Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Відповісти
Автор
Повідомлення
kabostebeztak
Member

Повідомлення

walkman3000: 21.06.2026 20:03
kabostebeztak: 21.06.2026 17:48і в кінці: м5 не запускає кс2)))
там приколдес у тому, що замість трампа yuriy_dd, єслі шо
Я знаю
Просто не придумав як підв'язати угоду з іраном під цей срач
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Ekz0rcyst: 21.06.2026 00:45Великий і якісний монітор завжди набагато краще ніж малий і якісний екран лептопу!
безумовно. Але під 200 млн продано ноутів за 2025. Який висновок ви робите?
пс: місцеві зробити висновок не в стані, критичне мислення у них відсутнє. Цей недолік вони виправляють спробами мене образити та перейти на особистості.
isusik63: 21.06.2026 01:10Мы уже видели с вашей стороны и оскорбления
а зі сторони фанатів х86 - бачили?
впевнений що розмова про одного малолітнього якого я тут на форумі забанив відразу як тільки взнав його вік. Але хтось думає що я мав з ним продовжити бесіду десь інакше щоб повестись на його образи до чиєїсь матері.
пс: те що він малолітній дибіл - це я зрозумів відразу, і те що він собі дозволив говорити до когось - це лише доказ
walkman3000: 21.06.2026 10:14 і? якісь тести можете запустити? до прикладу: https://octane.webmarks.info/
а шо значить і ?! який сенс цих тестів взагалі?
до речі - дуже добре що ви змогли запустити. Ви просто стаєте першим з місцевих фанатів х86 - які навіть таке зробити не в стані.
Стосовно результатів - що за проц? яке споживання в одно та багато потоці?
якщо це ноут - зможете той самий тест від розетки та від батареї

який сенс тестів - як і будь яких тестів - порівняння пристроїв між собою за результатами. Може ви знаєте кращий метод?
відразу щодо ігор - макбуки ніхто не купує для ігор. Тому можете навіть і не пробувати тести ігор.
Grava
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 21.06.2026 20:13сенс тестів - як і будь яких тестів - порівняння пристроїв між собою за результатами.
Дуже зручно порівнювати результати у потрібних тобі тестах, чомусь всі інші тобою ігноруються :gigi:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Grava: 21.06.2026 20:39 Дуже зручно порівнювати результати у потрібних тобі тестах, чомусь всі інші тобою ігноруються :gigi:
які саме тести я проігнорував? може знову ігри?
може дасте свої тести які дуже просто запустити? наприклад що я даю - просто відкрити у Хромі. Нічого не потрібно інсталювати

може дасте список задач які виконують звичайні користувачі на ноутах?

Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
або - що важливо для звичайного користувача на ноуті?

пс: я розумію що є проблеми з софтом - ви або не купуєте АРМ ноут, або користуєтесь цим софтом на іншому компі

Відправлено через 50 секунд:
фанати х86 - пробуйте щось казати і нести за це відповідальність
просто мінусувати мої повідомлення, чи переходити на особистості - це не вихід, він нічого не міняє
Grava
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 21.06.2026 20:47які саме тести я проігнорував?
Мабуть всі де арм програє :D
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Grava: 21.06.2026 20:59 Мабуть всі де арм програє :D
приклади? чому фанати х86 - такі загадкові? тому що сказати нема що?
Grava
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 21.06.2026 21:02тому що сказати нема що?
Бо від цього ніякого толку не буде. Такого фанатика як ти ще пошукати треба, тут вже нічого не допоможе.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Grava: 21.06.2026 21:14 Бо від цього ніякого толку не буде. Такого фанатика як ти ще пошукати треба, тут вже нічого не допоможе.
ок, злились,
leif: 20.06.2026 17:55обісрався
знову

пс: це я вам використав термін від іншого фанату х86 - який так спілкується, і вам подобається
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 21.06.2026 21:02 чому фанати х86 - такі загадкові? тому що сказати нема що?
в мене є краще питання. а чому yuriy_dd такий загадковий щодо своєї щоденної активності на ixbt?
думає що ми не знаємо що yd77 це він? чому він це боїться визнати? совість мучить, але руки все одно тягнуться туди? якщо так, то це залежність, і доволі серйозна :rotate:
yuriy_dd
Member

