З новини одного не можу зразуміти, так власник відеокарти вигнав так названу "дружину" чи все таки далі терпить?
Новини
Останні статті і огляди
Майстер відремонтував відеокарту GeForce RTX 4070 Super, яку розбили молотком під час сімейної сварки
-
Polaris
Member
Предлагаю обсудить Майстер відремонтував відеокарту GeForce RTX 4070 Super, яку розбили молотком під час сімейної сварки
З новини одного не можу зразуміти, так власник відеокарти вигнав так названу "дружину" чи все таки далі терпить?
-
lktnv
Member
Мне кажется, что тут интересен не столько ремонт, сколько предыстория и поэтапный ход конфликта, во время которого эта ситуация произошла.
-
Polaris
Member
lktnv
В Китаї деякий час практували абортии якщо виявиться, що плод не хлопчик. В результаті, в середньому класі китайців мало жінок певного віку, тому деякі чоловіки одруживалися на не зовсім адекватиних жінках, які творили певну "дичь", тому що знали що все одно вони будуть затребуваними
В Китаї деякий час практували абортии якщо виявиться, що плод не хлопчик. В результаті, в середньому класі китайців мало жінок певного віку, тому деякі чоловіки одруживалися на не зовсім адекватиних жінках, які творили певну "дичь", тому що знали що все одно вони будуть затребуваними
Востаннє редагувалось 22.06.2026 10:45 користувачем Polaris, всього редагувалось 1 раз.
-
KingpinUA
Member
Новина "лікар не врятував жінку, яка розбила молотком 4070super після сімейної сварки" зібрала би мільярд переглядів.
-
dead_rat
Member
Я здивований, що хтось рятував карту. Бо робота коштуватиме як нова
-
Polaris
Member
Або "Поліція не змогла знайти жінку, яка розбила молотком 4070super після сімейної сварки"KingpinUA: ↑ 22.06.2026 10:44 Новина "лікар не врятував жінку, яка розбила молотком 4070super після сімейної сварки" зібрала би мільярд переглядів.
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Враховуючи скільк коштує RTX4070S навіть б.в., робота в нього явно булаAlexWest: ↑ 22.06.2026 10:45 "Скільки ти можеш грати, паскудо? На роботу йди!" І бабах. Або "Ти купив відеокарту на гроші, які ми відкладали на автомобіль?" Зараз я тебе прокатаю.
-
AlexWest
Member
Була, поки він не почав проходити ремей Готики на хардіPolaris: ↑ 22.06.2026 10:47Або "Поліція не змогла знайти жінку, яка розбила молотком 4070super після сімейної сварки"KingpinUA: ↑ 22.06.2026 10:44 Новина "лікар не врятував жінку, яка розбила молотком 4070super після сімейної сварки" зібрала би мільярд переглядів.
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:Враховуючи скільк коштує RTX4070S навіть б.в., робота в нього явно булаAlexWest: ↑ 22.06.2026 10:45 "Скільки ти можеш грати, паскудо? На роботу йди!" І бабах. Або "Ти купив відеокарту на гроші, які ми відкладали на автомобіль?" Зараз я тебе прокатаю.
-
Polaris
Member
Я думаю, враховуючи назву новини, це було зроблено більше для контентуdead_rat: ↑ 22.06.2026 10:46 Я здивований, що хтось рятував карту. Бо робота коштуватиме як нова
-
Васильович
Member
-
Filabatya
Member
любий покупець 4090 на олх, був просто безмежно радий, отримати таку карту, а не те що приходить на нову пошту 
-
afhpwnd
Member
Це можна назвати ремонтом того виробу, що власник здав?
Він же пересадив ГПУ і чіпи пам'яті на іншу доску, в якої якраз таки вмерли ГПУ і чіпи та й охлад з тієї ж доски.
Можна було просто дати взамін б/в картку, взяти її повну вартість з відсотками і сказати, що це ремонт. Щоб не було зовсім нахабно - переклеїти якусь наклейку з рідної карти, або просто перепаяти роз'єм живлення.

Він же пересадив ГПУ і чіпи пам'яті на іншу доску, в якої якраз таки вмерли ГПУ і чіпи та й охлад з тієї ж доски.
Можна було просто дати взамін б/в картку, взяти її повну вартість з відсотками і сказати, що це ремонт. Щоб не було зовсім нахабно - переклеїти якусь наклейку з рідної карти, або просто перепаяти роз'єм живлення.
-
kairo
Member
Це хіба в Німеччині. Усюди ремонтують карти, реболять чіпи.dead_rat: ↑ 22.06.2026 10:46 Я здивований, що хтось рятував карту. Бо робота коштуватиме як нова
-
Mozdev
Member
А мене більше зацікавило П.З. яке він використовував для ремонту.
-
S0N1C
Member
а як же перегляди і реклама?afhpwnd: ↑ 22.06.2026 11:15 Це можна назвати ремонтом того виробу, що власник здав?
![]()
-
kairo
Member
БВ 4070 Супер коштує від 600 баксів. Сумніваюсь, що клієнт заплатив би стільки за ремонт. Скоріше за все майстер взяв дошку від донора(яких в них на сервісі зазвичай вистачає), пересадив на неї чіпи та взяв 200 баксів за роботу.afhpwnd: ↑ 22.06.2026 11:15Можна було просто дати взамін б/в картку, взяти її повну вартість з відсотками і сказати, що це ремонт.
-
big_bang
Member
ідентична думкаafhpwnd: ↑ 22.06.2026 11:15 Це можна назвати ремонтом того виробу, що власник здав?
Він же пересадив ГПУ і чіпи пам'яті на іншу доску.
![]()
і жінка, схоже, доволі слабо била, бо всі чіпи живі лишилися - магія)))
якби наші били молотком - паяти не було б змісту (живого нічого б не лишилося)
-
Filabatya
Member
та він сам її і бив для контенту, чітко в те місце де нема пам'яті і чіпа, не виключено, що після діагностики прогару чи обриву 
-
Барбарис
Member
Новина в стилі ітс. Чи де там подібні дурниці люблять постити? Ще новин на пости з редіту не робили?
-
Аціо
Member
То ще пів біди та горя коли так, от коли був розголос як "рятівники котиків та песиків" з Китаю за кілька років контенту, потім були зняті на відео перехожими, як вони самі калічать, топлять, ріжуть скотинячок, а потім типу рятують - за ради контенту, ото для мене було огида, нелюди. Щоб розуміли вони вбили тисячі тварин та тисячі скалічили, заробивши кілька мільйонів доларів на відео типу порятунку тварин.Filabatya: ↑ 22.06.2026 11:53 та він сам її і бив для контенту, чітко в те місце де нема пам'яті і чіпа, не виключено, що після діагностики прогару чи обриву![]()