1985god: ↑
18.06.2026 21:07
fludimir: ↑
18.06.2026 01:01
на олх не вижу дс хаус деешвле 9к = $200 , в америке сейчас без особых скидок они $155 - те же 200 с учетом доставки. Покажите пример где
Если на те же дс хаус будут скидки то они выйдут таки дешевле чем сейчас на олх, но вряд ли настолько чтобы имело смысл откладывать покупку
ну я ж говорю в одну цену . Чего откладьівать ? я как раз и пишу что покупайте сейчас на олх
Відправлено через 6 хвилин 41 секунду:
ок зрозумів тобото запит на зарядку 200 А ? а яка це конкретно батарея БІОМ 16 і який інвертор ? по якому протоколу вони працюють ? згдіно тієї БМС джиконга? а писати це питання представнику біома ? адже є в них менеджер на каналі того sdv chanel в телеграмі чи просто у їх підтримку запитати
я не вірю що все так погано з усіма джикон БМС і з біомом зокрема
- спойлер
- Screenshot_1.jpg
Відправлено через 6 хвилин 14 секунд:
звідки цей графік ? треба деталі
флоат поправити можна. запит не можливо, бо так влаштовані жк бмс. Біом з цим нічого не зробить, допоки жиконг не зробе нормальні бмс.
про графік не зовсім зрозумів, до чого це питання. графік с деї в звязці с біомом.
Я вже тут перед зібркою собі нової батки піднімав це питання, на яке тоді не знайшов відповіді. потім і сам впевнився, що жиконг це дешманська тупа бмс. з нульовою підтримкою і т.д. Їхні бмс не вміють в динамічний чардж ліміт ні від залежності від температури, ні від залежності ступеню заряду і т.д. тупа як двері. вміє тільки робити захист від морозу, перегріву, та пороги верхні нижні вольтажу комірок, ну і по струму звісно. все інше в продвинуте вона не вміє. виставит дозволений заряд в бмс 200а. от вона запит на інвертор завжди будет давати 200а.
біому ще давно цей чувак писав по цій батці, тоді вони розводили руками, мол ну ось так вони працюють, у вас гарантія є от і все. чувак забив на цю історію, йому п.х. здохне батка, будуть ремонтувать по гарантіі або замінять, то вже мені пофігу.
у жиконга ще є один такий собі трохи небезпечний глюк. це у іншого товариша самозбір 3шт по 15 квт. виявили випадково.
наприкла на інверторі стоіть макс чардж 300а. тобто так дозволено заряджати інвертору в принципі якщо умови дозволяють.
і стоіть від мережі можна заряджати 100а.
і от коли при якихось обставинах , батка розряджається до нижче ніж 5 відсотків, вона по кану дає стан ФОРС ЧАРДЖ. і в цьому статусі, вона просе все що можна, і інвертор починає в неї єба...ти 300а з самого нижнього заряду. і це трохи боляче для саміх комірок, і ще хуже для мережі яка перевантажується на всі гроші, і інколи вибиває автомат. Ну це фіг з ним тим автоматом, включив та і все, змінив макс струм зяраду тай пішло собі. а от не дай БОг така ситуація, коли батка наприклад має темпу 5 градусів, і тут в неї луплять на всі гроші світу., то може бути пожежа , або суттєве пошкодження комірок.
А батарей типу дайнес, дейе, пілони, батки на джібіді бмс, вони в залежності ступеню заряду, температури, ці ліміти динамічно змінюють. наприклад дейе з 1-2х відсотків заряду, завжди робе плавний заряд, десь 0.05с, до поки не розжене батку до 7-8 відсоктів. і вже потім дозволяє 1с якщо темпа нормальна, і після 70-80 відсотків спускає до 0.5с, і з 95 відсоктів плавно до 0.1с .