це образа мала бути? вас досі пече що ви не знали математичної термінології яку вивчають на першому курсі лінійної алгебри і ви видали такий перл як "нормально заповнені матриці"?
одна справа хвалитись знаннями з математики на рівні 5го класу, інша справа працювати та використовувати ці знання майже у щоденній роботі.
вашому математичному апарату до мого ще дуже далеко. ви на елементарній термінології провалюєтесь.
ага, тобто якщо в рекламі спорткарів показують час розгону до 100км, то треба постійно так і їздити?
якщо в рекламі пікапів, напр Ford 150 показують їзду по нерівній місцевості - то тільки там і треба їздити
- спойлер
- побуваєте колись в США (сумніваюсь насправді), подивитесь скільки там цих пікапів їздить по звичайних трасах і які ніколи не бачили грунтової дороги, бо купують їх для понтів.
ну i the higher your truck clearance is, the longer your D is
в рекламі мікрохвильовок теж кажуть про 10+ дуже класних потрібних режимів, а в результаті більшість просто 2 кнопки там натискає
ви все ближче до того щоб у вашому послужному списку з'явилась шизофренія. ви бачите речей яких просто не існує. на когось крім вас була така хвиля хейту? чому так, подумайте
Відправлено через 6 хвилин 50 секунд:
1) я можу поставити робочий режим який мені потрібний і не буде падіння швидкодії, прокиньтесь.
2) я можу обмежити споживання дискретної відеокарти від батареї, і процесор буде ситий
більше того, якби ви навчились читати очима а не сракою, то давно б побачили що я у себе ці тести робив:
- спойлер
orange_deer: ↑
03.05.2026 01:47
хочете тести, окей зараз порівняю як швидко виконується мій робочий код на ноутбуці з Ryzen 7 260 в залежності від того чи від батареї чи від розетки працює
single thread
plugged in - 8720 ms
battery - 9633 ms
4 threads
plugged in - 2418 ms
battery - 2850 ms
8 threads
plugged in - 1420 ms
battery - 1546 ms
16 threads
plugged in - 1117 ms
battery - 1266 ms
а тепер розкажіть мені де я маю побачити падіння швидкодії на 50% при роботі від батареї
зможете порахувати на скільки % падає швидкодія, вистачить вам ваших знань рівня 5го класу з математики?
якби мене цікавила автономність, я б не купував ноутбук з дискретною відеокартою та 165Гц Олед екраном

іншими словами, мене не хвилює скільки їсть процесор - його верхній павер ліміт десь на рівні з середнім споживанням відеокарти