в КитаеAlexsandr: ↑ 21.06.2026 22:32Где все эти люди которые перепаивают и подправляют биосы?username_1: ↑ 21.06.2026 21:38 Ноутбучные 3050, 3060 давно перепаивают на х2 по памяти. То есть 3060 до 12 гб.
Новини
Останні статті і огляди
Блогер збільшив обсяг пам’яті у GeForce GTX 1650 до 8 ГБ і отримав двократне зростання продуктивності
-
Bukakanga
Member
-
Alexsandr
Member
В китай свою карту не отправить. А получить 16гиг вместо 8 было бы неплохо.
-
AntonyKandaurov
Member
username_1
Дайте контакти майстра, я йому зашлю свій hp аби він туди 8гб пам'яті припаяв замість 4 гб.
Дайте контакти майстра, я йому зашлю свій hp аби він туди 8гб пам'яті припаяв замість 4 гб.
-
stnl79
Member
І мені давайте. 4050 на 6 Гб чекає заміну на 12 Гб. На Леново легіоні))))
-
yurius_r
Member
Bukakanga
Та нічого там такого немає для майстерні, що ремонтує карти. Біос зазвичай взагалі не чіпають, а тип замінених модулів конфігуруєтьс набором резисторів. Але можливо таке не завжди, непогано б по карті глянути спочатку що вона підтримує. Бо якщо в біос підтримки немає і резистори або місце для них відсутнє, то кіна не буде
Та нічого там такого немає для майстерні, що ремонтує карти. Біос зазвичай взагалі не чіпають, а тип замінених модулів конфігуруєтьс набором резисторів. Але можливо таке не завжди, непогано б по карті глянути спочатку що вона підтримує. Бо якщо в біос підтримки немає і резистори або місце для них відсутнє, то кіна не буде
-
Sutter_Cane
Member
по моему старый и древний тьюринговский гпу из 2016 года никакой удвоенный объем памяти не спасет. Закроет вопрос с нехваткой врам в играх где нужно кратно выше 4гб постоянно - да, но не более того, в принципе вся новость и тест именно про это.
-
username_1
Member
Alexsandr: ↑ 21.06.2026 22:32Где все эти люди которые перепаивают и подправляют биосы?
Не знаю таких в Украине.AntonyKandaurov: ↑ 21.06.2026 23:57Дайте контакти майстра, я йому зашлю свій hp аби він туди 8гб пам'яті припаяв замість 4 гб.
Этот ремонтник в видео ремонтов ноутбуков регулярно удваивает видеопамять таким чипам. Часто даже не нужно править биос. Только перепаять несколько резисторов. В видео все показано детально.
Я уже много раз размещал ссылку на его видео на этом форуме. Меня только закидали минусами за это.
в 4000 поколении, вроде, нет еще такой возможности.stnl79: ↑ 22.06.2026 07:26І мені давайте. 4050 на 6 Гб чекає заміну на 12 Гб. На Леново легіоні))))
Только в настольной RTX 4090 перепаивают память на х2 с заменой платы. Но это заслуга слитого подписанного китайского биоса.
Отправлено спустя 4 минуты 33 секунды:
Жаль, что с мобильными 4060 и 4070 нельзя сделать такое.yurius_r: ↑ 22.06.2026 08:59Та нічого там такого немає для майстерні, що ремонтує карти. Біос зазвичай взагалі не чіпають, а тип замінених модулів конфігуруєтьс набором резисторів.
Востаннє редагувалось 22.06.2026 11:06 користувачем username_1, всього редагувалось 1 раз.
-
MSiAventador
Member
Використання "останніх 0,5Гб" було пофіксено дровами за 3-4 місяці з релізу і 970 досі працює чудово.KimRomik: ↑ 21.06.2026 12:37 GTX970: ласкаво просимо в клуб
Але бла-бла-бла школоти вітається.
-
Filabatya
Member
теж ніколи не бачив ніяких лагів на стріксі 970, чудова карта була, як і 1070 стрікса, вибачаюсь за тавтологію 
-
yurius_r
Member
username_1
І все ще не розумієш чому? Невже причинно наслідкові зв'язки це так важко?Я уже много раз размещал ссылку на его видео на этом форуме. Меня только закидали минусами за это.
