Новини
Останні статті і огляди
У новій стратегії розвитку PlayStation компанія Sony видалила згадки про ПК та зробила акцент на ШІ
-
dead_rat
Member
XXXshadyXXX
Я не сперечаюся, що ПС5 достатньо для розваг. При доволі дешевій приставці.
ПК ж дає гнучкість, якщо трбе влаштовує досвід ПС, так і ПК такий можна зібрати за схожу ціну. А хочеш краще - можна все, аж до 5090
Я не сперечаюся, що ПС5 достатньо для розваг. При доволі дешевій приставці.
ПК ж дає гнучкість, якщо трбе влаштовує досвід ПС, так і ПК такий можна зібрати за схожу ціну. А хочеш краще - можна все, аж до 5090
-
XXXshadyXXX
Member
Само собой я не спорюdead_rat: ↑ 21.06.2026 16:57ПК ж дає гнучкість, якщо трбе влаштовує досвід ПС, так і ПК такий можна зібрати за схожу ціну. А хочеш краще - можна все, аж до 5090
-
tornadox
Member
Ок і що з ним? Користувався ним?MVE: ↑ 21.06.2026 14:38А чого всі роблять вигляд, що Geforce Now не існує? Незручненько про це згадувати?
- Ліміт в 100годин в місяць.
- Не пограти в мультик нормально.
- Мала бібліотека.
-
Rosberg
Member
Так люди, які купили компи ще з rtx 2080 також можуть все грати. Як мінімум на Full HD і не апгрейдяться.XXXshadyXXX: ↑ 21.06.2026 15:33Я же писал уже что это RX 6700Rosberg: ↑ 21.06.2026 14:56Графічний прискорювач PS5 - це навіть не RX 6700XtЗнаю кучу народу, у которых ps5 с момента выхода и они продолжают играть во все новинки(бедные люди мучаются наверное), либо уже обновились до PS5 Pro где и FSR4 неплохую картинку дает и людям достаточно.Rosberg: ↑ 21.06.2026 14:56Яких 7 років? Ви ще скажіть, що усі 7 років ви будете нормально грати на ній усі новинки.
То оновлюватись на прошку з ваших слів більше сенсу, ніж підкинути кращу відеокарту, навіть на той самий R5 5600.
-
XXXshadyXXX
Member
Я где то принуждаю пекарей переходить на ps5?)Rosberg: ↑ 21.06.2026 17:43Так люди, які купили компи ще з rtx 2080 також можуть все грати. Як мінімум на Full HD і не апгрейдяться.
Если у человека PS5, там он играет в онлайн с друзьями, в сингл игры, + давний аккаунт, то естественно ему проще обновится на ps5 pro, чем собирать полноценный пк
Востаннє редагувалось 21.06.2026 17:53 користувачем XXXshadyXXX, всього редагувалось 1 раз.
-
kabostebeztak
Member
згадувати зручно, а от грати...MVE: ↑ 21.06.2026 14:38 А чого всі роблять вигляд, що Geforce Now не існує? Незручненько про це згадувати?![]()
черги, інпут лаг, обмежений час гри, гірша якість картинки ніж якщо грати локально
-
Rosberg
Member
Та це не аргумент навіть) Ми ж говоримо про ці речі в цілому, про переваги і недоліки, про один єдиний апгрейд, як ви вказали, але він абсолютно не логічний з точки зору доплати і отриманої продуктивності за ці кошти. Тобто ці девайси більше для поціновувачів.XXXshadyXXX: ↑ 21.06.2026 17:53Я где то принуждаю пекарей переходить на ps5?)Rosberg: ↑ 21.06.2026 17:43Так люди, які купили компи ще з rtx 2080 також можуть все грати. Як мінімум на Full HD і не апгрейдяться.
Если у человека PS5, там он играет в онлайн с друзьями, в сингл игры, + давний аккаунт, то естественно ему проще обновится на ps5 pro, чем собирать полноценный пк![]()
Востаннє редагувалось 21.06.2026 18:01 користувачем Rosberg, всього редагувалось 1 раз.
-
XXXshadyXXX
Member
Rosberg
А вообще потерял нить спора, что кто кому доказывает то?)
А вообще потерял нить спора, что кто кому доказывает то?)
-
MVE
Member
kabostebeztak
Але все це працює прямо з телевізора. Я так HL2 граю іноді на геймпаді
-
XXXshadyXXX
Member
Короче как по мне, если абстрактный человек тру геймер, то у него, как минимум, должно быть несколько игровых платформ. Т.е. быть гибким, а не топить за одну конкретную платформу с пеной у рта и называть к примеру консольщиков быдлом 
-
Muttabor
Member
XXXshadyXXX: ↑ 21.06.2026 18:11Короче как по мне, если абстрактный человек тру геймер, то у него, как минимум, должно быть несколько игровых платформ.
Например, Steam и "Xbox app on PC"?! Аккурат, две "платформы" для запуска игр...
- спойлер
-
dead_rat
Member
А поговорити? (с)
-
kabostebeztak
Member
Я до телевізора ПК можу підключити і отримувати кращий досвідMVE: ↑ 21.06.2026 18:10 kabostebeztak
Лоу енд ПК, що тягнутиме хл2 до речі світла жертиме менше ніж отой сервер, на якому жифорс нау запускає цю гру, і по грошах зібрати такий пк взагалі не проблема (гра 2004 року лол)
Востаннє редагувалось 21.06.2026 19:17 користувачем kabostebeztak, всього редагувалось 1 раз.
-
MVE
Member
kabostebeztak
Круто, тільки нафіга мені пк для пари ігор 20-річної давнини, якщо я для цього можу просто запустити апку? Або взагалі мати 5080 у хмарі, якщо вийде щось убер ексклюзивне
Круто, тільки нафіга мені пк для пари ігор 20-річної давнини, якщо я для цього можу просто запустити апку? Або взагалі мати 5080 у хмарі, якщо вийде щось убер ексклюзивне
-
kabostebeztak
Member
Як я вже казав, для кращого експіріенсу.MVE: ↑ 21.06.2026 19:17 kabostebeztak
Круто, тільки нафіга мені пк для пари ігор 20-річної давнини, якщо я для цього можу просто запустити апку?
-
dead_rat
Member
Бо ніхто не дасть 5080 за 20$ на місяцьMVE: ↑ 21.06.2026 19:17 kabostebeztak
-
kabostebeztak
Member
який сенс від 5080, якщо інпут лаг лютий? або відео шакальнеdead_rat: ↑ 21.06.2026 19:23Бо ніхто не дасть 5080 за 20$ на місяцьMVE: ↑ 21.06.2026 19:17 kabostebeztak
-
dead_rat
Member
Психологічна довжина
-
Rosberg
Member
Я ж пояснив в повідомленні)
-
MVE
Member
З нормальним роутером там нормальний інпут лаг