Тема буде доповнюватись по мірі того, як в мене будуть доходити руки описати те, шо я хочу продати)
Якшо ви бачите в заголовку та в першому пості теми товар - він є в наявності.
Все з особистого користування або залишки від апгрейдів знайомих.
Зв'язок - приватні повідомлення. Якшо треба швидше - в профілі є лінк на телеграм.
Доставка - НП, самовивіз, олх доставка (комісія за ваш рахунок)
Оплата - переказ на карту (аванс), наложка, готівка при зустрічі
- Материнська плата MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI
- Опис: з профільного компа, повністю робоча. Знята з компа в березні, з того часу чекала, коли я її продам. Я другий власник, була придбана в кінці листопада 2021 року. Є електроний чек.
- Характерстики і красиві фото на оф.сайті - https://ua.msi.com/Motherboard/MPG-X570 ... -EDGE-WIFI
- Комплектація - повна, коробка, кабелі, антени.
- Нюанси: зламаний фіксатор слоту PCIe (основного), слот НЕ пошкоджений, як і кріплення для самого фіксатора, на роботу НЕ впливає, карта з компа не випадає. Деталі під спойлером.
- спойлер
- Як це проявляється - не треба при зйомі картки нічого відщьолкувати, карта легко достається. Якшо у вас є якийсь знайомий сервіс, то вам там можуть підібрати підходящу, або наче на аліку вони продають. Я пробував якось її знайти, навіть замовив, але алік чогось відхилив замовлення і мені було цим лінь займатись повторно. Якшо шо, це не я рукожоп і відламав їй вухо, то попередній власник (товариш мій) лінійкою намагався підлізти до неї, коли там стояла велика башта і він занадто сильно надавив на неї.
- Ціна - 4500. Приводів для торгу не бачу, це перша ціна по олх серед комплектних і не бюджетних X570 плат
- SSD накопичувач TEAM CX2 256 GB
- Придбаний в 2024 році, ще на гарантії до серпня 2027. Є талон бумажний від Елміру.
- 100% залишкового ресурсу, мінімальне використання. Смарт -https://photos.app.goo.gl/cfuDqGo9L6gway3U7
- Ціна 1300 грн
- Комплект на сокеті 1155
- Проц Core i3 3220, кулер - дефолтна тарілка комплектна
- ОЗП - 2х Team 2gb ddr3 1333 cl9 з радіаторами (можу зробити 8 гб за доплату)
- Плата - Asus H61 M-E rev 2.0, є заглушка в корпус, за бажанням можу накинути б\в сата кабелі
- Стан - робоче, запускається
- Ціна - 1000 грн
- Годинник Kleynod АN-178/01
- Всі деталі є в оголошенні - https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/eksk ... X0DzI.html
- Бажана ціна - 10к грн
- Єдине шо не вказано в оголошенні - на задній кришці є гравіювання, я розкажу як його позбутись, якшо ви зацікавлені в покупці
- Ноутбучний проц Intel Core i7-2760QM
- Купувався десь влітку 2024 у когось з наших оверівських продаванів, з того часу запустився 1 раз і після того просто лежав відпочивав так як апгрейд цільового ноутбука відпав
- В 2024 був робочий, ножок погнутих нема, але перевірити ні на чому
- Ціна - 1000 грн
- Портативна консоль Ayn Loki Mini Pro 8/128 Ryzen 3 7320U
- Оф сайт - https://www.ayntec.com/pages/loki-mini-pro
- Комплектація - консоль та коробка, без зарядного пристрою
- Ціна - 12.5к грн
- Смартфон Samsung A51 6/128 Prism Crush Blue
- Телефон мамані, я її оновив тиждень тому. В користуванні в одних руках років 6. В основному дзвінки меседжери і казуальні ігрушки типу Gardenscapes.
- Повна комплектація, коробка заводські навушники (жодного разу не юзані), кілька чохлів в подарунок. Єдине але - зарядка не заводська, бо вона давно здохла
- По стану - без царапок, без вм'ятин, на екрані матова гідрогелька
- Батарейка - вже вшатана, він під активним навантаженням, наприклад, з 9 до 17 дзвінки, меседжери та постійно ввімкнений wi-fi, проживає якраз до 18-ої години. Під більш активним навантаженням - ще менше. Якшо вам просто треба телефон на "пересидіти" або другий телефон для домашнього використання - в цьому стані він підійде. Якшо на повсякдення - він заслабий, як по характеристикам, так і по батареї.
- Ціна - 2.5к грн
- Планшет Samsung Galaxy Tab A SM-T580 10.1" 16GB Black
- Комплектація - планшет і чохол. Дріт не обіцяю, бо в мене тільки один мікро юсб залишився, але блочок на 10 ват можу в комплект покласти. Чохол вже пошарпаний, кажу чесно, але як підставка працює оукей
- Стан - косметично окей, на екрані скло, якому років 6, але тріснуте. Тріснуло недавно, коли діставали з чохла. Сам екран фул живий, як і сенсор. Планшет не бачив вулиці, весь час вдома був як маленький медіа центр.
- Батарейка - годин 5-6 перегляду ютубу, інколи більше.
- Ціна - 1500 грн