-
username_1
Member
Главное, что умные и адекватные люди увидели полезную для них информацию из этих видео. Остальные не важны.yurius_r: ↑ 22.06.2026 15:04І все ще не розумієш чому? Невже причинно наслідкові зв'язки це так важко?
В мобильных RTX 3070, 3080, 3080 Ti, наверное, тоже можно увеличить объем видеопамяти до х2, но это не точно. Как бы есть отзывы про такое.
-
Ektalion
Member
Дуже цікаво побачити лінк на офіційний пруфMSiAventador: ↑ 22.06.2026 11:03
Використання "останніх 0,5Гб" було пофіксено дровами за 3-4 місяці з релізу і 970 досі працює чудово.
Але бла-бла-бла школоти вітається.![]()
-
dead_rat
Member
Поясни мені як дрова пофіксили шину памʼяті? Чи вони взагалі відрізали ті отсання пів гіга?MSiAventador: ↑ 22.06.2026 11:03Використання "останніх 0,5Гб" було пофіксено дровами за 3-4 місяці з релізу і 970 досі працює чудово.KimRomik: ↑ 21.06.2026 12:37 GTX970: ласкаво просимо в клуб
Але бла-бла-бла школоти вітається.![]()
-
yurius_r
Member
Розумні та адекватні і так про це все знають. А навчати у 2026-му москальскими блогерами не розумно і не адекватно.username_1: ↑ 22.06.2026 15:10Главное, что умные и адекватные люди
-
Inqizitor2022
Member
Сейчас карта меньше 8 гиг - неюзабельна в принципе. И снижение детализации не помогает, движки сейчас до памяти прожорливы.
-
username_1
Member
Это ваше "экспертное" мнение.yurius_r: ↑ 22.06.2026 18:10Розумні та адекватні і так про це все знають. А навчати у 2026-му москальскими блогерами не розумно і не адекватно.
Вы же можете не засерать и не запрещать контент на 1 языке, а показать нам полный аналог этих видео на вашем любимом языке. Но я думаю, как и по многим темам на вашем любимом языке ничего подобного не будет. И вы тоже не сняли подобное видео.
А на других языках полно подробных обучающих видео, как увеличить объем видеопамяти даже с относительно простым оборудованием дома:
-
yurius_r
Member
username_1
Якщо ви вважаєте, що це мовне питання, то ви зовсім не адекватні. Пофігу на мову, він сидить і працює на болотах, збирає собі грошики і платить на болотах податки. Потім ці податки летять до нас ракетами і шахедами. А ви йому допомагаєте в цьому, поширюючи його контент.
Якщо ви вважаєте, що це мовне питання, то ви зовсім не адекватні. Пофігу на мову, він сидить і працює на болотах, збирає собі грошики і платить на болотах податки. Потім ці податки летять до нас ракетами і шахедами. А ви йому допомагаєте в цьому, поширюючи його контент.
-
username_1
Member
Франция стала крупнейшим европейским покупателем российского сжиженного природного газа (СПГ) в 2026 году, установив рекордные показатели импорта.
Европейский Союз остается крупнейшим покупателем, забирая 49% от общего объема экспорта СПГ из России. Остальная часть распределяется так: Китай: 23%. Япония: 18%. Другие страны (Южная Корея, Тайвань и др.): 10%.
-
yurius_r
Member
username_1
Ви зовсім недалекий? Це як сказати "Ось дивіться, мій улюблений маньяк вбивця вбив менше людей, ніж керування авто у нетверезому стані". І те і те зло, але одному злу ви допомагаєте. Вас не виправдовує те, що хтось робить зло більше. Починати треба із себе, а не чекати що хтось інший виправиться і тоді може ви підтянетеся. Хоча виходячі із коментарів вище ви взагалі не думали про грошовий бік питання, у вас лише мова в голові була.Отсюда намного больше налогов в бюджет РФ:
-
username_1
Member
yurius_r: ↑ 22.06.2026 22:15Починати треба із себе, а не чекати що хтось інший виправиться і тоді може ви підтянетеся.
У меня все ок. Это у вас истерики по любому поводу. Выздоравливайте, а то всю жизнь провоюете в интернете с дивана.