Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
InHale
Member

Повідомлення

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Востаннє редагувалось 22.11.2018 10:37 користувачем gehka3, всього редагувалось 1 раз.
Причина: !
FunnyBear
Member

Повідомлення

acm_fan
Якщо мова про українські магазини, то я дивився ціни в офіційних.
Nouriel
Це вже якісь милиці :-/
Nouriel
Member

Повідомлення

FunnyBear
ну в них така кампанія походу, до розпродажу на алі - типу телефони беззнижок, але через купони продавця аелика знижка
Гедоніст
Member

Повідомлення

Знаючі люди може підкажуть
Є ось такий водоблок - https://shop.alphacool.com/en/shop/gpu- ... -backplate
Їх магазин доставляє в любу сраку, але тільки не в Україну. Може хтось підкаже як його можна було б притарабанити? Може вже хтось мав досвід з їх магазином. Шось типу NP Shopping?

Дякую.

Відправлено через 4 години 29 хвилин 45 секунд:
Вже не актуально, розібрався, через NP Shopping)
StTechnik
Member

Повідомлення

Гедоніст: 16.06.2026 02:04через NP Shopping
Еще Мист Шоппинг - все тоже самое. Доставка из Германии - неделя и посылка у тебя.
Гедоніст
Member

Повідомлення

StTechnik: 20.06.2026 21:05Еще Мист Шоппинг - все тоже самое. Доставка из Германии - неделя и посылка у тебя.
Дякую. А таке питання. В мене інвойс, який я надав митниці при оформленні - там сума на 200 уе з урахуванням локальної доставки + 19 відсотків німецького податку. NET вартість - 161уе в інвойсі. Я ж правильно розумію, що наша митниця має нарахувати мито саме на NET gross суму? Чи там сидять такі гаврики, що можуть навіть оподаткувати і німецький податок?
oversteve
Member

Повідомлення

StTechnik: 20.06.2026 21:05
Гедоніст: 16.06.2026 02:04через NP Shopping
Еще Мист Шоппинг - все тоже самое. Доставка из Германии - неделя и посылка у тебя.
це якщо митниця не стопорне, в такому разі тиждень перетворюється у місяць в кращому випадку :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
Гедоніст: 20.06.2026 21:13
StTechnik: 20.06.2026 21:05Еще Мист Шоппинг - все тоже самое. Доставка из Германии - неделя и посылка у тебя.
Дякую. А таке питання. В мене інвойс, який я надав митниці при оформленні - там сума на 200 уе з урахуванням локальної доставки + 19 відсотків німецького податку. NET вартість - 161уе в інвойсі. Я ж правильно розумію, що наша митниця має нарахувати мито саме на NET gross суму? Чи там сидять такі гаврики, що можуть навіть оподаткувати і німецький податок?
оподатковується вся сума - ціна+ват+вартість доставки до міста
Гедоніст
Member

Повідомлення

oversteve: 20.06.2026 21:20ціна+ват+вартість доставки до міста
Це як так...?
Барбарис
Member

Повідомлення

oversteve, ні. В міста вказуєш саме вартість без ват, додаєш скріни замовлення, скріни оплати, інколи рахують від ціна+ват. Доставку в Україну не рахували ніколи.
Востаннє редагувалось 20.06.2026 21:31 користувачем Барбарис, всього редагувалось 1 раз.
oversteve
Member

Повідомлення

Гедоніст: 20.06.2026 21:24
oversteve: 20.06.2026 21:20ціна+ват+вартість доставки до міста
Це як так...?
повна фактурна вартість рахується, тобто те, що ви заплатили за річ і за доставку до форвардера, тільки доставка до нас в країну вже не враховується

Відправлено через 2 хвилини 44 секунди:
Барбарис: 20.06.2026 21:29 oversteve, ні. В міста вказуєш саме вартість без ват, додаєш скріни замовлення, інколи рахують від ціна+ват. Доставку в Україну не рахували ніколи.
доставку в Україну не рахують, доставку по ЄС (Штатам) до самого Міста рахують, ну і ні разу не бачив, щоб рахували на суму без ват (або штатівсього податку, якщо не на Делавер замовляти)
Гедоніст
Member

Повідомлення

oversteve: 20.06.2026 21:29повна фактурна вартість рахується, тобто те, що ви заплатили за річ і за доставку до форвардера, тільки доставка до нас в країну вже не враховується
Наша митниця не має права брати податок з VAT. Принаймні завжди так було.
oversteve
Member

Повідомлення

Гедоніст: 20.06.2026 21:32
oversteve: 20.06.2026 21:29повна фактурна вартість рахується, тобто те, що ви заплатили за річ і за доставку до форвардера, тільки доставка до нас в країну вже не враховується
Наша митниця не має права брати податок з VAT. Принаймні завжди так було.
може і не має, але то вам треба буде з "брокерами" росану спілкуватися і їм доводити :dontknow:
Барбарис
Member

Повідомлення

oversteve, доставку до міста в мене не рахували. Я вказував саме вартість і підкріпляв скріном.
oversteve
Member

Повідомлення

Барбарис
https://business.diia.gov.ua/history-of ... importeriv
Митна вартість — це основа для нарахування митних платежів при імпорті товарів. Вона повинна відповідати дійсній вартості товару, включаючи витрати на транспортування, страхування та інші пов'язані витрати до моменту перетину митного кордону.
якщо не рахували - значить хтось тупанув і вам повезло :dontknow:
Барбарис
Member

Повідомлення

oversteve, щось я не бачу у цій статті нічого по темі як нараховувати. Та й що вони можуть перевірити? Всім незареєстрованим показує ціну без ват. Завжди не рахували і завжди щастило?
oversteve
Member

Повідомлення

Барбарис
включаючи витрати на транспортування, страхування та інші пов'язані витрати до моменту перетину митного кордону
досить часто просять інвойс та підтвердження транзакції з банку, в інвойсі це все є, і від цього відштовхуються
kolesnukm
Member

Повідомлення

Барбарис: 20.06.2026 21:35 oversteve, доставку до міста в мене не рахували. Я вказував саме вартість і підкріпляв скріном.
В мене завжди вартість з ebay чи Amazon міст рахував, один раз подав лише лот, то наслухався менеджера що так не можна і рахується все
Барбарис
Member

Повідомлення

kolesnukm, :shuffle:
Я завжди вказував лише вартість і кидав скріни. Не уточняли. Мені здавалось, що коли нарахували з ват, то це помилка, а виявляється стандартна практика мухляжу :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

Барбарис: 21.06.2026 09:10а виявляється стандартна практика мухляжу
:gigi:
oversteve
Member

Повідомлення

деякий час тому цікавився скільки їдуть великі посилки з алі, але ніхто толком не відповів, отже поділюсь власним досвідом - одна посилка їхала рівно 2 місяці, інша 45 днів
Sachem
Member

Повідомлення

oversteve: 21.06.2026 19:55великі посилки
Великі це які?
Відповісти