tetronga
Member
І змінює це рівно нічого_Andrik_: ↑ 23.06.2026 19:54 Це вже нова ступінь читання новини , більшість по заголовку строчить коменти а тут вже й заголовок недочитали.
,,
.....AMD Software: Adrenalin Edition 26.6.2, яка стосується користувачів Windows 10 " , а не поголовно![]()