yuriy_dd: ↑
22.06.2026 21:30
ви уявляєте як вас ненавидять / заздрять фанати х86. Ви спробуйте цей результат пару раз дати, або результати в інших тестах. Відразу відчуєте оцей хейт.
а цей хейт до арм чи вищих циферок у бенчмарках, він з нами в одній кімнаті?
бо з того що я тут бачив і з мого особистого сприйняття хейт тут в сторону одного зверхнього та хамовитого клоуна-лицеміра, малороса, затятого брехуна, демагога, та застряглого в минулому дилетанта, який претендує на експертність в усіх темах, а потім не визнає своїх помилок. здогадаєтесь про кого я?
- спойлер
- підказка для людей з обмеженими когнітивними здібностями (тобто yd77) - це про yuiry_dd
зрозумійте, люди тут здебільшого не хейтять арм, вони хейтять вас бо ви всім намагаєтесь нав'язати свій робочий сценарій та переконуєте що от арм найкращий бо у нього швидкий однопотік та хороша енергоефективність та автономність (при яскравості екрану нижче середньої). коли вам наводять приклади своїх робочих сценаріїв де ці параметри є найважливішими, то ви це ігноруєте і називаєте меншістю. а далі торочите про 200 млн ноутбуків, амазон гугл нвідію та інші завчені мантри.
до слова, тут є багато людей що мають і макбук і х86 пристрої, і вони чомусь не в одному таборі з вами. попри те що теж мали змогу відчути цей магічний однопотік та неймовірну автономність. бо вони от теж неправильно працюють. один тільки Юрій правильно
- спойлер
- і попри всі переваги арм Юрій все одно тримає вдома х86 десктоп та купу ноутбуків на х86. для чого?
так само і ця вся більшість вона тут з нами в одній кімнаті? чомусь так виходить що практично всі хто з'являються в темі ставляться до вас негативно, чому так, не задумувались? всі тупі ви один розумний, так?
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
продайте свій х86 десктоп або кілька ноутів і купіть собі М5. покажіть приклад іншим та відмовтесь від цього барахла заради нового крутого енергоефективного арм ноута
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
а, ну і так, всі питання про ixbt та інші русняві форуми де
yuriy_dd регулярний учасник як завжди ігноруємо
так ніби не писав там ще буквально півгодини тому