Повідомлення

walkman3000: 21.06.2026 10:14. мені цікаво використовувати пристрій, а не папугами мірятись.
додаю свій результат - в одно-потоці мій швидший в 2.6 рази. Думаєте це можна помітити?
Ну наприклад нове покоління х86 в одно-потоці швидше за попереднє десь на 10% (це в 1.1 рази). А тут на скільки %? (пс - це я перевіряю чи знаєте ви математику - а саме роботу з %, бо місцеві не знають математики за 5-й клас)
фанати бачать ці в 1.1 рази, ви би помітили якщо інший комп швидшив в 2.6 рази?
спойлер
Screenshot 2026-06-21 at 21.34.21.png
orange_deer
Member

Повідомлення

до речі, стосовно тієї мантри щодо 200 млн ноутів проданих у 2025 році як доказу того що всім цим людям потрібна автономність, мобільність і всі їх використовують як Юрій це просто дитячий садок і енциклопедичний приклад вузьколобості та тунельного бачення.

достатньо просто зайти на r/desksetup і подивитись скільки людей облаштовують робоче місце де у них ноутбук під'єднаний до одного і більше моніторів, стоїть на підставці, і це все облаштовано у домашній робочий офіс, ось напр.
https://www.reddit.com/r/desksetup/comm ... _personal/
https://www.reddit.com/r/desksetup/comm ... inimalist/
https://www.reddit.com/r/desksetup/comm ... s_of_wait/

а тут взагалі ноут в закритому стані і працює суто як коробка до якої під'єднані монітор та клавіатура - і людині так зручніше, попри феноменальний екран макбука, феномально зручний тачпад, клавіатуру і взагалі емейзінг!
https://www.reddit.com/r/desksetup/comm ... fh_office/
зображення тут:
спойлер
cmecfmc5qe8h1.jpeg
то виявляється не всім 200 млн покупцям так важлива автономність як Юрію, можливо багато з них якраз роблять собі такі сетапи :rotate:
включайте критичне мислення і думайте!

p.s. і це ми ще не звертаємо увагу на ноути які купують для бабусь/дідусів, щоб вони фільми дивились - і у них вони постійно вдома знаходяться, чи люди що купують просто для себе кілька ноутів, чи масові покупки ноутів компаніями для працівників - де вони також більшість часу до розетки в офісі підключені будуть, чи великий сегмент ігрових ноутів, які більшість часу будуть працювати від чого - від розетки :rotate:
Grava
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 21.06.2026 21:45ви би помітили якщо інший комп швидшив в 2.6 рази?
Якщо сторінка в браузері відкривалася 10 секунд а потім у 2.6 рази швидше - так. Якщо 0.1 секунди а потім у 2.6 рази швидше - ні.
yuriy_dd: 17.09.2025 12:50я вже казав - PassMark - кривий бенч, бо в ньому М4 в одно-потоці програє М3
Кривий бенч бо там арм не виграє. :lol: Коли тобі кажуть що гікбенч кривий бенч бо не використовує всі ядра процессора - не звертаєшь увагу. Бо в гікбенчі за рахунок цього арм виглядає не так погано як насправді є у багатоядерному тесті. :laugh: Бо тобі вигідно звертати увагу на конкретні переваги (однопотік), роблячи вигляд що все інше нікому не потрібно. Інші повідомлення можеш пошукати сам.
leif
Member

Повідомлення

orange_deer
той випадок, коли:
спойлер
Зображення
yuriy_dd
Member

Повідомлення

orange_deer: 21.06.2026 21:57до речі, стосовно тієї мантри щодо 200 млн ноутів проданих у 2025 році як доказу того що всім цим людям потрібна автономність, мобільність
подивитись по яким критеріям обирають покупці - стоять 2 майже одинакові ноути - але один на 7 год, інший на 20 год - який обере користувач?
подивитись які основні х-ки підсвічує виробник
orange_deer: 21.06.2026 21:57це просто дитячий садок і енциклопедичний приклад вузьколобості та тунельного бачення
це точно про вас та місцевих
orange_deer: 21.06.2026 21:57достатньо просто зайти на r/desksetup і подивитись скільки людей облаштовують робоче місце де у них ноутбук під'єднаний до одного і більше моніторів
і скільки з 200 млн? 1 млн? більше? менше?
Grava: 21.06.2026 22:05Якщо сторінка в браузері відкривалася 10 секунд а потім у 2.6 рази швидше - так. Якщо 0.1 секунди а потім у 2.6 рази швидше - ні.
це просто тест, у інших навантаженнях таке саме буде.
Grava: 21.06.2026 22:05Кривий бенч бо там арм не виграє
саме так - якщо в тесті М4 програє М3 а у всіх інших такого не спостерігається
якби це було з х86 - ви би як ставились?
Grava: 21.06.2026 22:05Коли тобі кажуть що гікбенч кривий бенч бо не використовує всі ядра процессора - не звертаєшь увагу
невже всі програми які ви запускаєте завантажують всі ядра? що саме і як тестує гікбенч? хто користується цим бенчом? чому і Інтел і АМД?
ваша тупа позиція, ви ж навіть і близько не зайшли і не прочитали - чи підходить це під: це просто дитячий садок і енциклопедичний приклад вузьколобості та тунельного бачення
мені здається що ідеально підходить

Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
але вам та місцевим образливо - що я вас макаю у вашу тупість, а ви нічого не можете зробити у свій захист
все що можете - це поставити мінус, ображати, переходити на особистості, обговорювати все окрім питань теми

це вас бісить, ваша тупість вас бісить і ще надає вам впевненості
з іншої сторони - я знаю значно більше за вас по темі, але я знаю що моїх знань мало, треба ще. Тому я почекаю поки в темі зявляться розумні люди. А воно буде обовзяково.
Grava
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 21.06.2026 22:33Тому я почекаю поки в темі зявляться розумні люди. А воно буде обовзяково.
:lol: Скільки ще чекати? Схоже що ти один такий унікальний.
невже всі програми які ви запускаєте завантажують всі ядра?
як я і казав - не звертаєшь увагу на те що воно криве бо тобі вигідно. Коли результати арм процессорів не сходятьсь з твоїм баченням - кривий тест, коли якась фігня з х86 - вмикаєшь фаната і шукаєшь різні виправдяння цього :laugh:
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 21.06.2026 22:33 подивитись по яким критеріям обирають покупці - стоять 2 майже одинакові ноути - але один на 7 год, інший на 20 год - який обере користувач?
подивитись які основні х-ки підсвічує виробник
вам вже відповідали на цьому форумі що не для всіх автономність стоїть на першому місці. але ви це ігноруєте і далі торочите про 200 млн що працюють за ноутами так само як ви
yuriy_dd: 21.06.2026 22:33 і скільки з 200 млн? 1 млн? більше? менше?
а скільки людей працюють в такому ж режимі як ви?
для кейсу з додатковим сетапом приклади описували як на цьому форумі, так і в тих постах на редіті що я надіслав. а ваш кейс лише вашими словами підтверджується, і то без конкретики. але постійно згадуєте про 200 млн так ніби всі вони так і роблять як ви :rotate:
pelia
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 21.06.2026 21:02
Grava: 21.06.2026 20:59 Мабуть всі де арм програє :D
приклади? чому фанати х86 - такі загадкові? тому що сказати нема що?
так а вам, пане Юрію, є що сказати на пруфи які були на минулих сторінках? Чи далі ігнор включати будемо, ніби всі забули?

Це ж вже не перший раз, надаються пруфи брехні/маніпуляцій/демагогії/зміни теми/ігнорування незручних питань, а пан Юрій про це все забуває і на наступній сторінці знову просить пруфи що він брехун
orange_deer
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 21.06.2026 22:33 це точно про вас та місцевих
не те що на ixbt, правда? там то люди з критичним мисленням зібрались :rotate:
як вони там кажуть - не всьо так адназначна?

Відправлено через 46 секунд:
yuriy_dd: 21.06.2026 22:33 Тому я почекаю поки в темі зявляться розумні люди. А воно буде обовзяково.
на ixbt вже такі з'явились, чи теж чекаєте?
Z440_User
Member

Повідомлення

Тести, тести, тести...
Ну ось E5-2690v4, що я там маю побачити в цих папугах?
спойлер
Opera Снимок_2026-06-21_232611_octane.webmarks.info.png
Відгук на клацання мишом миттєвий, маю побачити що відгук від клацання по менюшкам був 0.001с, а став 0.0001с?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 21.06.2026 20:13те що він малолітній дибіл - це я зрозумів відразу
Тут Юрій Дудчак дуже в неприємному для себе стилі висловився про kabostebeztak. Схожий стиль оповідання міг дозволити собі спочивший в пермабані supplicium/Їжачок з діскаса/ він же набір ієрогліфів на чайнізі. 50 років а городити твінків на форумі це щось з епохи початку 2000х.
Востаннє редагувалось 21.06.2026 23:52 користувачем AntonyKandaurov, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти